Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya

Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / KonyaaltiFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoFantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-1Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-2Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-3Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-4Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-5Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-6Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-7Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-8Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-9Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-10Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-11Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-12Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-13Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-14Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Interiör bilder-15Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Planritningar-1Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Planritningar-2Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Planritningar-3Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya, Planritningar-4
Pris från 76.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Konyaalti
 • 68 m²
 • 1+1
 • 1
 • 1
 • 07/2017
 • 4
 • Redo att flytta
 • 7 km
 • 800 mt
 • 25 km
Objekt-ID AYT-563

Topp 3 Skäl att Köpa

• I deluxe-komplexet med terrass med utsikt över bergen med pool
• Lyxbostadskomplex
• Mycket nära stranden

Charmiga Lägenheter till Salu i Antalya Turkiet Nära Stranden

Lägenheter i Antalya, Turkiet ligger i Liman-området i Konyaalti-distriktet. Konyaalti är en utvecklad och eftertraktad region i Antalya. Det sticker ut för sina kvalitetssportområden, specialstränder och många gröna områden där du kan promenera, spela sport och koppla av med dina vänner och familj.

Konyaalti-lägenheter till salu i Antalya Turkiet ligger nära många sociala bekvämligheter som kaféer, restauranger, offentliga basarer, köpcentra, marknader, parker, bankomater, moskéer, bageri, privata skolor och busshållplatser. Dessa lägenheter ligger 800 m till Konyaalti-stranden, 5 km till 5M Migros, 7 km till Antalyas centrum och 25 km till Antalyas Internationella Flygplats. Boğacay Project, Tunektepe linbana, Konyaalti kustväg, Minicity, Antalya Aquarium och Glass Pyramid ligger i denna region. Kemer ligger också 30 minuter härifrån med bil.

Bostadskomplexet består av ett kvarter med 4 våningar och totalt 36 lägenheter. Det finns butiker på marken och första våningarna i detta komplex. Fantastiska lägenheter har många funktioner som den välutformade trädgården, en parkeringsplats, en pool, en barnpool, ett gym, en bastu, en vaktmästare, en hiss, kamelior i takvåningen, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Typer av lägenheter

Lägenhet med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum och en balkong.

Lägenhet i Antalya Turkiet har köksapparater, luftkonditionering i alla rum, garderob, trådlöst internet, videointercom, elektrisk vattenvärmare, duschkabin i alla badrum, belysningssystemet i vardagsrum, hallar och satellit-TV-system.

Allmänna detaljer av Fantastiska Lägenheter i ett Lyxkomplex i Antalya

Lägenheter / Antalya / Konyaalti

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 76.000 €*Prisuppdatering den 7.11.2020 16:15:30

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR

Webinar About Buying Property in Turkey

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Smart Designade Kvalitets Lägenheter i Lara AntalyaSmart Designade Kvalitets Lägenheter i Lara Antalya74.900 €1+1Lara / AntalyaKvalitetslägenheter nära sociala bekvämligheter i KonyaaltiKvalitetslägenheter nära sociala bekvämligheter i Konyaalti73.000 €1+1, 2+1 dp, 3+1 dp,Konyaalti / AntalyaFantastiska Lägenheter med Bergsutsikt i Konyaalti AntalyaFantastiska Lägenheter med Bergsutsikt i Konyaalti Antalya76.500 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dp, 4+1 dpKonyaalti / AntalyaRedo att flytta lägenhet nära havet i Konyaaltı AntalyaRedo att flytta lägenhet nära havet i Konyaaltı Antalya76.900 €2+1 dpKonyaalti / Antalya