Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Direkt charterflyg startar från Antalya till Indien

17.09.2019

Indiska ambassadören Sanjay Bhattcharyy och Antalyas guvernör Münir KaraloğluDirektflyg startar mellan Indien, det nästbefolkaste landet i världen och Antalya. Indianer var vanligtvis tvungna att resa till Antalya från Istanbul eller någon annan destination i Mellanöstern. Efter mötet med den Indiska ambassadören Sanjay Bhattcharyy och Antalyas guvernör Munir Karaloğlu meddelade Münir Karaoğlu att charterflyg kommer att drivas till Indien med början från vintern 2019. Detta är en ny utveckling som kommer att stärka turismförhållandena mycket mer.

Indien - Antalya direktflyg

Den indiska ambassadören Sanjay Bhattcharyy besökte guvernören i Antalya Münir Karaloğlu på sitt kontor. Under besöket hölls förhandlingar med båda länderna och Antalya för att förbättra samarbetet inom turism och ekonomiska områden. Efter detta möte tillkännages att direktflyg mellan Antalya och Indien kommer att inledas med en Turkisk researrangör från och med vintern 2019.

Med uppgift om att Indien är en stor potential och världens nästbefolkande land, sade guvernör Karaloğlu; "Att öka de politiska förbindelserna mellan de två länderna, förbindelserna mellan Indien och Turkiet blir redan bättre, är också mycket viktigt när det gäller världsfreden. När vi betraktar dessa goda relationer som politiska, ekonomiska och kulturella förbindelser betyder det inte det reflekterar bara på ekonomiska. Cirka 9 miljarder dollar i utrikeshandeln mellan de två länderna, men huvuddelen av indisk export till Turkiet. Vi kan öka denna siffra mycket mer. ”

Ambassadör sanjaybhattcharyy uttalade att förbindelserna mellan Turkiet och Indien är starka och deras ledare är medvetna om detta. ”Jag tycker att Antalya är mycket viktigt när det gäller både ekonomiska och kulturella relationer. Framstegen inom turismen mellan de två länderna märks positivt. Förra året var det en ökning med cirka 80% av antalet indiska turister, där Antalya har registrerat ett stort antal av dem. Det förväntas ha 250 tusen indiska turister i år. Cirka 9 miljarder dollar i utrikeshandel mellan de två länderna, men huvuddelen av indiska export till Turkiet. Vi kan öka denna siffra mycket mer, ”sade han.

Karaloğlu nämnde att det förra året fanns ett hopp när det gäller turismförhållanden: "Även om vi har en ökning av Indiska turister, behöver vi fler antal från ett land där dess befolkning är 1 miljard 300 miljoner", krävde han.

Turistrekord hela tiden i Antalya

Turistrekord hela tiden i Antalya

De första månaderna av 2019 har en ny rekord när det gäller antalet turister som besöker Turkiet, där en av tre turister besökte Turkiet, har besökt Antalya. Antalet utländska turister som kommer till Antalya under de första sex månaderna har ökat med 17% jämfört med samma period förra året.

Enligt uppgifterna från Antalya och Gazipaşa flygplatser i provinsdirektoratet för kultur och turism nådde antalet turister som besöker staden mellan 1 januari och 22 augusti 2019
10 miljoner 5 000 323 besökare. När det gäller länderna har Ryssland registrerat det högsta antalet besökare, följt av Tyska turister på andra plats.

Nyheter8.07.2021
Hur köper jag ett hus i Turkiet?
26.06.2021
Fakta som du bör känna till om du vill investera eller bo i Turkiet
18.06.2021
Fastighetsinvesteringar i Turkiet i tre huvudstadier
11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN