Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli

Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Kocaeli / BasiskeleFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Kocaeli / Basiskele - videoFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Kocaeli / Basiskele - videoFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Kocaeli / Basiskele - videoFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Kocaeli / Basiskele - videoFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Kocaeli / Basiskele - videoFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Kocaeli / Basiskele - videoFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Kocaeli / Basiskele - videoFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Kocaeli / Basiskele - videoFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Kocaeli / Basiskele - videoFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Kocaeli / Basiskele - videoFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Interiör bilder-1Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Interiör bilder-2Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Interiör bilder-3Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Interiör bilder-4Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-1Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-2Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-3Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-4Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-5Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-6Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-7Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-8Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-9Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-10Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-11Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-12Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-13Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-14Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-15Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-16Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-17Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-18Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-19Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-20Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli, Planritningar-21
Pris från 59.100 €
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Kocaeli / Basiskele
 • 113 m² - 200 m²
 • 1+1 dp, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2, 3
 • 09/2021
 • 7
 • Under konstruktion
 • 9 km
 • 5 km
 • 75 km
Objekt-ID KCO-002

Topp 3 skäl att köpa

• I ett komplex med rika faciliteter
• sammanflätad av naturen
• Bara 10 minuter till centrum av Kocaeli

Väl belägna fastigheter bara 5 km till havet i Başiskele

Fastigheter till salu finns i Başiskele, Kocaeli. Som Turkiets industrihovedstad och nära Istanbul erbjuder Kocaeli olika lönsamma affärsmöjligheter. Provinsen är också mycket lämplig för investeringsändamål av detta skäl. Kocaeli har också en vacker natur som presenterar olika utomhusaktiviteter som snowboard, camping, vandring, etc.

Fastigheter till salu i Kocaeli ligger nära alla sociala och dagliga bekvämligheter som marknader, restauranger och kaféer. Mer detaljerat är fastigheterna 1 km till E-5 motorväg, 5 km till havet, 9 km till centrum av Izmit, 10 km till TEM motorväg, 17 km till Derince Port, 18 km till Kartepe, 30 km till Sapanca , 40 km till Dilovası organiserad industriområde, 47 km till centrum av Sakarya, 51 km till Osman Gazi-bron, 61 km till Yalova, 62 km till Gebze organiserad industriområde, 68 km till Tuzla organiserade industriområde, 75 km till Sabiha Gökçens internationella flygplats, 82 km till Istanbul, 100 km till Bursa Yenişehir flygplats och 142 km till Istanbul flygplats.

Bostadskomplexet har en välinredd trädgård, säkerhetsservice dygnet runt, parkeringsplatser utomhus och inomhus, hiss, lekplats, basket- och tennisbanor, bastu, gym, solterrass, inomhus- och utomhuspool för vuxna och barn. Det finns också många kommersiella bekvämligheter för invånare som kaféer, restauranger, butiker etc.

Det finns 10 typer av tillgängliga lägenheter till salu här

Lägenheterna med dubbelsidig tak med 1 sovrum är 113 m² med vardagsrum, kök med öppen planlösning, eget badrum, toalett, toalett, balkong och terrass.

Lägenheterna med dubbelsidig trädgård med 1 sovrum är 129-164 m² med vardagsrum, öppet kök, eget badrum, toalett, förråd, balkong, terrass och trädgård.

Lägenheterna med 2 sovrum är 113-145 m² med ett vardagsrum, ett öppet / separat kök, ett badrum, ett omklädningsrum och en balkong.

De dubbelsidiga lägenheterna med två sovrum är 124 m² med vardagsrum, kök, badrum, toalett, balkong och terrass.

De dubbelsidiga lägenheterna med 2 sovrum är 146-192 m² med vardagsrum, kök, badrum, toalett, balkong, terrass och trädgård. (Vissa av 2+1 lägenheter har också eget badrum.)

Lägenheterna med 3 sovrum är 151-162 m² med vardagsrum, separat kök, badrum, eget badrum och 2 balkonger.

De dubbla lägenheterna med tre sovrum är 156-171 m² med vardagsrum, kök, badrum, badrum, toalett, toalett, balkong och terrass.

De dubbelsidiga lägenheterna med 3 sovrum är 169-179 m² med vardagsrum, kök, badrum, toalett, balkong, terrass och trädgård. (Vissa av 3+1 lägenheter har också eget badrum.)

De dubbelsidiga lägenheterna på 4 sovrum är 200 m² med vardagsrum, kök, badrum, badrum, toalett, 2 balkonger och terrass.

De dubbelsidiga lägenheterna med 4 sovrum är 216-234 m² med ett vardagsrum, separat kök, ett badrum, ett badrum med badrum, en toalett, 2 balkonger, 2 terrasser och en trädgård.

Lägenheterna har köksapparater, specialdesignade kök och badrumsskåp, videointercom-system, ståldörr, en duschkabin och en garderob.

Allmänna detaljer av Fastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli

Lägenheter / Kocaeli / Basiskele

HissSwimmingpoolI ett komplexParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdKlädkammareEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Väl beläget lyxig fastighet i Kartepe KocaeliVäl beläget lyxig fastighet i Kartepe Kocaeli57.400 €1+1, 2+1, 3+1Kartepe / KocaeliLyxiga lägenheter sammanflätade med naturen i KocaeliLyxiga lägenheter sammanflätade med naturen i Kocaeli44.900 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1Basiskele / KocaeliUnik villa till salu nära stranden i KocaeliUnik villa till salu nära stranden i Kocaeli1.479.900 €15+3Centrum / Kocaeli