Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya

Fastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / TosmurFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Alanya / Tosmur - videoFastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Planritningar-1Fastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Planritningar-2Fastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Planritningar-3Fastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Planritningar-4Fastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Planritningar-5Fastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya, Planritningar-6
72.000 € % 4
Pris från 69.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Tosmur
 • 43 m² - 97 m²
 • 1+1, 2+1, 2+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 06/2022
 • 9
 • Under konstruktion
 • 5 km
 • 200 mt
 • 36 km
Objekt-ID AYT-2057

Topp 3 skäl att köpa

• Havsutsikt
• Kort gångavstånd från alla bekvämligheter
• Lyx och kvalitetslivsstandard

Privilegierade fastigheter inom gångavstånd från stranden i Tosmur Alanya

Fastigheter till salu med havsutsikt ligger i Tosmur, Alanya. Tosmur är hem för lyxiga 5-stjärniga hotell, restauranger, pubar och kaféer av förstklassig kvalitet. Det ger enkel tillgång till semesterplatser där du kan njuta av vackra blåflaggade stränder och fantastiska historiska platser vid Medelhavets stränder.

Alanya fastigheter till salu ligger 200 meter från stranden, 5 km från Alanyas centrum, 36 km från Alanya Gazipaşa flygplats och 130 km från Antalyas internationella flygplats.

Bostadskomplexet byggdes på ett 3.500 m² stort område och består av 9 våningar enda kvarter som innehåller 135 fastigheter. Invånarna kan dra nytta av lyxiga hotellfaciliteter tack vare det speciella avtalet mellan komplexet och det närliggande hotellet. Anläggningen erbjuder inomhus- och utomhuspooler, reception, parkeringsplats, gästrum, affärsrum, biograf, lekrum, hobbyrum, bibliotek, SPA, gym, massagerum, turkiskt bad, bastu, ångbad, viloplatser, detox bar, städtjänst och vaktmästare.

Typer av fastigheter

Lägenheter med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong.

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum, ett eget badrum och en balkong.

Takvåningar med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum, ett eget badrum, en balkong och en terrass.

Alanya lägenheter till salu med smarta hemsystem har också många inredningsdetaljer som keramikbeläggning i toaletter, badrum, köksgolv och hallar; spotlighting, MDF LAM köksskåp, granit marmor trottoar på bänkskivorna, video intercom system, satellit-TV-system, och dubbelglas PVC.

Allmänna detaljer av Fastigheter med havsutsikt med hotellfaciliteter i Alanya

Lägenheter / Alanya / Tosmur

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7Turkisk badTrädgårdKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (0-500 m)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter72.000 €%469.000 €2+1 Lägenheter144.000 €4+1 Lägenheter215.000 €*Prisuppdatering den 28.07.2021 09:56:53

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Helt nya lägenheter som ser över havet i AlanyaHelt nya lägenheter som ser över havet i Alanya68.000 €1+1, 2+1 dpKargicak / AlanyaLyxiga Alanya lägenheter inom gångavstånd till strandenLyxiga Alanya lägenheter inom gångavstånd till stranden67.000 €1+1, 5+1dpCentrum / AlanyaNya fastigheter nära centrum i Oba AlanyaNya fastigheter nära centrum i Oba Alanya69.000 €1+1, 2+1, 3+1Oba / AlanyaHögkvalitativ Fastighet Nära Stranden i AlanyaHögkvalitativ Fastighet Nära Stranden i Alanya69.000 €1+1Mahmutlar / Alanya