Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu

Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Istanbul / BahcesehirExklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Istanbul / Bahcesehir - videoExklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Istanbul / Bahcesehir - videoExklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Istanbul / Bahcesehir - videoExklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Istanbul / Bahcesehir - videoExklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Istanbul / Bahcesehir - videoExklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Istanbul / Bahcesehir - videoExklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Istanbul / Bahcesehir - videoExklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Istanbul / Bahcesehir - videoExklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-1Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-2Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-3Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-4Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-5Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-6Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-7Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-8Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-9Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-10Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-11Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-12Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-13Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-14Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Interiör bilder-15Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-1Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-2Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-3Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-4Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-5Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-6Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-7Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-8Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-9Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-10Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-11Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-12Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-13Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-14Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-15Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-16Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-17Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-18Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-19Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu, Planritningar-20
Pris från 149.400 €Verifierat pris
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Istanbul / Bahcesehir
 • 137 m² - 254 m²
 • 2+1, 3+1
 • 2
 • 1
 • 01/2021
 • 13
 • Redo att flytta
 • 8 km
 • 21 km
Objekt-ID IST-156

Exklusiva Lägenheter till Salu med Unikt Koncept i Istanbul

Lägenheter i Istanbul ligger i populära området Bahçeşehir. Det finns många exklusiva bostadsprojekt och kulturcenter i denna exklusiva region.

Projekt i Istanbul ligger intill TEM-motorvägen. Exklusiva lägenheter till salu i Istanbul har nära till många sociala bekvämligheter som kaféer, restauranger, barer, affärer, marknader, basaren, moské, frisörer, sjukhus, apotek, banker, flygplatsen och busshållplatser.

Lägenheter i Istanbul har 5 m till E-5 motorvägen, 500 m till köpcentrum, 600 m till vägtullen i Esenyurt och 300 m till den nya tunnelbanan.

Köpcentrum i denna region: Akbati AVM, Hillpark Bahçeşehir, Prestige Mall, Sunflower Life Center, Parkway, Esenyurt N Center AVM, Atrium, Verde Molino AVM och Ozyurtlar AVM.

Sjukhus i denna region: Avcilar privatsjukhus, Esenşehirprivatsjukhus, Bahçeşehir sjukhus, Elitium privatsjukhus och Kolan sjukhus.

Skolor i denna region: Bahçeşehir IMKB tekniska yrkesgymnasium, Privat vetenskapsutbildningsgymnasium, BahçeşehirDoga Gymnasium, BahçeşehirRegnbågs Gymnasium, BilfenBahçeşehir grundskola, Esenyurt Kirac Anatolien Gymnasium, BahçeşehirAtatürk Anatolien Gymnasium, Cihangir Gymnasiumoch Okyanus Gymnasium.

Istanbul-projektet består av 3 stora steg. Projektet startade i januari 2016. Den första etappen kommer att vara klar i juni 2018. Den andra etappen kommer att vara klar i juni 2019 och den tredje etappen kommer att vara klar i juni 2020.

Första 2 stegenav projektet är utformade för familjeliv med 2 och 3 sovrum. Det tredje steget är utformat för affärsidén med studio, ett och 2 sovrum. Detta projekt byggs på en 46,800 m2 stor tomt där 50% av projektet är grönområde.

Projekt med unikt koncept i Bahçeşehir har många faciliteter som väl designad trädgård, inomhus och utomhus parkering, restaurang, café, butiker, inomhus- och utomhuspooler, barnpool, gym, squash rum, SPA-center, turkiskt bad, bastu, massagerum, dagis, tennisbanor, basket och volleyboll fält, mötesrum, promenadstigar, lekplatser, hissar, generator, öppen spis, kemtvätt, naturgas, teknisk service, reception, 24/7 säkerhetskamerasystem och en säkerhetsvakt.

Detta stora projekt består av 9 block med 718 lägenheter och 231 kommersiella objekt. Det finns 35 studio-lägenheter, 172 1+1 lägenheter, 409 2+1 lägenheter, 90 3+1 lägenheter och 12 penthouse-lägenheter.

Kommersiella objekten är mellan 55-225 m²stora med en garageplats som tillkommer.

Det finns 3 olika typer av lägenheter till salu

2+1 lägenheter är 134-142 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, 2 sovrum varav ett med en suite-badrum, ett badrum och en balkong.

2+1 lägenhet full möblerad är 152 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, 2 sovrum varav ett med en suite-badrum, ett badrum och en balkong.

3+1 lägenhet är 184 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, 3 sovrum varav ett med en suite-badrum, ett badrum och en balkong.

Alla lägenheter till salu i Istanbul har centralvärme, köksutrustning, satellit-TV-system och en källare.

Unika lägenheter i Istanbul har 48 månaders avbetalningsplan eller 10% rabatt vid kontant betalning.

Allmänna detaljer av Exklusiva Lägenheter i Istanbul till Salu

Lägenheter / Istanbul / Bahcesehir

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTurkisk badTrädgårdCentral parabolantennDuschMöblerEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

2+1 Lägenheter149.400 €3+1 Lägenheter179.800 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Rymliga lägenheter med trädgårdsbalkonger i Ümraniye IstanbulRymliga lägenheter med trädgårdsbalkonger i Ümraniye Istanbul148.500 €2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dp Umraniye / IstanbulNyckelfärdig Istanbul Lägenheter med Utsikt Över SjönNyckelfärdig Istanbul Lägenheter med Utsikt Över Sjön147.300 €1+1, 2+1, 3+1, 3+1, 4+1, 5+1 dpKucukcekmece / IstanbulInvesteringslägenheter i ett prestigefyllt läge i IstanbulInvesteringslägenheter i ett prestigefyllt läge i Istanbul151.400 €1+1, 2+1, 3+1Zeytinburnu / IstanbulNyckelfärdiga lägenheter med köpcentrum i Istanbul BasaksehirNyckelfärdiga lägenheter med köpcentrum i Istanbul Basaksehir151.900 €3+1, 4+1 Basaksehir / Istanbul