Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya

Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / KargicakFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Alanya / Kargicak - videoFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Interiör bilder-1Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Interiör bilder-2Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Interiör bilder-3Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Interiör bilder-4Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Interiör bilder-5Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Interiör bilder-6Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Interiör bilder-7Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Interiör bilder-8Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Interiör bilder-9Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Interiör bilder-10Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Interiör bilder-11Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Planritningar-1Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Planritningar-2Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya, Planritningar-3
Pris 445.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Kargicak
 • 215 m²
 • 4+1 dp
 • 4
 • 2
 • 09/2021
 • 2
 • Under konstruktion
 • 20 km
 • 5 km
 • 30 km
Objekt-ID AYT-2042

Topp 3 skäl att köpa

• Utsikt över havet och bergen
• Lyxig fristående egendom
• Sammanflätad med naturen och nära staden

Exklusiv villa till salu med privat trädgård och pool i Alanya

Villan till salu ligger i Kargıcak. Kargıcak är en lugn region i Alanya och erbjuder en lugn livsstil med alla bekvämligheter inom räckhåll. marknader, restauranger, kaféer, stränder, pubar, etc. Villa till salu i Alanya ligger 5 km från stranden, 17 km från Alanyum Shopping Mall, 20 km från Alanya centrum, 23 km från Alanya Castle, 30 km från Alanya Gazipaşa Flygplats och 145 km från Antalyas internationella flygplats.

Exklusiv villa i Alanya som erbjuder ett privat liv omgivet av naturen har en privat pool, inomhusparkering, väldesignad trädgård, sittplatser, lekplats, säkerhetskamera och yttre belysningssystem.

Typ av villa

Fristående villa med 4 sovrum är 460 m² med vardagsrum, kök med öppen planlösning, 4 badrum och 2 balkonger.

Lyxvilla till salu i Alanya är utrustad med golvvärmesystem, smarta hemsystem, tvåglasfönster, persienner, jacuzzi, öppen spis, duschkabin, turkiskt bad, bastu, tvättstuga och keramikbeläggning på varje våning.

Allmänna detaljer av Fristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya

Villas / Alanya / Kargicak

BastuSwimmingpoolParkering (inomhus)Turkisk badTrädgårdPersiennerCentral parabolantennDuschBadkarEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 445.000 €*Prisuppdatering den 28.06.2021 15:56:40

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i AlanyaAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya419.000 €3+1 TriplexCentrum / AlanyaNya Villor till Salu i Kargicak, AlanyaNya Villor till Salu i Kargicak, Alanya402.000 €3+1Kargicak / AlanyaLjusa Villor med Panoramiska Havsutsikt och Natur i AlanyaLjusa Villor med Panoramiska Havsutsikt och Natur i Alanya465.000 €5+1 dp, 7+1 TriplexKargicak / AlanyaMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i AlanyaMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya475.000 €5+1 trpBektas / Alanya