Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet

Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Alanya / MahmutlarHav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Alanya / Mahmutlar - videoHav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-1Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-2Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-3Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-4Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-5Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-6Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-7Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-8Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-9Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-10Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-11Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-12Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-13Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-14Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Interiör bilder-15Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Planritningar-1Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet, Planritningar-2
Pris 1.000.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Mahmutlar
 • 800 m²
 • 5+3
 • 4
 • 2
 • 2017
 • 10
 • Redo att flytta
 • 10 km
 • 600 mt
 • 31 km
Objekt-ID ALN-376

Topp 3 Skäl att Köpa

• Utsikt över havet och naturen
• Privat hamam, bastu och utomhuspool med havsutsikt
• Lyx och kvalitetsutförande

Smart Designad Takvåning med Utsikt Över Havet och Naturen i Alanya

Takvåning till salu ligger i Mahmutlar, Alanya. Alanya är en attraktiv stad med spektakulär utsikt över Medelhavet och Oxenbergen. Mahmutlar är ett område nära centrum av Alanya och erbjuder ett utmärkt vardagsrum med kvalitetshus.

Det rymliga takvåningen i Turkiet Alanya ligger i ett modernt bostadshus. Bostaden är gångavstånd till marknaden, kaféer, restauranger, lekplatser, busshållplatser, allmän basar, luxehotell, apotek, etc. Modernt takvåning i Alanya Mahmutlar 600 m till stranden, 10 km till centrum av Alanya, 13 km till Alanya Castle, 31 km till Gazipaşa Flygplats och 135 km till Internationella Antalyas Flygplats.

Bostadsbyggnaden består av 10 våningar. Komplexet har många funktioner för invånare som den välutformade trädgården, parkeringsplats, hiss, turkiskt bad, pool, tennisbana, lekplats, vaktmästare, generator, speciellt utvecklat energisparande klimatsystem, individuellt vattenförsörjningssystem, säkerhet kamera och 24/7 säkerhet.

Det finns bara en takvåning till salu i denna byggnad

Takvåning till salu belägen på bottenvåningen i bostaden har ett smarta hemsystem fjärrstyrt från telefon och energibesparande värme- och kylsystem för solvatten.

5+3 takvåning har 800 m² användningsområden.

På första våningen: det finns 2 vardagsrum, ett öppet kök, ett biografrum, ett lekrum för barn, ett badrum, ett fitnessrum och en toalett, en bastu, ett turkiskt bad, 2 sovrum, ett sovrum med omklädningsrum, ett eget badrum, ett barnrum med omklädningsrum och badrum, 2 balkonger, 2 terrasser,

På andra våningen; Det finns ett vardagsrum, ett öppet kök, ett sovrum med eget badrum, en stor terrass inkluderar en grill, en vinterterrass och en solterrass med en privat pool.

Havs och naturutsikt hus till salu i Alanya är utrustat med satellit-TV-system, trådlös internetuppkoppling, köksapparater, luftkonditionering och persienner.

Allmänna detaljer av Hav och Natur Visa Takvåning i Alanya Turkiet

Lägenheter / Alanya / Mahmutlar

HissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammarePersiennerCentral parabolantennDuschBadkarGrillplatsEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 1.000.000 €*Prisuppdatering den 2.07.2021 09:10:08

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Duplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrumDuplexlägenheter med hav och naturutsikt i Alanya centrum500.000 €3+1 dp, 4+1 dpCentrum / AlanyaKonak Seaside HusetKonak Seaside Huset350.000 €1+1, 2+1, 3+1 dpKargicak / Alanya