Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Den Digitala Titel Akt Epoken Börjar i Turkiet

1.12.2018

Den Digitala Titel Akt Epoken Börjar i Turkiet

En lagfart i Turkiet kallas för Tapu och är ett officiellt och juridiskt dokument för att bevisa äganderätten till en egendom. Det finns olika typer av egendomsbeteckningen i Turkiet enligt typen av fastigheten. Efter som det är lätt att erhålla lagfarten för utlänningar, börjar den digitala lagfartens lag tid nu.

Ministeriet för miljö och urbanisering, Murat Kurum deltog i Digitala Lagfartens Epok Presentations Möte och gjorde viktiga uttalanden om nya digitala lagfarten. Samtidigt som han pratade om innovationerna och förordningarna stressade Kurum om de olika fördelarna som dessa innovationer ger. Denna innovation kommer att leda till dynamik till lagfarten och underlätta informationsutbytet.

Skillnaderna mellan de gamla och nya handlingarna är följande:

• Den nya titelbeteckningen består av 3 sektioner som fastighetsinformation, ägarinformation och registreringsinformation.
• Brutto- och nettoområdet för de arkitektoniska projekten kommer att visas på den nya titeln.
• Identifikationsnumret kommer att ges till varje lagfart. Tack vare detta identifikationsnummer kommer vi kunna nå all information från den första informationen till den aktuella informationen i lagfarten.
• Andelen av ägare i fastigheten och deras andelar kommer att ingå i den nya lagfarten.
• Det kommer att finnas ett QR-kodsystem istället för layouter, gator och gränser. Vi kommer att rikta åtkomst genom att läsa QR-koden och få korrekt riktning via den globala geoidentifieringen om fastighetens läge.
• Informationsfältet från föregående ägare och nuvarande ägare kommer att tas bort från den nya lagfarten.

Fördelar med nya lagfarten

• Den nya lagfarten dekorerad med Selçuklu-motiv innehåller ingen onödig information.
• Det kommer att finnas ett identifikations nummer för varje rubrik i stället för provins, distrikt, grannskap, block, paket, oberoende sektionsnummer. Det kommer att ge direkt tillgång till all information om fastigheten med detta ID-nummer.
• Tack vare QR-koden kommer vi att kunna få tillgång till all information om lagfarten med QR-koden från mobiltelefonen eller surfplattan.

Vad är en QR-Kod?

QR (Quick Response) -koden är en specialmatris streckkod som kan läsas från kamerorna på mobiltelefonen eller surfplattan. QR-koder kan användas för att visa text till användaren, för att öppna en URL, spara en kontakt i adressboken eller skapa textmeddelanden.

Hur Använder vi / Skannar QR-Kod?

Tack vare den nya lagfarten dekorerad med Selçuk-stjärnan och motiven, kan du nå all information med ett enda klick. Först måste du ladda ner några av de gratis QR-kodavläsningsprogrammen på din mobila enhet. När du läser QR-koden som ligger under områdesinformationen på handlingen med din telefon eller surfplatta, kommer programmet automatiskt att känna igen QR-koden och rikta dig till http://parselsorgu.tkgm.gov.tr.

Nyheter11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN