Ring oss +90242 324 5494 Sverige +46 31-757 0507

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng

Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / OrtahisarFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Trabzon / Ortahisar - videoFristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Interiör bilder-1Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Interiör bilder-2Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Interiör bilder-3Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Interiör bilder-4Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Interiör bilder-5Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Interiör bilder-6Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Interiör bilder-7Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Interiör bilder-8Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Interiör bilder-9Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Interiör bilder-10Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng, Interiör bilder-11
1.150.000 € % 22
Pris 899.000 €
 • Allmänna detaljer
 • Trabzon / Ortahisar
 • 300 m²
 • 5
 • 5
 • 5
 • 2005
 • Klar att flytta
 • 8 km
 • 10 km
 • 15 km
Objekt-ID TRB-071

KAMPANJE DETALJER

Lyx villa med privat pool har 22% rabatt. Den vilda ger dig en specialare chansen att få en underbar utsikt över Trabzon-staden. Den fullt möblerad villa är designad modern, bekväm stil och högkvalitativa material. Möblerna som framträda i bilderna ingår i säljpris.

Du kan inte hitta denna rabatt i andra fastighets byråer. Kalla oss nu och vidta nytta denna möjlighet!

Giltig till 31.5.2018 09:30:00visa alla kampanjer >>>

Det lyxiga möblerat villa ligger i ett fredligt läge i skogen i Trabzon. Denna lyxiga villa har en privat pool och en stor trädgård.

Hela objektbekrivningen finns på Engelska.

Allmänna detaljer av Fristående Villa i Trabzon med Simbassäng

Villas / Trabzon / Ortahisar

SwimmingpoolParkeringTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschMöblerGrillplatsEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökHavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Säljare
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

1.150.000 €% 22Pris 899.000 €*Prisuppdatering den 28.2.2018 13:48:29

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser.

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Villa till Salu i TrabzonVilla till Salu i Trabzon855.000 €6+2Yalincak / Trabzon
Vi anställer