Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya

Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Alanya / KestelFastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Alanya / Kestel - videoFastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Alanya / Kestel - videoFastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Alanya / Kestel - videoFastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Alanya / Kestel - videoFastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Alanya / Kestel - videoFastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Alanya / Kestel - videoFastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Alanya / Kestel - videoFastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Alanya / Kestel - videoFastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Alanya / Kestel - videoFastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Alanya / Kestel - videoFastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-1Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-2Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-3Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-4Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-5Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-6Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-7Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-8Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-9Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-10Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-11Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-12Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-13Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-14Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-15Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-16Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-17Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya, Planritningar-18
Pris från 181.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Kestel
 • 46 m² - 160 m²
 • 1+1, 2+1, 2+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2, 3
 • 03/2022
 • 6
 • Under konstruktion
 • 6 km
 • 50 m
 • 29 km
Objekt-ID ALN-435

Topp 3 Skäl att Köpa

• Lägenheter vid stranden
• Kreativ design
• Lägenheter med hög lyx

Attraktiva Kestel Fastigheter Nära Alanya Centrum

Samtida designade lägenheter ligger vid en fantastisk strand vid Medelhavet i Kestel i Alanya. Kestel är en av de mest attraktiva platserna i Alanya och har en sandstrand på 2 kilometer. Det erbjuder ett lugnt liv omgiven av fantastisk natur, borta från trafiken tack vare dess välplanerade layout. Kestel är ett idealiskt läge för att njuta av Medelhavets charm.

Fastigheter vid stranden i Alanya ligger bara några steg från marknaderna, restauranger, parker, köpcentra, offentliga basarer och stranden. Det är 150 m till närmaste köpcentrum, 50 m till närmaste kaféer och restauranger, 6 km till centrum av Alanya, 2,5 km till de stora köpcentren, 29 km till Alanya Gazipaşa flygplats och 130 km till Antalyas internationella flygplats .

Bostadskomplexet består av ett kvarter med 6 våningar vid havet. Det har många vanliga funktioner som ett gym, bastu, pool, solterrass, välutformad trädgård, sittplatser, parkeringsplats och säkerhetsservice dygnet runt.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum och en balkong.

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, ett eget badrum, ett badrum och en balkong.

Lägenheter med dubbelsäng i 2 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, ett omklädningsrum, ett eget badrum, ett badrum och en trädgårdsterrass. (Vissa av trädgårdsduplexen med 2 sovrum har en trädgårdsterrass och en balkong.)

Duplexlägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, ett omklädningsrum, ett eget badrum, 2 badrum, en balkong och en takterrass eller 2 takterrasser.

Alanya fastigheter har modern design och är utrustade med en ståldörr, dusch, dubbelglas, PVC-tv, satellit-TV-system, keramik och laminatgolv, etc. Alla lägenheter har fantastisk havs- och naturutsikt och drar nytta av dagsljus hela dagen tack till deras fördelaktiga läge.

Allmänna detaljer av Fastigheter vid Stranden med Modern Design i Alanya

Lägenheter / Alanya / Kestel

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexGymParkeringSäkerhet 24/7TrädgårdKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökStrandlägeHavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 181.000 €*Prisuppdatering den 3.08.2021 11:29:09

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Härliga Alanya Lägenheter Gångavstånd till HavetHärliga Alanya Lägenheter Gångavstånd till Havet180.000 €2+1, 3+1, 4+1, 5+1Mahmutlar / AlanyaLägenheter i Alanya med Rika Kommunala FaciliteterLägenheter i Alanya med Rika Kommunala Faciliteter179.000 €2+1, 3+1, 3+1 dp, 5+1 dpOba / AlanyaKvalitet Lägenheter med Rik Infrastruktur i AlanyaKvalitet Lägenheter med Rik Infrastruktur i Alanya184.000 € 3+1Centrum / AlanyaHavsutsikt Lägenheter med Privat Strand i KargicakHavsutsikt Lägenheter med Privat Strand i Kargicak185.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Kargicak / Alanya