Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas

Fristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Kalkan / CentrumFristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Kalkan / Centrum - videoFristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Kalkan / Centrum - videoFristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Kalkan / Centrum - videoFristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Kalkan / Centrum - videoFristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Kalkan / Centrum - videoFristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Kalkan / Centrum - videoFristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Kalkan / Centrum - videoFristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Kalkan / Centrum - videoFristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Interiör bilder-1Fristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Interiör bilder-2Fristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Interiör bilder-3Fristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Interiör bilder-4Fristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Interiör bilder-5Fristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Interiör bilder-6Fristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Interiör bilder-7Fristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Interiör bilder-8Fristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas, Interiör bilder-9
Pris 284.100 €Verifierat prisPrisuppdatering den 20.05.2021
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Kalkan / Centrum
 • 100 m²
 • 2+1
 • 2
 • 07/2019
 • 1
 • Redo att flytta
 • 7 km
 • 8 km
 • 119 km
Objekt-ID AYT-2127

Topp 3 skäl att köpa

• Bergshus begrepp
• Sammanflätad med naturen
• Trä och stenarbeten

Bergshus till salu i Kas, Islamlar By

Stenhus ligger i Islamlar Village, Kas. İslamlar är ett eftertraktat bostadsområde i Kas med dess omfattande grönska och naturliga skönheter. Om erbjuder lugn och fredlig livsstil bort från det kaotiska stadslivet med sina gröna buskar och fruktträd.

Hus till salu i Kas är 300 meter till de dagliga bekvämligheterna som butiker och restauranger, 7 km till Kalkans centrum, 8 km till Kalkan-stranden, 13,5 km till Kaputas-stranden, 20,6 km till Patara-stranden och sanddynerna, 33 , 4 km till Kas centrum, 1 timme 50 min till Dalaman flygplats med bil.

Fristående hus är utformat med bergshuskonceptet med sitt avancerade trä och stenarbeten på en tomt på 1575 m². Den mysiga trädgården, poolen och den öppna spisen erbjuder dig att njuta av vackra stunder med dina nära och kära oavsett årstid. Stenhus har en våningsplan med ett vardagsrum, ett kök och matplats i öppen planlösning, sovrum och ett eget badrum i ett 100 m² stort vardagsrum. Huset är utrustat med rika funktioner som solstolar, ett bevattningssystem i trädgården, ett bordtennisbord och ett matbord, ett fullt utrustat kök, vitvaror, en öppen spis, möbler, ett luftkonditioneringssystem och en jacuzzi.

Allmänna detaljer av Fristående stenhus sammanflätat med naturen i Kas

Villas / Kalkan / Centrum

SwimmingpoolVaktmästareTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennMöblerGrillplatsEn-suite-badrumKöksutrustningÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 284.100 €*Prisuppdatering den 20.05.2021 11:22:29

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Möblerad Parhus i Kalkan Turkiet med HavsutsiktMöblerad Parhus i Kalkan Turkiet med Havsutsikt260.600 €2+1Centrum / KalkanModernt Utformad 3 Sovrum Privat Hus i Kalkan TurkietModernt Utformad 3 Sovrum Privat Hus i Kalkan Turkiet290.900 €3+1 dpCentrum / KalkanMöblerad fastighet med hisnande utsikt över Kalkan BayMöblerad fastighet med hisnande utsikt över Kalkan Bay325.800 €3+1 trpCentrum / KalkanExklusiv triplex villa i Kalkan med privata funktionerExklusiv triplex villa i Kalkan med privata funktioner401.400 €4+1Centrum / Kalkan