Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Du kan köpa en fastighet med kryptovaluta med bara ett klick

19.09.2020

Du kan köpa en fastighet med kryptovaluta med bara ett klickAntalya Homes, Turkiets ledande varumärke inom försäljning av fastigheter till internationella investerare, slog sig samman med Utrust, världens ledande plattform för betalningslösningar för kryptovalutor. På detta sätt banade Antalya Homes vägen för mer än 50 miljoner digitala valutanvändare över hela världen att köpa fastigheter säkert med kryptopengar inklusive Bitcoin, Ethereum, Ripple, med bekvämligheten av kreditkort, utan att påverkas av fluktuerande växelkurser.

Som i världen är det också möjligt i Turkiet att köpa eller sälja fastigheter med kryptovalutor. Problemet med förtroende och den volatila valutakursen är dock det största hindret för tillväxten av transaktionsvolymen. Antalya Homes, det ledande varumärket för Tekce Overseas Real Estate Inc., det ledande fastighetsbolaget i Turkiet, inom utländsk fastighetsförsäljning, gick samman med Utrust, Europas ledande plattform för betalningslösningar för att ta bort dessa hinder.

Tack vare detta starka samarbete erbjuds fastighetshandel pålitligt i alla digitala valutor, inklusive Bitcoin, och gör det möjligt för sina kunder att göra betalningar både utan att fastna i den dagliga gränsen för valutaväxling och utan att påverkas av fluktuerande valutakurser. Med den här metoden kan användarna också göra pengaröverföring med bara en enkel skanning av en QR-kod.

Ett viktigt steg inom PropTech-området

Påminner om att det finns en utländsk fastighetsinvestering till ett värde av 400 miljarder dollar i världen, Bayram Tekçe, ordförande för Tekce Overseas Real Estate Inc. uppgav att Turkiet förra året gjorde 6 miljarder USD i försäljning av 45 tusen fastigheter till internationella investerare. Tekçe betonade att Turkiet bör ge PropTech-applikationer större vikt för att få fler aktier från denna marknad och betonade att de arbetar för att bryta ny mark.

Påminner om att de har möjliggjort betalningen med kryptopengar i fastighetssektorn sedan 2018, uppgav Tekçe också att internationella investerare, särskilt som gör sina fastighetsinvesteringar på distans med begränsningen av resor under pandemin, föredrar att betala med kryptopengar. Han fortsatte sitt tal enligt följande:

Fastighetsköp och försäljning med kryptopengar ökar

”Det är viktigt att hålla jämna steg med förändrad dynamik. Vi reflekterar vår innovativa kraft mot bakgrund av vår verksamhet och vi fortsätter att leda sektorn inom PropTech-området. Vårt samarbete med Utrust är också ett steg mot detta mål."

Fastighetsköp och försäljning med kryptopengar ökar

Herr Tekçe uppgav att länder som hade problem med penningöverföringar som Ryssland, Kina och Iran har fler internationella fastighetsinvesteringar och det finns fler och fler människor från dessa länder som investerar i Turkiet och följde:

”Nyligen ser vi att fastighetsinvesterarna från dessa länder föredrar att göra investeringar med kryptopengar. Dessutom ökade Bitcoin-halveringen i maj efterfrågan på fastighetsköp med Bitcoin i länder med intensiv användning av teknik som Amerika och europeiska länder. Vi samarbetar med Utrust för att förena våra krafter i PropTech och FinTech för att erbjuda pålitlig handel.”

Utrusts VD Sanja Kon gjorde följande uttalanden i ämnet:

”Vi strävar efter en fullständig introduktion av digitala valutor på alla marknader. Fastigheter är en av de mest välkomnande av alla. Potentialen är enorm. Vi kunde inte vara mer nöjda med att komma in på den turkiska marknaden med en så stark och dynamisk partner.”

Om Utrust:
Utrust är den ledande kryptovalutans betalningslösning för att modernisera finans- och betalningsindustrin och hitta en lösning på traditionella betalningsmetoder genom att erbjuda omedelbara transaktioner, ta emot källor och omedelbar kryptovaluta till kontanter. På sätt och vis tillhandahåller Utrust en POS-tjänst för betalningar med kryptopengar.

Nyheter8.07.2021
Hur köper jag ett hus i Turkiet?
26.06.2021
Fakta som du bör känna till om du vill investera eller bo i Turkiet
18.06.2021
Fastighetsinvesteringar i Turkiet i tre huvudstadier
11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN