Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara

Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Antalya / LaraFullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Antalya / Lara - videoFullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Antalya / Lara - videoFullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Antalya / Lara - videoFullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Antalya / Lara - videoFullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Antalya / Lara - videoFullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Antalya / Lara - videoFullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Antalya / Lara - videoFullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-1Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-2Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-3Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-4Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-5Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-6Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-7Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-8Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-9Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-10Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-11Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-12Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-13Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-14Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-15Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-16Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-17Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-18Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-19Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara, Interiör bilder-20
Pris 89.900 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Lara
 • 165 m²
 • 3+1
 • 3
 • 2
 • 2005
 • 6
 • Ready to Move
 • 8 km
 • 100 m
 • 15 km
Objekt-ID AYT-2025

Topp 3 skäl att köpa

• På ett perfekt läge
• Prisvärd pris
• Lämplig för turkiskt medborgarskap

Fullt möblerad fastighet till salu på en central plats i Lara

Den ljusa fastigheten ligger i Lara, Antalya. Lara, som är ett av de mest populära områdena i Antalya, har ett världsomspännande rykte med sina stränder, världsberömda stränder med blå flagga och underbara semestermöjligheter. Regionen, som är extremt rik när det gäller sociala faciliteter, har restauranger, kaféer och köpcentra av hög kvalitet. Lara erbjuder ett aktivt socialt liv med en lugn och fredlig livsstil.

Den centrala fastigheten ligger inom gångavstånd från dagliga bekvämligheter som marknader, stadsdelbasarer, sjukhus, banker och skolor, samt sociala bekvämligheter som köpcentra, kaféer, restauranger och stränder. Fastigheten ligger 100 m till den närliggande stranden och Terracity AVM, 350 m till Laura AVM, 500 m till Shemall AVM och Medical Park Hospital, 8 km till stadens centrum, 9 km till Kaleiçi och 15 km till den internationella Antalyas flygplats.

Den 6 våningar stora bostadsbyggnaden har en utomhusparkering, hiss, vaktmästare, trädgård och 24/7 säkerhetssystem.

Typer av fastigheter

Fastigheten med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, en toalett, ett eget badrum och 2 balkonger.

Fullt möblerad fastighet i Lara har många inredningsdetaljer som ståldörr, värmeisolering, vitvaror, luftkonditionering i varje rum, naturgas och kombipanna, persienner, garderob och solenergisystem.

Allmänna detaljer av Fullt möblerad fastighet med naturgas och värmeisolering i Lara

Lägenheter / Antalya / Lara

HissParkeringLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschBadkarMöblerGrillplatsEn-suite-badrumBalkongSeparat kökStrand (0-500 m)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 89.900 €*Prisuppdatering den 15.02.2021 11:41:36

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Fina Lägenheter i Antalya Sammanflätade med NaturenFina Lägenheter i Antalya Sammanflätade med Naturen88.800 €2+1Konyaalti / AntalyaFantastiska Lägenheter med Bergsutsikt i Konyaalti AntalyaFantastiska Lägenheter med Bergsutsikt i Konyaalti Antalya88.000 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dp, 4+1 dpKonyaalti / AntalyaBekväm lägenhet nära vattenfallet i AntalyaBekväm lägenhet nära vattenfallet i Antalya95.000 €2+1Lara / AntalyaInvesteringslägenhet i ett centralt läge i LaraInvesteringslägenhet i ett centralt läge i Lara96.100 €3+1Lara / Antalya