Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti

Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Antalya / KonyaaltiEleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoEleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoEleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoEleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoEleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-1Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-2Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-3Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-4Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-5Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-6Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-7Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-8Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-9Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-10Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-11Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Interiör bilder-12Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Byggbilder-1Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Byggbilder-2Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Byggbilder-3Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Byggbilder-4Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Byggbilder-5Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Byggbilder-6Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Byggbilder-7Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti, Planritningar-1
Pris från 66.300 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Konyaalti
 • 75 m² - 110 m²
 • 2+1, 3+1
 • 1, 2
 • 1
 • 2020
 • 5
 • Redo att flytta
 • 10 km
 • 1 km
 • 29 km
Objekt-ID AYT-855

3 Bra anledningar att köpa

• Sammanflätade med naturen
• 5 minuter till Sarısu Women's Beach
• Högkvalitativt liv med rika sociala faciliteter

Moderna Lägenheter i det stora komplexet bestående av 12 kvarter i Sarısu Konyaaltı

Eleganta lägenheter erbjuder lugnt och kvalitetsliv sammanflätat med naturen i Konyaaltı, Sarısu område. Den här regionen är det snabbaste utvecklings- och högvärdesområdet i Antalya. Konyaaltı är värd både havs- och skidcenter. Det finns också ett brett utbud av sociala bekvämligheter från högkvalitativa utbildningar till hälsofaciliteter. Konyaaltı uppmärksammar alltid sina berömda stränder, olika nöjesområden och nattliv. Området är det bästa investeringsområdet för fastighetsköpare.

Antalya lägenheter är omgivna av dagliga bekvämligheter som du behöver. Branded lägenheter ligger 1 km till Sarısu Women's Beach, 2 km till Konyaaltı Beach, 500 mt till shoppingområden, 29 km till den internationella Antalya flygplatsen och 10 km till stadens centrum.

Bostadsområdet är inbyggt i ett bergs berget av ett av de berömda byggbolagen i Antalya. Det stora komplexet består av 12 kvarter och 304 lägenheter på 17.200 m² markområde. Det finns många gemensamma faciliteter och kvalitetsfunktioner för ditt lyxliv här. Komplexet har 2 simbassänger, basketplan, fullt utrustat gym, lekplatser, parkeringsplats för varje lägenhet, viloläge med kamelia och pergolaer, 24/7 säkerhetskamera system och säkerhet, vackert utformad trädgård, vattentank och automatisk bevattning systemet.

Det finns 2 typer av lediga lägenheter här

2-rumslägenheter är 75-95 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, en fransk balkong och en balkong.

3-rumslägenheter är 100-120 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, en fransk balkong och en balkong. (Några av de 3 sovrumslägenheterna har ett eget badrum och en touiet.)

Lägenheter i Antalya Konyaalti är konstruerade med tekniska, eleganta och praktiska arkitektoniska lösningar till de finaste detaljerna för att dra nytta av ditt maximala bostadsutrymme. Lägenheten har en garderob, stalldörr, video intercom, köksartiklar, ugn, spis och spishällspaket, hängande tak, dold belysning i vardagsrummen, värme, ljud och vattenisolering, grillplats i balkong, internetinfrastruktur, satellit-TV system, omklädningsrum, förstklassiga badrumsmöbler och duschkabin, smarta persienner, luftkonditionering infrastruktur.

Allmänna detaljer av Eleganta lägenheter 5 min till stranden i Antalya Konyaalti

Lägenheter / Antalya / Konyaalti

HissSwimmingpoolI ett komplexGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammarePersiennerCentral parabolantennDuschGrillplatsEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

2+1 Lägenheter66.300 €3+1 Lägenheter82.900 €*Prisuppdatering den 27.11.2020 09:07:33

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR

Webinar About Buying Property in Turkey

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Bergsutsikt Lägenhet i Antalya 1,5 km till StrandenBergsutsikt Lägenhet i Antalya 1,5 km till Stranden66.000 €2+1Konyaalti / AntalyaKepez Lägenheter i Moderna Komplexet med PoolKepez Lägenheter i Moderna Komplexet med Pool65.100 €3+1Kepez / AntalyaNyckelfärdiga moderna lägenheter i Konyaalti AntalyaNyckelfärdiga moderna lägenheter i Konyaalti Antalya68.000 €1+1Konyaalti / AntalyaLägenhet i ett välskött bostadsområde i Konyaaltı AntalyaLägenhet i ett välskött bostadsområde i Konyaaltı Antalya68.000 €2+1Konyaalti / Antalya