Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Guiden för fastighetsköp: Istanbul på 6 språk har lanserats.

28.12.2020

Guide för fastighetsköp: Istanbul har publicerats på 6 språk.Guide för fastighetsköp: Istanbul har publicerats av ITO (Istanbul Kommerskollegium) med hjälp av GIGDER (Real Estate International Promotion Association) för att hjälpa utländska köpare med alla sina frågor angående fastighetsköp i Istanbul. Den omfattande guideboken innehåller informationshäften för internationella investerare på sex olika språk: engelska, arabiska, franska, kinesiska, ryska och persiska.

Det finns olika ämnen i guiden, såsom fakta om Turkiet, processen för fastighetsinvestering i Turkiet, Steg för steg fastighetsköp och investering i Turkiet, Investering och projektsmöjligheter i Turkiet, Internationella bankverksamheter, Sektorer och större projekt som erbjuder investeringsmöjligheter, Få Turkiskt medborgarskap via investering.

Ordföranden för Tekce Overseas, Bayram Tekce, var som vice ordförande för GIGDER aktivt involverad i produktionen av guideboken och hans insikt var till stor fördel. Han sa att “Vi är stolta över att kunna säga att (tillsammans med teamet från Santral), återspeglade vår kunskap i denna guideboken, och vi uppnådde ett resultat för att öppna vägen för Turkiet och alla utländska investerare. Vårt team spelade också en stor roll vid översättningen av guiden till de publicerade språken med dess erfarna redaktörer. Vi strävar efter att guida alla fastighetsköpare och investerare som vill köpa en fastighet och investera i Turkiet med den här guideboken.

Ökad fastighetsförsäljning trots pandemin

En online-presskonferens gjordes för att presentera guiden i en presentation gjord av Mücahit Demirtaş, biträdande minister för miljö och urbanisering, Şekib Avdagiç, ITO: s ordförande, och Ömer Faruk Akbal, presidenten för GİGDER. Under onlinekonferensen betonade biträdande minister för miljö och urbanisering, Mücahit Demirtaş, vikten av guideboken som ger användbar information och fakta som guidar både utlänningar och lokalbefolkningen. Han fortsatte med att säga att trots COVID-19-situationen har fastighetsförsäljningen ökat och utländska köpare har visat större intresse för fastighetssektorn och investeringsmöjligheter och privilegier att få medborgarskap.

Ömer Faruk Akbal, VD för GIGDER, sa att vårt mål är att lyfta fram Turkiets höga investeringspotential i den fastighetssektorn utomlands och bygga upp sitt rykte. Han fortsatte med att säga:

Idag är cirka 20 av 100 fastighetsförsäljningar till utlänningar i Turkiet gjorda av våra medarbetare. Vi gör en plan för de kommande tio åren. Vi strävar efter att vara en av de fem bästa marknaderna för fastighetsinvesteringar i världen, som har ett värde på 400 miljarder dollar, med pålitliga och effektiva marknadsföringsstrategier.

Guide för fastighetsköp: Istanbul har publicerats på 6 språk.

 

Nyheter8.07.2021
Hur köper jag ett hus i Turkiet?
26.06.2021
Fakta som du bör känna till om du vill investera eller bo i Turkiet
18.06.2021
Fastighetsinvesteringar i Turkiet i tre huvudstadier
11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN