Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Hyresintäkter garanterade fastigheter

Antalya Homes erbjuder bra uthyrning garanterade lägenheter, hus, butiker, företag till salu i Turkiet på denna noteringssida. Några av fastigheterna har garanterat hyresintäkter från byggföretaget själv. Vi har butiker till försäljning med hyresgäst som redan har ett långsiktigt hyresavtal.

1.Hus med stor trädgård uthyres

Beroende på placering och storlek av huset, hyr för jordegendom kan variera från € 1.000 till € 10.000 per månad. Jordegendom kan delas upp i 3 huvudtyper:

i. Radhus: Dessa är hus som delar gemensamma väggar med grannar på båda sidor, inte i slutet av en rad.

ii. Parhus. Dessa hus dela en vägg gemensam med en granne.

iii. Småhus / hus. Dessa hus delar inte någon vägg med andra hus.

2.Höga byggnader och lägenheter att hyra

i. HDB lägenheter komplett enhet eller sovrummet enbart)

En komplett enhet skulle kosta € 300 till € 1.000 per månad ungefär att hyra i Turkiet, medan ett rum kan kosta mellan € 100 och € 500.

ii. Rum hyra

Den månatliga kostnaden för att dela en lägenhet går från 150 € till 250 €, beroende på om du hyr en typisk eller sovrummet. Det är viktigt att komma överens tidigare på frågor t.ex. utbyte av el, vatten och telefon räkningar och privatliv.

iii. Servicehus

Dessa har ibland gym, caféer, affärscentra och städtjänster. De månatliga hyreskostnader för dessa varierar oftast hela vägen från € 300 till € 1.000 för en en-rumslägenhet, och € 400 till € 1.500 för en två sovrum lägenhet.

iv. Uthyrning Condos

Det är fastigheter med faciliteter såsom säkerhet, gym och pooler. Mindre lägenheter kanske inte har så många faciliteter. Månatliga hyreskostnader för bostadsrättsföreningar varierar vanligtvis mellan $ 2.500 och $ 10.000.

v. Takvåningar hyra

Takvåningar har ofta sina egna pooler, trädgården på taket och uteplatser. De toppen nästan alla höga byggnader i Singapore. Hyresavgifter brukar gå från $ 10.000 till $ 30.000 per månad.

Hyresvillkor

Hyresrätter komma väl rustad, delvis möblerat eller omöblerat.

Väl rustad innebär loftet kommer med en komplett uppsättning av möbler, vitvaror (t.ex. tv, mikrovågsugn spis) och vita produkter (t.ex. Chiller, tvättmaskin).

Delvis möblerad innebär att lägenheten innehåller de grundläggande vita produkter, lampor och gardiner, men ingen eller liten möbler.

Omöblerade innebär att huset är renoverat men bare, kanske bara med ljuset monterad. Naturligtvis är det oftast möjligt att begära för hyresvärden att lägga till objekt "alla dessa kan bytas innan du undertecknar hyresavtalet och kan integreras i hyreskostnaderna.

Läs mer om uthyrning Villkor

7 steg att hyra i Turkiet

När du är bekant med de alternativ som finns, kan du ta följande steg för att hyra fastigheten du är intresserad

1. Bestäm din position

Med en budget under behandling hjälper dig att bestämma vilken typ av egendom till hyra, samt dess plats. Se till att din budget är tillräckligt flexibel för att stoppa situationer där du inte kan hitta ett hus som är både inom dina resurser samt på en viss plats du föredrar.

2. Besluta om vilken typ av egendom och plats

Faktorer att ta hänsyn till när du gör detta beslut omfattar de faciliteter du behöver, allmänheten alternativ transport, ålder och antalet familjemedlemmar, avstånd till kontoret eller distrikt College och bekvämligheter som du vill, till exempel stormarknader och bibliotek.

3. Samla en pool av särskilt option

Först kontrollera annonser samt egendom webbplatser på Internet för att komma med en förteckning över potentiella egenskaper som passar dina val på plats, budget och andra överväganden. Du kan också engagera en eller två agenter att hjälpa till i sökningen.

4. Förbered för egendom visningar

Besök utvalda egenskaperna och ta stillbilder och anteckningar på varje för att hjälpa dig fatta ett beslut senare. Det är nyttigt att besöka vid olika tider på dagen för att få en uppfattning om området. Du kan sedan favorit vidare och gör en andra visning om det behövs. Anteckna eventuella reparationer eller ytterligare möbler du vill ha innan du flyttar in

5. Underteckna Letter of Intent

När du sätter sig på hem som du vill hyra du oftast då underteckna en avsiktsförklaring (LOI), som anger din design att hyra, liksom de krav du har. Koncentrera sig på följande delar av LOI:

- Den diplomatiska / repatriering avsnitt. Detta gör att du ibland att avsluta kontraktet efter 2 månaders uppsägningstid och hämta din deposition, i händelse av att du överfört till ett annat land av ditt företag eller förlora ditt jobb.

- Bokning / God tro insättning. Detta är oftast en månads hyra. Efter att LOI har undertecknats och detta har betalats, kan ägaren inte hyra fastigheten till andra.

- Deposition. Detta är oftast en månads hyra per år av hyresavtal. När leasingperioden är över, kommer detta belopp återbetalas. Om några kostnader uppstår på grund av hyresgästens bryta villkoren i hyresavtalet (t.ex. skadestånd till fastigheten), kan ägaren dra en hel del från denna insättning.

- Leasingperioden. Standarden leasingperioden är ett år eller längre, och accord kan inkludera en förnyelse alternativ, som vanligtvis kräver 2 eller 3 månaders varsel att utöva.

- Vill ha. Ange dina behov (till exempel nya möbler) klart. När LOI undertecknas, är ägaren skyldig att tillhandahålla allt som begärs för.

6. Skriv hyresavtalet

Efter att ha undertecknat den avsiktsförklaring och lägga ner en insättning loggar du sedan hyresavtalet. Du kommer också att behöva betala ut förskottet hyr tillsammans med undertecknandet. Var medveten om följande komponenter:

- Se till att villkoren som slutits inom LOI är också närvarande i hyreskontraktet.

- Installation och månadsavgifter. Du är i allmänhet ansvariga för installation avgifter och månatliga räkningar för vatten, gas och el, bostäder telefonlinje, kabel-TV och bredband Internet anslutning. Ibland kan du byta några av dessa i kontraktet, t.ex. Kabel-TV eller Internet räkningen.

- Reparation och underhåll. Du kommer att ansvara för att laga verk som inte överskrider ett visst belopp, ibland € 50-300, om inte reparation som behövs beror på ditt misslyckande. Dessutom kommer vissa underhållstjänster som trädgårdsarbete och poolen rengöringen på din bekostnad.

Även du kan behöva betala agenten en halv månads till en månad kommission beroende av leasingperioden.

7. Övertagande fastigheten

Kontrollera inventarielista att se till att alla objekt är närvarande, och notera om det finns några fel. Kontrollera också att du samlar en komplett uppsättning nycklar.

Visa mer fastighet i Antalya, lägenheter Belek och Fastıghet Belek

 • Studenthus med hyresintäktsgaranti i SakaryaStudenthus med hyresintäktsgaranti i SakaryaRYX-0002Pris 37.700 €Studenthus till salu i Sakarya ligger alldeles intill Sakarya University. Det är en affärsmodell med hög vinst som lovar hög avkastning på investeringen.läsa merCentrum / Sakarya1+01

  Lägg till favoriter

 • Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i DüzceHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i DüzceDZC-0001Pris 32.300 €Studentbostäder ligger nära universitetet i Düzce. De är mycket efterfrågade tack vare den stora studentpopulationen.läsa merCentrum / Duzce60 m²24 Månad

  Lägg till favoriter

 • Studenthus Bredvid Universitetet i KocaeliStudenthus Bredvid Universitetet i KocaeliKCO-0008Pris 44.700 €Studentlägenheter i Kocaeli, som ligger nära universitetet, väcker uppmärksamhet med sin höga avkastning på investeringen samt med sina hyresintäkter och återköpsgarantier.läsa merCentrum / Kocaeli1+0124 Månad

  Lägg till favoriter

 • Kommersiella fastigheter i Istanbul för investeringarKommersiella fastigheter i Istanbul för investeringarIST-0651Pris från 136.300 €Den kommersiella fastigheten ligger i Istanbul Kartal. Den moderna kommersiella fastigheten ligger i ett komplex med säkerhet dygnet runt, övervakningskamera, inomhusparkering, hiss.läsa merKartal / Istanbul49 m²

  Lägg till favoriter

 • Fastigheter i Alanya med 8 % hyresgaranti i 5 årFastigheter i Alanya med 8 % hyresgaranti i 5 årAYT-2175Pris från 109.000 €Fastigheter till salu ligger i Alanya Konakli. Lyxiga fastigheter till salu inom gångavstånd från stranden har en unik havsutsikt och de är lämpliga för turkiskt medborgarskap.läsa merKonakli / Alanya1+0 STD, 1+1 SEN, 2+1 PRE1

  Lägg till favoriter

 • Lönsamma affärslokaler till salu i Esenyurt IstanbulLönsamma affärslokaler till salu i Esenyurt IstanbulIST-0637Pris från 137.500 €Centralt belägna butiker ligger i Esenyurt, en av de mest föredragna investeringspunkterna i Istanbul Turkiet. De högt belägna butikerna har goda förbindelser med staden med kollektivtrafik.läsa merEsenyurt / Istanbul77 m²12 Månad

  Lägg till favoriter

 • Butik till salu med hyresgästen i Istanbul BeylikduzuButik till salu med hyresgästen i Istanbul BeylikduzuIST-0581Pris 337.800 €Den väl belägna butiken erbjuder en fantastisk investeringsmöjlighet. Butiken med en klar hyresgäst ligger på en efterfrågad huvudgata i Beylikduzu.läsa merBeylikduzu / Istanbul95 m²

  Lägg till favoriter

 • Helt nya Trabzon-lägenheter med utsikt över havet och stadenHelt nya Trabzon-lägenheter med utsikt över havet och stadenTZX-0159Pris från 47.700 €Lägenheterna till salu ligger i Trabzon, Ortahisar. Centralt belägna lägenheter ligger i ett modernt bostadsområde med funktioner som hiss, vaktmästare och säkerhet.läsa merOrtahisar / Trabzon3+1212 Månad

  Lägg till favoriter

 • Butiker i Trabzon tvärs över universitetet i Trabzon PelitliButiker i Trabzon tvärs över universitetet i Trabzon PelitliTZX-0158Pris 208.600 €Butikerna som säljs finns i Pelitli, Trabzon. Butikerna ligger i ett fördelaktigt läge nära alla sociala bekvämligheter som erbjuder en investeringsmöjlighet.läsa merCentrum / Trabzon359 m²12 Månad

  Lägg till favoriter

 • Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya TurkietKommersiell butik med hyresintäkter i Antalya TurkietAYT-2028Pris 228.500 €Den kommersiella butiken som säljs ligger i Aspendos Boulevard i Antalya. Investering kommersiell butik är omgiven av marknader och företagsföretag.läsa merCentrum / Antalya618 m²

  Lägg till favoriter


 • Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(264)12Månad(182)24Månad(78)36Månad(15)48Månad(3)60Månad(3)( %0 ränta )

  TypAlla(911)Lägenheter(639)Villas(166)Land(25)Kommersiella Fastigheter(81)

  SovrumAlla911Studio(29)1+1(276)2+1(435)3+1(398)4+1(275)5+1(124)6+(53)

  PrisklassAlla(911)up to 50.000 €(86)50.000-75.000 €(130)75.000-100.000 €(131)100.000-150.000 €(161)150.000-200.000 €(95)200.000-300.000 €(107)300.000-500.000 €(90)500.000-1.000.000 €(68)1.000.000 €(58)

  Visa bara objekt med havsutsikt

  Stad, OrtALLA LÄGEN(911)ANTALYA(146)ISTANBUL(286)ALANYA(230)BODRUM(16)BELEK(38)KEMER(21)KALKAN(42)BURSA(41)TRABZON(39)YALOVA(18)ANKARA(23)KOCAELI(8)SAKARYA(2)DUZCE(1)

  GÅ TILL
  TOPPEN