Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Hyresintäkter garanterade fastigheter

Antalya Homes erbjuder bra uthyrning garanterade lägenheter, hus, butiker, företag till salu i Turkiet på denna noteringssida. Några av fastigheterna har garanterat hyresintäkter från byggföretaget själv. Vi har butiker till försäljning med hyresgäst som redan har ett långsiktigt hyresavtal.

1.Hus med stor trädgård uthyres

Beroende på placering och storlek av huset, hyr för jordegendom kan variera från € 1.000 till € 10.000 per månad. Jordegendom kan delas upp i 3 huvudtyper:

i. Radhus: Dessa är hus som delar gemensamma väggar med grannar på båda sidor, inte i slutet av en rad.

ii. Parhus. Dessa hus dela en vägg gemensam med en granne.

iii. Småhus / hus. Dessa hus delar inte någon vägg med andra hus.

2.Höga byggnader och lägenheter att hyra

i. HDB lägenheter komplett enhet eller sovrummet enbart)

En komplett enhet skulle kosta € 300 till € 1.000 per månad ungefär att hyra i Turkiet, medan ett rum kan kosta mellan € 100 och € 500.

ii. Rum hyra

Den månatliga kostnaden för att dela en lägenhet går från 150 € till 250 €, beroende på om du hyr en typisk eller sovrummet. Det är viktigt att komma överens tidigare på frågor t.ex. utbyte av el, vatten och telefon räkningar och privatliv.

iii. Servicehus

Dessa har ibland gym, caféer, affärscentra och städtjänster. De månatliga hyreskostnader för dessa varierar oftast hela vägen från € 300 till € 1.000 för en en-rumslägenhet, och € 400 till € 1.500 för en två sovrum lägenhet.

iv. Uthyrning Condos

Det är fastigheter med faciliteter såsom säkerhet, gym och pooler. Mindre lägenheter kanske inte har så många faciliteter. Månatliga hyreskostnader för bostadsrättsföreningar varierar vanligtvis mellan $ 2.500 och $ 10.000.

v. Takvåningar hyra

Takvåningar har ofta sina egna pooler, trädgården på taket och uteplatser. De toppen nästan alla höga byggnader i Singapore. Hyresavgifter brukar gå från $ 10.000 till $ 30.000 per månad.

Hyresvillkor

Hyresrätter komma väl rustad, delvis möblerat eller omöblerat.

Väl rustad innebär loftet kommer med en komplett uppsättning av möbler, vitvaror (t.ex. tv, mikrovågsugn spis) och vita produkter (t.ex. Chiller, tvättmaskin).

Delvis möblerad innebär att lägenheten innehåller de grundläggande vita produkter, lampor och gardiner, men ingen eller liten möbler.

Omöblerade innebär att huset är renoverat men bare, kanske bara med ljuset monterad. Naturligtvis är det oftast möjligt att begära för hyresvärden att lägga till objekt "alla dessa kan bytas innan du undertecknar hyresavtalet och kan integreras i hyreskostnaderna.

Läs mer om uthyrning Villkor

7 steg att hyra i Turkiet

När du är bekant med de alternativ som finns, kan du ta följande steg för att hyra fastigheten du är intresserad

1. Bestäm din position

Med en budget under behandling hjälper dig att bestämma vilken typ av egendom till hyra, samt dess plats. Se till att din budget är tillräckligt flexibel för att stoppa situationer där du inte kan hitta ett hus som är både inom dina resurser samt på en viss plats du föredrar.

2. Besluta om vilken typ av egendom och plats

Faktorer att ta hänsyn till när du gör detta beslut omfattar de faciliteter du behöver, allmänheten alternativ transport, ålder och antalet familjemedlemmar, avstånd till kontoret eller distrikt College och bekvämligheter som du vill, till exempel stormarknader och bibliotek.

3. Samla en pool av särskilt option

Först kontrollera annonser samt egendom webbplatser på Internet för att komma med en förteckning över potentiella egenskaper som passar dina val på plats, budget och andra överväganden. Du kan också engagera en eller två agenter att hjälpa till i sökningen.

4. Förbered för egendom visningar

Besök utvalda egenskaperna och ta stillbilder och anteckningar på varje för att hjälpa dig fatta ett beslut senare. Det är nyttigt att besöka vid olika tider på dagen för att få en uppfattning om området. Du kan sedan favorit vidare och gör en andra visning om det behövs. Anteckna eventuella reparationer eller ytterligare möbler du vill ha innan du flyttar in

5. Underteckna Letter of Intent

När du sätter sig på hem som du vill hyra du oftast då underteckna en avsiktsförklaring (LOI), som anger din design att hyra, liksom de krav du har. Koncentrera sig på följande delar av LOI:

- Den diplomatiska / repatriering avsnitt. Detta gör att du ibland att avsluta kontraktet efter 2 månaders uppsägningstid och hämta din deposition, i händelse av att du överfört till ett annat land av ditt företag eller förlora ditt jobb.

- Bokning / God tro insättning. Detta är oftast en månads hyra. Efter att LOI har undertecknats och detta har betalats, kan ägaren inte hyra fastigheten till andra.

- Deposition. Detta är oftast en månads hyra per år av hyresavtal. När leasingperioden är över, kommer detta belopp återbetalas. Om några kostnader uppstår på grund av hyresgästens bryta villkoren i hyresavtalet (t.ex. skadestånd till fastigheten), kan ägaren dra en hel del från denna insättning.

- Leasingperioden. Standarden leasingperioden är ett år eller längre, och accord kan inkludera en förnyelse alternativ, som vanligtvis kräver 2 eller 3 månaders varsel att utöva.

- Vill ha. Ange dina behov (till exempel nya möbler) klart. När LOI undertecknas, är ägaren skyldig att tillhandahålla allt som begärs för.

6. Skriv hyresavtalet

Efter att ha undertecknat den avsiktsförklaring och lägga ner en insättning loggar du sedan hyresavtalet. Du kommer också att behöva betala ut förskottet hyr tillsammans med undertecknandet. Var medveten om följande komponenter:

- Se till att villkoren som slutits inom LOI är också närvarande i hyreskontraktet.

- Installation och månadsavgifter. Du är i allmänhet ansvariga för installation avgifter och månatliga räkningar för vatten, gas och el, bostäder telefonlinje, kabel-TV och bredband Internet anslutning. Ibland kan du byta några av dessa i kontraktet, t.ex. Kabel-TV eller Internet räkningen.

- Reparation och underhåll. Du kommer att ansvara för att laga verk som inte överskrider ett visst belopp, ibland € 50-300, om inte reparation som behövs beror på ditt misslyckande. Dessutom kommer vissa underhållstjänster som trädgårdsarbete och poolen rengöringen på din bekostnad.

Även du kan behöva betala agenten en halv månads till en månad kommission beroende av leasingperioden.

7. Övertagande fastigheten

Kontrollera inventarielista att se till att alla objekt är närvarande, och notera om det finns några fel. Kontrollera också att du samlar en komplett uppsättning nycklar.

Visa mer fastighet i Antalya, lägenheter Belek och Fastıghet Belek

 • Lyxlägenheter i Istanbul Nära Bahcesehir CentrumLyxlägenheter i Istanbul Nära Bahcesehir CentrumIST-410Pris från 54.200 €Mysiga lägenheter i Istanbul ligger i centrum av Bahcesehir. Hyresintäkter garanterade lägenheter till salu begrepps i hotelllägenheterna.läsa merBahcesehir / IstanbulStd, 1+1, 2+1, 3+11, 236 Månad

  Lägg till favoriter

 • Kommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti HurmaKommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti HurmaTIC-108Pris 599.300 €Kommersiella butiker finns i Konyaalti, Hurma-regionen. Dessa butiker med företagshyresgäster erbjuder höga hyresintäkter och investeringsfördelar. Kommersiella butiker är lämpliga för Turkiskt medborgarskap.läsa merKonyaalti / Antalya580 m²

  Lägg till favoriter

 • Fördelaktiga lägenheter i Rising Star i IstanbulFördelaktiga lägenheter i Rising Star i IstanbulIST-394Pris från 123.000 €Nybyggda lägenheter ligger i den lysande stjärnan i Istanbul, Kagithane. Hyresgarantier 1+1 och 2+1 lägenheter ligger gångavstånd till tunnelbanan.läsa merKagithane / Istanbul1+1, 2+11, 224 Månad

  Lägg till favoriter

 • Hyresgaranterade kontor och butiker i Istanbul KartalHyresgaranterade kontor och butiker i Istanbul KartalTIC-106Pris från 246.700 €Horisontella arkitekturkontor och butiker finns i Kartal, Istanbul. Hyra garanterad kommersiell fastighet framför E-5 Highway har privat förråd för varje kontor, mötes- och seminariesal, kurirområde och konferenshall.läsa merKartal / Istanbul111 m²

  Lägg till favoriter

 • Gata Frontbutiker med hyresgaranti i IstanbulGata Frontbutiker med hyresgaranti i IstanbulTIC-103Pris från 100.500 €Kommersiella butiker till salu ligger i lyxkomplexet i Istanbul, Basaksehir. Butiker med hyresgaranti har en stor investeringschans. De månatliga hyresintäkterna för butiker mellan 3.000 TL och 13.000 TL.läsa merBasaksehir / Istanbul78 m²12 Månad

  Lägg till favoriter

 • Nyckelklar kommersiella fastigheter med hyresgäst i IstanbulNyckelklar kommersiella fastigheter med hyresgäst i IstanbulTIC-101Pris från 386.900 €Hyresgaranti kommersiella fastigheter ligger på huvudgatan i Küçükçekmece, Istanbul. Viktiga butiker med hyresgäst ger stora investeringsmöjligheter.läsa merKucukcekmece / Istanbul229 m²24 Månad

  Lägg till favoriter

 • Väl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici AntalyaVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici AntalyaTIC-100Pris 625.000 €Den kommersiella fastigheten ligger i en central plats i Kaleici, Antalya. Lönsam egendom har bra investeringsval.läsa merKaleici / Antalya

  Lägg till favoriter

 • Nyckelfärdiga Istanbul Lägenheter Nära tunnelbanestationenNyckelfärdiga Istanbul Lägenheter Nära tunnelbanestationenIST-352Pris från 141.300 €176.700 €% 20Nyckelfärdiga lägenheter ligger i Eyup, Istanbul. Lägenheterna ligger 1 minut till tunnelbanestationen. Lägenheterna ger dig ett bekvämt boende tack vare enkel transport.läsa merEyup / Istanbul3+12

  Lägg till favoriter

 • Kommersiell butik med välkänd hyresgäst i IstanbulKommersiell butik med välkänd hyresgäst i IstanbulTIC-098Pris 1.745.900 €Investeringsaffär ligger i Avcilar Istanbul, inom bostadsområdet. Handla med hyresgäst i hushållet har den totala månatliga hyresintäkten på 61.800 TL.läsa merAvcilar / Istanbul1840 m²36 Månad

  Lägg till favoriter

 • Centralt Belägna Kommersiella Fastigheter i Oba AlanyaCentralt Belägna Kommersiella Fastigheter i Oba AlanyaTIC-096Pris från 150.000 €Dom kommersiella fastigheterna ligger i Oba, Alanya. Dessa kommersiella fastigheter har säkerhetskamerasystem, generator och privat parkeringsplats.läsa merOba / Alanya60 m²

  Lägg till favoriter


 • Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(188)12Månad(88)24Månad(72)36Månad(32)48Månad(14)60Månad(4)( %0 ränta )

  TypAlla(686)Lägenheter(457)Villas(156)Land(30)Kommersiella Fastigheter(43)

  SovrumAlla686Studio(20)1+1(202)2+1(312)3+1(321)4+1(227)5+(86)

  PrisklassAlla(686)up to 50.000 €(52)50.000-75.000 €(160)75.000-100.000 €(84)100.000-150.000 €(118)150.000-200.000 €(55)200.000-300.000 €(52)300.000-500.000 €(55)500.000-1.000.000 €(69)1.000.000 €(46)

  Visa bara objekt med havsutsikt

  Stad, OrtALLA LÄGEN(686)ANTALYA(194)ISTANBUL(140)ALANYA(179)BODRUM(8)BELEK(31)KEMER(32)KAS / KALKAN(36)YALOVA(1)TRABZON(54)BURSA(11)

  GÅ TILL
  TOPPEN