Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

En Rysk Kvinnlig Kandidat för Alanya Mayoral Race

16.2.2019

Anastasia Petrova ÇetinkayaFörsta gången i Turkiets lokalvalhistoria! En ryskfödd självständig kandidat i ett borgmästar val. Anastasia Petrova Çetinkaya, som har bott i Alanya i 8 år och gift sig med en Turk, ansökte som oberoende kandidat för borgmästar val i Alanya.

Efter att ha slutfört sin officiella ansökan om valet till valberedningen i mars sade hon i intervjuer med de lokala journalisterna. Çetinkaya sa att hon är exalterad och övertygad om hennes kandidatur, och tillade att hennes kandidatur kommer att vara bra för Alanya och dess invånare, hon har fått mycket bra reaktioner från allmänheten.

Çetinkaya sade; Turkiet har gett mig mycket, nu är det återbetalning och vara till nytta som gäller. Vi reser, chattar med Alanya-folk och pratar med dem. Jag fick positiva reaktioner på min kandidatur och vår Kampanjer är väldigt intensiva, jag tror att vi kan göra Alanya till ett varumärke. Vi kan göra Alanya till ett stort turismcenter och ett rikare och effektivare distrikt. Det finns några problem i Alanya. Vi behöver lösa dem. Anledningen till att jag blev huvud kandidat. Vi tror att Alanya har potential och vi kommer att arbeta med det."

Dessutom nämnde Çetinkaya om sina projekt och lade till: "Det finns tre huvudpunkter i vårt program: Förbättring, effektivitet och poäng. Vi börjar så snart som möjligt förklara våra projekt i våra sociala medier. Vi har mer än 40 projekt. Att gå med i valet är inte en ny idé. Jag har förberett det lokal valet under de senaste tre åren. Vi har förberett projekt och tjänster som inte har gjorts tidigare i staden.

Vem är Anastasia Petrova Çetinkaya?

Statsvetenskapsman och journalist Anastasia Petrova Çetinkaya föddes 1983, i Murmansk, en hamnstad i Barentshavet i Rysslands nordvästra del. Hon hade fick turkiska medborgarskap förra året efter att ha gift sig i Alanya där hon har bott i 8 år. Hon har tagit examen från två universitet i Norge och Ryssland. Çetinkaya som bidragit starkt till främjandet av Alanya på olika plattformar arbetar som en projektutvecklingsspecialist och talar fem språk.

Nyheter4.7.2020
Köpa bil i Turkiet och Resor till Turkiet
22.6.2020
Flygningar mellan Turkiet och Sverige har börjat
16.6.2020
Internationella flyg startar till Turkiet
19.5.2020
Turkiet avslöjade COVID-19 normaliseringsplan
25.4.2020
Hur kämpar Turkiet mot COVID-19?
21.3.2020
Covid-19 och Dess Effekter på den Turkiska Fastighetsmarknaden
2.3.2020
En Veckas Vinter Semester i Antalya
3.2.2020
Turkiets hemförsäljningsrapport 2019
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN