Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

En Veckas Vinter Semester i Antalya

2.03.2020

Antalya är en av de bästa semestermålen inte bara på sommaren utan även på vintern. Antalya är mycket lämplig för olika turismaktiviteter under 12 månader med i genomsnitt 300 soliga dagar om året, men också att ge fördelen av bad och skidåkning på samma dag är helt roligt! Om du inte beslutar mellan sommar- eller vinterlovsalternativ föreslår vi att du bör åka på båda semestern på ett ställe, Antalya. För att göra ditt arbete enklare och göra din semester roligare gör vi en veckosemesterplan i veckan i Antalya. Fortsätt läsa nyheterna!

Kaleiçi, Antalya

Dag 1: Den perfekta planen börjar med Kaleiçi

Du bör börja din vinterresa med att utforska stadens centrum, Kaleiçi. Antalyas mest berömda plats är säkert Kaleiçi (Gamla stan) som visar hennes olika vackra sidor på vintern. För att ge dig en kort överblick är Kaleiçi en levande antik stad med sin arkitektur, hamn och lokala butiker.

Efter att ha vandrat på de smala gatorna i Kaleiçi på dagtid kan du senare umgås med dina vänner i de lokala restaurangerna, cafeteriorna eller barerna där du kan smaka på läckra turkiska rätter med Rakı, turkisk alkoholist eller glögg.
För regniga dagar är den bästa aktiviteten i Antalya att dricka ditt glögg vid spisen i ett historiskt hus i Kaleiçi.

Saklıkent, Antalya

Dag 2: Skidåkning på en varm solig dag i Saklıkent

Vad sägs om att åka skidor på en varm solig dag? Saklıkent är vintersport- och skidcentrum i Antalya som består av skidfaciliteter och 500 stugor byggda på den norra sluttningen av berget. Särskilt i slutet av februari och mars skiljer sig Saklıkent skidcentrum ut med parolen "Först skidåkning, sedan simning på samma dag" tack vare stadens milda klimat.

Som en av de största skidorterna i Turkiet, är Saklıkent också värd för många nationella tävlingar varje år, till exempel 1–2 mars National Ski Competition, 9-10 mars Saklıkent Ski and Snowboard Festivals, och Golden Snow Fest-evenemang. Om du är bra på skidåkning bör du delta i dessa tävlingar!

Om du inte känner till skidåkning eller bara för skojs skull består centrumet av olika skidspår som passar alla nivåer och många professionella tränare som kan lära dig skidåkning. Förutom skidåkning och pulka, kan du prova andra sportaktiviteter som paintball och motorsafari eller så kan du bara njuta av den vita lugnet genom att titta på skidåkarnas prestanda medan du smutar på ditt varma kaffe eller te.

Belek, Antalya

Dag 3: Golf i Belek

Efter skidåkning i Saklıkent åker vi till en av de heta platserna för golf i världen, Belek. På vintern har andra platser inte råd med perfekta förhållanden för golf på grund av dåligt väder. I detta fall lockar Belek golfare med sitt perfekta milda klimat, höga service- och boendestandarder och andra olika sociala aktiviteter.

Du kan träffa andra golfare och träna med dem eller om du inte har någon kunskap om golf kan du ta lektioner från professionella golftränare. Även om du inte är mycket intresserad av golf, kan du bara omfamna dig med grön natur och frisk luft.

Mount Tahtali, Antalya

Dag 4: Mount Tahtali linbana: flyga som en fågel!

På den fjärde dagen i din vinterlov föreslår vi en resa från havet till himlen som kommer att bli en otrolig upplevelse i ditt liv. Resan börjar med en av de snabbaste linbilarna i Europa från nationalparken Tahtali bergstoppstation till transformatorstationen som tar cirka 10 minuter. Under resan blir du fascinerad av en magnifik utsikt över hela regionen Antalya täckt av snö från 2365 m över havet.

När du har gått ut från linbanan vid bergstoppstationen kan du ta en varm drink från cafeteriorna i nationalparken och sedan fortsätta din visuella fest med snöiga berg, sällsynta snöstormar och Kemers jungfru natur.

Dag 5: Har du någonsin provat havskidåkning och dykning på vintern?

Vem säger att havskajak eller dykning inte är möjligt på vintern? Om du är i Antalya är det ganska möjligt. Det finns massor av professionella byråer i Demre, Antalya för att ordna kajakpaddlingsturer till berömda vikar i staden som består av marint liv och ruinerna av de antika städerna. Byråerna säger att på vintern är kajakpaddling ganska lugn och rolig efter att ha vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder. Föreställ dig att du kanotar på fridfulla vatten i Demre.

Efter kanot kan du prova att dyka i Kaş med tränare. På de mest dykplatser som The Canyon och The Tunnel, kan du få en chans att titta noga på de marina arter som barracudas, Caretta-caretta sköldpaddor, gruppers, stingrays etc.

Kaş, AntalyaCycling in Antalya

Dag 6: Utforska naturen genom cykling och vandring!

Nu ska vi göra sport, ha så kul med nya vänner och koppla av samtidigt! Cykling och vandring är ganska vanliga aktiviteter i Antalya, och därför arrangerar storstadskommunen många nationella och internationella cykelturer som består av olika etapper för passionerade cyklister från hela världen varje år.

Det finns också gott om lokala cykelgrupper eller klubbar som arrangerar dagliga stads- eller naturutflykter som ger möjlighet att upptäcka staden. Du behöver inte oroa dig för några detaljer om turnén eftersom grupperna eller klubbarna säkerställer din säkerhet och njutning genom att inkludera dig i den bästa gruppen beroende på din hastighet och önskemål.

Om du inte föredrar att cykla, som ett annat alternativ, kan du också gå med vandring eller vandringsgrupper för dessa aktiviteter. I dessa vandrings- eller vandringsaktiviteter kan du ta en picknick, göra yoga eller bara koppla av med frisk luft mitt i skogen.

Thermal Springs in Antalya

Dag 7: Avslappningsdag: Spa och termiska fjädrar

Som sista dagen, innan du återvänder hem, bör du prova Antalyas spa, termiska fjädrar eller turkiska bad för total avkoppling. Turkiet är ett av sju länder i världen som har rika värmekällor med nästan 1300 värmefjädrar.

En av städerna som har termiska källor är Antalya som erbjuder besökare olika dagliga hälso- och terapiprogram som utarbetats av professionella wellnessexperter. På en kall dag, vad kan vara bättre än att koppla av i en varm vår efter att ha fått en massage?

Mer information om att bo i Antalya

De bästa sakerna att göra i Antalya: Det finns många oupptäckta platser och roliga saker att göra i Antalya! Vi har listat de bästa sakerna att göra i Antalya åt dig.

Antalya är den 10:e mest besökta och föredragna staden i världen: Enligt Mastercard-rankningen är den turkiska orten, Antalya, den 10: e mest populära staden i världen. Läs mer för detaljerad information om rankningarna.

Nyheter11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN