Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Havsfront Land i Kemer erbjuder investeringsmöjlighet

Havsfront Land i Kemer erbjuder investeringsmöjlighet, Kemer / Centrum
: på begäran
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Kemer / Centrum
  • 436 m²
  • SÅLD
  • 40 km
  • 55 km
Objekt-ID ARSA-061

Kemer land med el och vatten abonnemang vid havet

Investeringsland har ett utmärkt läge med sitt läge vid havet. Kemer är en utvecklad plats med alla turistfaciliteter. Denna region är en stor attraktion med sina många mest populära sevärdheter som Göynük Canyon, Olympus, Chimaera, Phaselis Antik City och många grottor. Också området är hem för lyxiga 5-stjärniga hotell, olika utbildnings- och hälsovårdsinstitutioner, boutiquer, barer, restauranger, kaféer och transportmedel.

Land i Kemer ligger bara några minuters gångavstånd till alla sociala och lokala bekvämligheter. International Antalya Airport är 55 km, Antalya centrum är 40 km, Göynük Canyon är 11 km, Kemer Marina är 3 km och Olympus är 30 km.

436 m² land har en privat strand. Det finns ett hus med vatten och elabonnemang på detta land. Marken med huset erbjuder stora investeringsmöjligheter. Om du vill kan du leva ett magnifikt liv med din familj eller du kan göra en kommersiell investering som Beach Park.

Vänligen kontakta oss för att köpa land i Turkiet Kemer.

Endast Antalya Homes har försäljningstillstånd för detta land.

Detta land är UTSÅLD.

Allmänna detaljer av Havsfront Land i Kemer erbjuder investeringsmöjlighet

StrandlägeHavsutsikt
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Hotell Tomt till salu i Kemer erbjuder bra investeringHotell Tomt till salu i Kemer erbjuder bra investering5.100.000 €Centrum / Kemer