Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş

Fristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / BektasFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Alanya / Bektas - videoFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Planritningar-1Fristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Planritningar-2Fristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Planritningar-3Fristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş, Planritningar-4
299.000 € % 7
Pris från 279.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Bektas
 • 198 m² - 433 m²
 • 3+1
 • 3
 • 2
 • 04/2023
 • 2
 • Under konstruktion
 • 7 km
 • 6 km
 • 47 km
Objekt-ID AYT-2043

Topp 3 skäl att köpa

• Utsikt över havet, bergen och staden
• I ett elitvilla komplex
• Helt nya och lyxiga villor

Fristående villor i ett privat komplex nära staden och alla bekvämligheter Alanya Bektas

Villor att köpa i Alanya ligger i Bektas, en lugn region med fantastisk utsikt över havet och slottet. Villorna i Alanya ligger bara några minuters bilresa till dagliga och sociala bekvämligheter som marknader, restauranger, stränder, sjukhus och skolor. Villorna ligger 6 km till närmaste sjukhus, 7 km till Alanyas centrum och Alanyum Shopping Center, 8 km till närmaste strand, 10 km till Alanya slott, 47 km till Gazipaşa flygplats och 129 km till Antalyas flygplats . Om du vill köpa en villa i Alanya, Turkiet är dessa villor det perfekta alternativet för dig!

Byggt på ett 4.240 m² stort område består bostadsområdet av 11 villor. Alla villor i bostadskomplexet har en privat välskött trädgård, pool och parkeringsplatser inomhus.

Typer av villor

Villor med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 3 badrum, ett omklädningsrum och 2 balkonger.

Villorna med ett smart hemsystem i Alanya har en ståldörr, amerikansk pressdörr, keramikgolv, varmvattenberedare och markvärme.

Allmänna detaljer av Fristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş

Villas / Alanya / Bektas

SwimmingpoolI ett komplexParkering (inomhus)SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammarePersiennerCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökHavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

299.000 €% 7  Pris från 279.000 €*Prisuppdatering den 21.06.2021 17:41:23

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Villor med panoramautsikt över havet och staden i AlanyaVillor med panoramautsikt över havet och staden i Alanya259.000 €3+1 dpBektas / AlanyaDuplex Villor med utsikt över havet i Kargicak, AlanyaDuplex Villor med utsikt över havet i Kargicak, Alanya220.000 €4+1Kargicak / AlanyaAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteterAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter300.000 €3+1 dpKargicak / AlanyaPrivat Villa med Pool Nära Naturen i Alanya TurkietPrivat Villa med Pool Nära Naturen i Alanya Turkiet306.000 €4+1Demirtas / Alanya