Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt

Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / CentrumEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-1Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-2Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-3Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-4Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-5Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-6Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-7Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-8Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-9Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-10Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-11Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-12Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-1Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-2Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-3Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-4Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-5Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-6
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Centrum
 • 171 m² - 248 m²
 • 4+1 dp
 • 3
 • 5
 • 11/2017
 • 4
 • SÅLD
 • 1.5 km
 • 40 km
Objekt-ID ALN-316

3 Bra Anledningar att Köpa

• Fantastisk utsikt över Medelhavet och Alanya borgen
• Modernt och elegant bostadsområde
• Nära till alla sociala och lokala bekvämligheter

Nyckelfärdiga Lägenheter Omgivna av Sociala och Lokala Bekvämligheter i Alanya Centrum

Alanya lägenheterna har ett viktigt och fördelaktigt läge tack vare det centrala läget. Alanya är ett utmärkt läge för lönsam investering. Varje år föredrar många inhemska och lokala turister Alanya för semester. Detta turistmål är känt för renaste sandstränderna, sociala aktiviteter och naturlig skönhet. Om du köper en lägenhet i Alanya får du en semesterliknande liv och en stor investering.

Lägenheterna med havs och borgutsikt ligger i närheten av de sociala och dagliga bekvämligheterna som skola, sjukhus, lokala affärer, stormarknad, bensinstation, apotek, barnpark och bank. Dessa lägenheter nära Mersin-Antalya-vägen ligger 1,5 km till havet, 6 km till Alanya Castle, 4 km till Cleopatra stranden, 40 km till Alanya-Gazipaşa flygplatsen och 126 km till den internationella Antalya flygplatsen.

Bostadsområdet består av 2 hus med 4 våningar och 16 lägenheter på 3.398 m² tomt. Komplexet har en utomhuspool, pooldusch, bastu, gym, generator, lekplats, grillplats, inomhus och utomhus parkeringsplatser, 24/7 säkerhetskamerasystem och security.

Det finns 1 type av ledig lägenhet i bostadsområdet

4-sovrums trädgårdsduplex är 171-248 m² med vardagsrum, separat kök, 2 badrum, eget badrum och 5 balkonger.

Lägenheterna har en fantastisk utsikt över Medelhavet och Alanya slott. Lägenheterna är designade med kvalitetsmaterial med olika bostadsområden och passar för dina behov och smak. Varje lägenhet har eleganta köksapparater, solpanel, led- och spotlighting, breda balkongdörrar, balkongbarriärer av glas, luftkonditioneringsinfrastruktur, satellit-TV-system, vattenvärmare, internetinfrastruktur och duschkabin.

Dessa lägenheter är SÅLDA.

Allmänna detaljer av Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdCentral parabolantennDuschGrillplatsEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktCentrumFlygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i AlanyaMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya34.000 €Std, 1+1, 2+1Kargicak / AlanyaHelt nya lägenheter i Alanya 200 meter till Mahmutlar CentrumHelt nya lägenheter i Alanya 200 meter till Mahmutlar Centrum34.000 €1+1, 2+1 dp, 3+1 dpMahmutlar / AlanyaPrisvärda lägenheter till salu i Alanya AvsallarPrisvärda lägenheter till salu i Alanya Avsallar35.000 €1+1Avsallar / AlanyaNya Lägenheter med Natur och Havsutsikt i Avsallar AlanyaNya Lägenheter med Natur och Havsutsikt i Avsallar Alanya35.000 €1+1, 2+1Avsallar / Alanya