Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa

Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Bursa / NiluferFullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Bursa / Nilufer - videoFullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Bursa / Nilufer - videoFullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Bursa / Nilufer - videoFullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Bursa / Nilufer - videoFullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Bursa / Nilufer - videoFullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Bursa / Nilufer - videoFullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Bursa / Nilufer - videoFullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Interiör bilder-1Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Interiör bilder-2Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Byggbilder-1Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Byggbilder-2Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Byggbilder-3Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Byggbilder-4Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Byggbilder-5Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Planritningar-1Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Planritningar-2Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa, Planritningar-3
Pris från 30.900 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Nilufer
 • 45 m²
 • 2+1
 • 1
 • 1
 • 03/2021
 • 7
 • Under construction
 • 15 mins
Objekt-ID BRS-077

Topp 3 skäl att köpa

• Fullt möblerade lägenheter redo för investerare
• Möjlighet att äga en ekonomisk lägenhet
• Enkelt att hyra projekt i regionens bästa läge

Fullt möblerade lägenheter nära alla transportpunkter i Bursa, nära Uludag University

Lägenheter till salu ligger i Bursa, Nilüfer. Regionen har enkel tillgång till transportpunkter som tunnelbana, buss och minibuss och ligger i en liten bosättning nära Uludag University. Projektet har marknader, apotek, banker, kaféer och restauranger runtomkring. Lägenheterna är 5 minuter till Uludag University, 15 minuter till Bursas centrum och Bursa State Hospital, 30 minuter till İDO färjepir och bussterminal och 45 minuter till Uludag Ski Center. Om du vill köpa en lägenhet i Bursa är detta ett utmärkt alternativ.

Bostadsbyggnaden har privat inomhusparkering, en gemensam trädgård, ljud- och lösenordsskyddssystem vid ingången.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning och ett badrum. (Vissa lägenheter har balkong.)
Den fullt möblerade lägenheten har ett vardagsrum, sovrum, kylskåp, tvättmaskin, spis, ugn och köksfläkt. Lägenheterna är utrustade med ståldörrar, garderober, förstklassiga fönster och balkongdörrar, granitplattor, golvvärme, ljud- och värmeisolering, köks- och badrumsapparater, kombivärmare och laminatgolv.

Allmänna detaljer av Fullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa

Lägenheter / Bursa / Nilufer

HissI ett komplexParkering (inomhus)SäkerhetskameraTrädgårdDuschMöblerKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning Kök
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 30.900 €*Prisuppdatering den 4.03.2021 14:33:01

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Utmärkt lägenheter med utsikt över bergen i Bursa OsmangaziUtmärkt lägenheter med utsikt över bergen i Bursa Osmangazi37.000 €1+1Osmangazi / BursaAllra senaste Lägenheter vid det fantastiska läget i BursaAllra senaste Lägenheter vid det fantastiska läget i Bursa40.900 €2+1Mudanya / BursaHelt nya Bursa-fastigheter i ett boutiquekomplex i NilüferHelt nya Bursa-fastigheter i ett boutiquekomplex i Nilüfer42.400 €2+1Nilufer / BursaPrisvärd lyxfastighet i Bursa OsmangaziPrisvärd lyxfastighet i Bursa Osmangazi44.800 €2+1Osmangazi / Bursa