Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Det bästa stället att köpa fastigheter i Turkiet

22.04.2019

Som en ledande fastighetsmäklare frågar potentiella köpare oss ofta, var är det bästa stället att köpa fastigheter i Turkiet? Svaret är dock mer komplicerat än att namngivna ett resmål, eftersom köparna har olika budgetar, livsstilsinställningar och idéer om hur deras perfekta hem ser ut.

Varje region skiljer sig och appellerar till olika samhällsnivåer. I den här artikeln tittar vi på populära platser som driver den utländska marknaden i Turkiets bostadsbransch, men vi diskuterar vissa regioner som får mycket internationell och inhemsk berömmelse, eftersom de vädjar till en viss investerare.

För det första är det värt att säga ut från alla länder i världen. Endast fem nationaliteter kan inte köpa fastigheter i Turkiet, så det finns inga restriktioner för vart man ska investera, förutom militärzonerade områden som även turkarna inte kan köpa i.

Vi har sålt hus till medborgare från många länder, och processen är snabb och enkel. Läs vår steg-för-steg-köpguide för att veta mer, men annars, låt oss titta på platserna för en lönsam fastighetsinvestering.

Livliga Istanbul: En plats att räkna med

Var är det bästa stället att köpa fastigheter i Turkiet?

1: Livliga Istanbul: En plats att räkna med

Istanbul har alltid varit och kommer alltid att vara Turkiets ledande stad. Som ett centrum för affärer, turism, utbildning och ekonomi leder den lokala fastighetsbranschen vägen i försäljningen, både till utlänningar och turkar. Staden är på uppdrag att återuppfinna sig genom megaprojekt och modernisering av bostadsmarknaden. Därför lockas många köpare av off-plan och nya utvecklingar i distrikt som Bağcılar, Küçükçekmece och Esenyurt.

2: Antalya i Medelhavet Turkiet

Antalya fortsätter rocka på andra plats för det högsta antalet hus som säljs varje månad. Består av ett stort centrum och mindre kustorter, det är en av de billigaste platserna att köpa bostadsfastigheter. Framstående distrikt inkluderar Lara-stranden och Konyaalti-kvarteren. Det är värt att notera Antalya är det näst mest populära turistmålet i Turkiet. Därför appellerar det att köpa-till-hyraut fastighetsinvesterare. Regionen har stora grupper av utländska expats som har köpt ett hem och bor nu här hela året.

3: Fastighet i Alanya

Alanya tillhör den bredare Antalya regionen, men de senaste åren har den avancerat inom turism och husförsäljning och förtjänar nu mycket mer beundran. Ett distrikt i Alanya som lockar uppmärksamhet från köpare är Mahmutlar, ett strandläge med många utlänningar, deras idealiska semester eller andra hem.

4: Bursa: Det bästa distriktet från år till år

Bursa visar årligen massiv ökning i utländska husköpare. Många av dem är Mellanöstern-medborgare som hittar många likheter i kultur, mat och historia. Under de senaste åren har turistprofilen ökat till nya höjder tack vare införandet på UNESCOs webbplatslista. Skidfeber i Turkiet är utbredd, och Bursa ståtar med det fantastiska Uludagberget, som på vintern blir platsen att se.

Trabzon i Svarta havet

5: Köp ett hus i grannområdeYalova

Sitter nära Bursa, Yalova är en annan senkomster för att återuppfinna sin fastighetsmarknad, men den goda nyheten för någon bostadsköpare betyder att billiga fastighetspriser per kvadratmeter. Sitter bara en timme bort från Istanbul, det är ett alternativt resmål för att hitta fastigheter som kommer med en avslappnad livsstil.

6: Trabzon i Svarta havet

Fråga någon om Trabzon, och de kommer att nämna sin fotbollsklubb först, men det lockar köpare till regionen av många fler skäl. Den konservativa staden sitter vid foten av Kackar bergskedjan och helgen retreats till platser som Uzungol och Ayder platå placera invånare på en med naturen.

Bästa regioner för lyxfastighet

Det finns många ställen att investera i lyxhus, inklusive Istanbul och Antalya, med stora herrgårdar med det senaste inom arkitektur och design. Köparna bör dock överväga den mindre medelhavsorten Kalkan. Känd i Turkiets bostadsindustri för sina stora lyxfastigheter med fantastisk havsutsikt, avskilda och exklusiva stadsdelar att köpa en fastighet i inkluderar Komurluk och Kisla. Kalkan är populärt med hyresfastigheter tack vare det höga årliga avkastningen som det genererar.

Det bästa stället att köpa fastigheter i Turkiet

Starta din Turkiska fastighetssökning

Som en internationell fastighetsmäklare med kontor i hela Turkiet kan vi hjälpa dig att bestämma dig för det bästa stället att köpa fastighet i Turkiet. Oavsett om du tittar på lägenheter eller hus till salu, hjälper våra lokala yrkesverksamma medhjälpare inte bara dig att hitta ett hem, men ett område som passar dina livsstilsinställningar och budget.

Ring, maila eller använd vår chattmeddelandefunktion för att prata med en agent idag. Utforska även våra fastigheter till salu i Turkiet och använd formuläret för att få reda på mer om något specifikt hem som fångar din uppmärksamhet.

Nyheter8.07.2021
Hur köper jag ett hus i Turkiet?
26.06.2021
Fakta som du bör känna till om du vill investera eller bo i Turkiet
18.06.2021
Fastighetsinvesteringar i Turkiet i tre huvudstadier
11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN