Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt

Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / CentrumEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Alanya / Centrum - videoEleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-1Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-2Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-3Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-4Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-5Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-6Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-7Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-8Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-9Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-10Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-11Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Interiör bilder-12Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-1Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-2Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-3Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-4Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-5Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt, Planritningar-6
Pris från 135.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • 5+1
 • Alanya / Centrum
 • 142 m² till 292 m²
 • 2+1, 3+1, 4+1, 5+1
 • 2, 3
 • 2, 3, 4, 5
 • 11/2017
 • 4
 • Inflyttnings klara
 • 1.5 km
 • 40 km
Objekt-ID ALN-316

3 Bra Anledningar att Köpa

• Fantastisk utsikt över Medelhavet och Alanya borgen
• Modernt och elegant bostadsområde
• Nära till alla sociala och lokala bekvämligheter

Nyckelfärdiga Lägenheter Omgivna av Sociala och Lokala Bekvämligheter i Alanya Centrum

Alanya lägenheterna har ett viktigt och fördelaktigt läge tack vare det centrala läget. Alanya är ett utmärkt läge för lönsam investering. Varje år föredrar många inhemska och lokala turister Alanya för semester. Detta turistmål är känt för renaste sandstränderna, sociala aktiviteter och naturlig skönhet. Om du köper en lägenhet i Alanya får du en semesterliknande liv och en stor investering.

Lägenheterna med havs och borgutsikt ligger i närheten av de sociala och dagliga bekvämligheterna som skola, sjukhus, lokala affärer, stormarknad, bensinstation, apotek, barnpark och bank. Dessa lägenheter nära Mersin-Antalya-vägen ligger 1,5 km till havet, 6 km till Alanya Castle, 4 km till Cleopatra stranden, 40 km till Alanya-Gazipaşa flygplatsen och 126 km till den internationella Antalya flygplatsen.

Bostadsområdet består av 2 hus med 4 våningar och 16 lägenheter på 3.398 m² tomt. Komplexet har en utomhuspool, pooldusch, bastu, gym, generator, lekplats, grillplats, inomhus och utomhus parkeringsplatser, 24/7 säkerhetskamerasystem och security.

Det finns 5 typer av lediga lägenheter i bostadsområdet

2-sovrums tak duplexes lägenheterna är på 142 m² med vardagsrum, separat kök, badrum, 2 enskilda badrum och 2 balkonger.

3-sovrums lägenheterna är på 143 m² med vardagsrum, separat kök, 2 badrum och 3 balkonger.

3-sovrums tak duplex lägenheterna är på 148 m² med vardagsrum, öppet kök, badrum, 2 enskilda badrum och 4 balkonger.

4-sovrums trädgårds duplex lägenheterna är på 171-248 m² med vardagsrum, separat kök, 2 badrum, enskilt badrum och 5 balkonger.

5-sovrums tak duplex lägenheterna är på 292 m² med vardagsrum, separat kök, 2 badrum, enskilt badrum och 5 balkonger.

Lägenheterna erbjuder enastående utsikt över Medelhavet och Alanya borgen. Lägenheterna är utformade med hjälp av kvalitetsmaterial med olika utrymmen för att passa ditt behov och smak. Varje lägenhet har snygga köksartiklar, solpanel, LED och sportlight, breda balkongdörrar, glas balkongräcken, luftkonditionering, satellit-TV-system, varmvattenberedare, internet infrastruktur och duschkabin.

Allmänna detaljer av Eleganta Lägenheter i Alanya med Borg och Havsutsikt

Lägenheter / Alanya / Centrum

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdCentral parabolantennDuschGrillplatsEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktCentrumFlygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Unika lägenheter med panoramautsikt över havet i KargicakUnika lägenheter med panoramautsikt över havet i Kargicak130.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Kargicak / AlanyaStrandlägenheter i Alanya med bekvämma facilieterStrandlägenheter i Alanya med bekvämma facilieter129.000 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dpKestel / AlanyaRedo att Flytta Lägenheter i Alanya MahmutlarRedo att Flytta Lägenheter i Alanya Mahmutlar135.000 €3+1 dpMahmutlar / AlanyaDuplex Alanya Lägenheter med anmärkningsvärd havsutsiktDuplex Alanya Lägenheter med anmärkningsvärd havsutsikt137.500 €3+1 dpKargicak / Alanya
Vi anställer