Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum

Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Alanya / CentrumDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Alanya / Centrum - videoDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Alanya / Centrum - videoDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Alanya / Centrum - videoDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Alanya / Centrum - videoDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Alanya / Centrum - videoDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Alanya / Centrum - videoDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Alanya / Centrum - videoDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Alanya / Centrum - videoDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Alanya / Centrum - videoDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Alanya / Centrum - videoDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-1Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-2Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-3Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-4Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-5Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-6Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-7Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-8Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-9Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-10Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-11Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-12Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-13Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-14Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-15Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-16Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-17Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Interiör bilder-18Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Planritningar-1Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Planritningar-2Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum, Planritningar-3
Pris från 500.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Centrum
 • 289 m² - 404 m²
 • 3+1 dp, 4+1 dp
 • 2, 3
 • 2, 3
 • 2019
 • 3
 • Klart att flytta in
 • 800 mt
 • 1.8 km
 • 40 km
Objekt-ID ALN-362

3 Bra anledningar att köpa

• Utsikt över havet och naturen
• Centralt belägen
• Lyx- och kvalitetarbete

Nyckelklara rymliga 3+1 och 4+1 duplex i Alanya Küçükhasbahçe med vitvaror

Färdiga lägenheter i Alanya ligger i stadsdelen Küçükhasbaçe, som är ett av de centrala områdena i distriktet. Alanya är mycket önskvärt region av många för semester och permanent boende. Regionen med en energisk och kosmopolitisk atmosfär är värd för förstklassiga hotell, många butiker och restauranger, sandstränder med blå flagg och ett vackert klimat samt lyxiga nattklubbar.

Duplex Lägenheter i Alanya är gångavstånd till alla lokala och sociala bekvämligheter som marknader, restauranger, kaféer, butiker, stormarknader, parker, dagis, skolor, bankomater, allmänna basar, busshållplatser, moské, etc. Rymliga Alanya-duplex ligger 1,8 km till stranden, 40 km till International Gazipaşa Airport och 126 km till International Antalya Airport.

Bestående av ett våning med 3 våningar och totalt 4 lägenheter, har duplex-lägenhetskomplexet många gemensamma användningsområden som den väl utformade trädgården, pool, hiss, generator, privat inomhusparkeringsplats för varje lägenhet, separata lager för varje lägenhet, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Typer av lägenheter

3 sovrum duplex har ett vardagsrum, ett öppet kök, en toalett / badrum, ett badrum med jacuzzi, omklädningsrum och 2 balkonger.

Duplex med 4 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, en toalett / badrum, ett badrum med jacuzzi, omklädningsrum och 2 balkonger.

Dubbelrum med 4 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, en toalett / badrum, 2 badrum med badrum med jacuzzi, 2 omklädningsrum, 2 balkonger och en terrass.

Lägenheter med havs- och naturutsikt i Alanya är utrustade med interiörfunktioner som ståldörr, central luftkonditioneringssystem, vitvaror, elektriskt automatiskt kökskåpssystem, ljudsystem i varje rum, automatiska persienner, sensorbelysning, golvvärmesystem, jacuzzi, solenergi värmesystem, satellit-TV-system samt flera möbler inkluderar sovrum, garderober, soffa och matbord.

Allmänna detaljer av Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum

Lägenheter / Alanya / Centrum

HissSwimmingpoolI ett komplexParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdKlädkammarePersiennerCentral parabolantennDuschMöblerEn-suite-badrumInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)HavsutsiktCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

3+1 Lägenheter500.000 €4+1 Lägenheter600.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Konak Seaside HusetKonak Seaside Huset350.000 €1+1, 2+1, 3+1 dpKargicak / AlanyaDuplexlägenheter med utsikt över staden och slottet i AlanyaDuplexlägenheter med utsikt över staden och slottet i Alanya350.000 €4+1dp,4+1phCentrum / AlanyaHav och Natur Visa Takvåning i Alanya TurkietHav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet1.000.000 €5+3Mahmutlar / Alanya