Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fastigheter i Kalkan | Köpa Bostad i Kalkan | Bostäder i Kalkan

Kalkan fastigheter till salu av Antalya Homes

Kalkan är en stad vid den turkiska medelhavskusten och en populär semesterort i Antalya region. I området finns många historiska sevärdheter (t.ex. Tlos och Kekova) och många fina stränder (inklusive Patara strand och Kaputaş strand). Det finns 2 internationella flygplatser, varav en är Dalaman flygplats som ligger endast 1,5 timme från Kalkan fastigheter och den andra är Antalya flygplats.

Fastigheter i Kalkan | Bostäder i Kalkan

Kalkan är en gammal fiskeby och trygg hamn mellan Kaş och Fethiye. Kalkan är känd för sina vitkalkade hus vid havet liksom lyxiga villor och lägenheter i Kalkan. Kalkan har i genomsnitt fler än 300 soldagar per år som man kan njuta av dess fantastiska stränder.

Kalkan var en viktig hamnstad fram till 70-talet som den enda hamnen i området. Den minskade efter byggandet av Fethiye-vägen men återupplivas efter uppkomsten av turismen. Även om Kalkan är en del av Antalya administrativt, har Kalkan närmare anknytning till Fethiye ekonomi- och kommunikationsmässigt.

Brittiska tidningen "The Independent" valt Kalkan bland de bästa resmålen för 2007. Tidningen rekommenderar Kalkan särskilt för dem som vill ha en romantisk semester och som inte vill åka långt från sitt hemland i Europa.

Enligt en undersökning 2012, var 96% av besökarna till Kalkan under 2011 från Storbritannien. Fördelningen var: Storbritannien England (82%), Storbritannien Skottland (9%), Storbritannien Wales (3%), Storbritannien NI (2%).

Köpa fastigheter i Kalkan

Fastighetspriserna väntas öka under de kommande åren. Det är klart att Kalkan som en liten stad i Antalya region förväntar sig också en ökning på bostad pris i Kalkan. Fastighetsinvesterare från utlandet har påverkat en hel del eftersom de tycker att det är rätt plats att investera i. Bostäder i Turkiet är billigare jämfört med andra delar av Europa. Detta är den främsta anledningen till varför människor vill ha ett eget hem eller villa att tillbringa sitt liv i lugn och kvalitetslivsstil samt köpa fastigheter i Kalkan. Investerarna får den verkliga avkastningen på investeringar från hyresintäkter i Kalkan området. Den vackra kustlinjen lockar många turister och uthyrning av bostäderna är det bästa alternativet. Under de senaste åren, bostäder till salu i Kalkan har så mycket intresse av utländska köpare.

Köpa bostad i Kalkan

Turkiet är ett land med rik tradition och stor historia. Kulturen och de historiska sevärdheterna lockar människor från hela världen för att se detta fantastiska land. Lugn miljö och modernt land, är populärt bland turister. Betraktas som ett land av historia och rika traditioner, har de låga fastighetspriserna lockade både den lokala och de internationella investerarna att investera i fastighetsmarknaden i Turkiet. Köpa bostad i Kalkan är enkelt med oss på Antalya Homes fastighetsförmedling i Kalkan. Vi har duktiga fastighetsmäklare i Kalkan som har jobbat i många år med fastigheter i Kalkan. Antalya Homes erbjuder ett stort urval av bostäder Kalkan.

Turkiet ligger i euroområdet och ekonomin i landet är stark är det främsta skälet till att folk älskar att köpa bostad i Turkiet. Fastigheter Kalkan är en rätt destination för en drömsemester. En bostad Kalkan kan vara smart att investera i eftersom priserna på bostäder i Kalkan väntas stiga i framtiden. Fokus ligger på utveckling av nya projekt inom detta område finns det många projekt som startas av utländska investerare som att bygga lägenheter och villor i Kalkan. Staten arbetar för att göra landet mer attraktiva för utländska investerare genom att åtgärder vidtas.

Turkiet försöker utveckla turismen som säkerligen kommer att locka fler investerare i fastighetsmarknaden. Även flygbolagen expanderar sina rutter i Turkiet så innebär det att köpa fastighet i Kalkan är verkligen ett bra alternativ. Andra stora anledningarna till varför köpa hus eller bostad i Kalkan är vädret oftast varmt, lugn miljö, superbt läge och modern infrastruktur samt låga levnadskostnader gör det ett hett alternativ för internationella investerare. Det lockar även pensionärer att köpa sina hus och lägenheter i Kalkan.

Befolkningen växer i Kalkan så det finns ett stort behov av villa till salu i Kalkan och lägenheter till salu Kalkanför lokalbefolkningen. Internationella investerarna har startat flera nybyggnadsprojekt i Kalkan och har visat stort intresse för att köpa bostäder och lägenheter. Det har varit stort intresse från araber, tyskar, ryssar, amerikaner och skandinaver för att investerare i fastighetsmarknaden i Kalkan. Turkiet har inlett olika kampanjer för att locka fler fastighetsinvesterare, så att nya investerare kommer till Turkiet. Det är en spännande tid för att investera i fastigheter i Turkiet som priserna förväntas öka.

Antalya Homes är ett ledanda fastighetsmäklarföretag i Turkiet och fastighetsbyrån i Kalkan.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(42)Lägenheter(2)Villas(40)Land(0)Kommersiella Fastigheter(0)

SovrumAlla42Studio(0)1+1(0)2+1(1)3+1(4)4+1(17)5+1(17)6+(5)

PrisklassAlla(42)200.000-300.000 €(2)300.000-500.000 €(8)500.000-1.000.000 €(19)1.000.000 €(13)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA KALKAN(42)CENTRUM(42)

GÅ TILL
TOPPEN