Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek

Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / CentrumFärdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoFärdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoFärdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoFärdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoFärdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoFärdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoFärdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoFärdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoFärdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-1Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-2Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-3Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-4Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-5Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-6Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-7Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-8Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-9Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-10Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-11Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-12Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-13Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-14
Pris 71.300 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Belek / Centrum
 • 85 m²
 • 2+1
 • 2
 • 2
 • 2012
 • 3
 • Redo att flytta
 • 3,5 km
 • 33 km
 • 1,5 km
Objekt-ID AYT-2203

Topp 3 skäl att köpa

• Bra läge i attraktiv region
• Möblerad lägenhet i ett komplex med pool
• Kort gångavstånd från alla bekvämligheter

Bekväm lägenhet med 2 sovrum nära golfbanor i Belek Center

Lägenheten ligger i Belek, den berömda regionen Antalya med sina världsberömda golfbanor och lyxiga hotell. Det möblerade läget i Belek ligger inom gångavstånd från marknader, busshållplatser och alla sociala bekvämligheter och 1,5 km från golfbanorna, 3,5 km från Beleks offentliga strand, 7 km från Legends Land, 7,5 km från Kadriye centrum, 33 km från Antalyas internationella flygplats och 38 km från Antalyas centrum.

Bostadskomplexet är byggt på ett område på 1.424 m² och består av två kvarter. Den har frodiga gröna områden och en stor pool för sina invånare. Den 85 m² stora lägenheten har stora interiörytor med 2 sovrum, ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 2 badrum och 2 balkonger. Möblerad lägenhet till salu att köpa i Belek är utrustad med en ståldörr, 2 luftkonditioneringsapparater, ett fullt utrustat kök med inbyggda apparater, kylskåp, diskmaskin, tvättmaskin och persienner, TV-enhet, internet, satellit-TV-system . Den är redo att flytta in med sittgrupp, sängar, garderober och TV. Det erbjuder en mysig och fridfull semesteratmosfär i det rymliga vardagsrummet och balkonger med utsikt över poolen. Detta är ett perfekt tillfälle för dem som vill köpa en lägenhet i Belek!

Allmänna detaljer av Färdig möblerad lägenhet i ett komplex med pool i Belek

Lägenheter / Belek / Centrum

HissSwimmingpoolI ett komplexTrädgårdLuftkonditioneringPersiennerCentral parabolantennDuschMöblerKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)CentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 71.300 €*Prisuppdatering den 6.07.2021 13:54:36

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Möblerade Belek-Lägenheter Omgiven Av Sociala FaciliteterMöblerade Belek-Lägenheter Omgiven Av Sociala Faciliteter69.000 €1+1, 3+1 dpCentrum / BelekLägenheter med trädgård och pool i centrum av BelekLägenheter med trädgård och pool i centrum av Belek49.900 €2+1, 2+1 dpCentrum / BelekSnitsig Lägenheter Nära Turizm Gata i Belek TurkietSnitsig Lägenheter Nära Turizm Gata i Belek Turkiet75.000 €2+1Centrum / BelekVälbelägen Lägenheter med Boutique-koncept i BelekVälbelägen Lägenheter med Boutique-koncept i Belek82.000 € 4+1 dpCentrum / Belek