Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Havsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård

Havsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / KonakliHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Alanya / Konakli - videoHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Planritningar-1Havsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Planritningar-2Havsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Planritningar-3Havsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Planritningar-4Havsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Planritningar-5Havsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Planritningar-6Havsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Planritningar-7Havsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Planritningar-8Havsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård, Planritningar-9
Pris från 362.900 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Konakli
 • 162 m² - 270 m²
 • 3+1, 4+1
 • 3, 6
 • 2
 • 07/2021
 • 2
 • Off-plan
 • 10 km
 • 700 mt
 • 53 km
Objekt-ID ALN-353

3 Bra anledningar att köpa

• Utsikt över bergen och havet
• Konaklis centrala läge
• Priviligerade bostadsanläggningar

 Privata villor med 3 och 4 sovrum, kort avstånd till havet i Alanya, Konaklı

Villor med utsikt över bergen och havet ligger i det centrala läget i Konaklı. Denna region är ett känt för semestermål på grund av dess fantastiska läge. Det finns många sociala anläggningar som restauranger, kaféer, butiker och vattensporter. Om du letar efter villa till salu i Alanya är Konaklı ett perfekt val för dig.

Villor till salu i Alanya ligger 700 meter till havet, 53 km till Gazipaşa-Alanya flygplats, 10 km till centrum av Alanya och Kleopatra-stranden. Alanya villor till salu är omgiven av strand, köpcentra, restauranger och Konaklı centrum.

Bostadsvillakomplexet är byggt på 5 500 m² landområde, över 60-80 meter till havsnivån. Det har totalt 11 villor, inklusive två våningar privata och tvåvilla villor. Bostadskomplexet har generator, hydrofor, säkerhetskamerasystem och automatisk trädgårdsbevattningssystem. Komplexet är omgivet av aromatiska växter specifika för Medelhavs Rivieran, vandringsleder med fruktträd, prydnadspool, grillplats, basket, voleyboll och tennisbanor, lekplats.

Det finns 4 typer av villor till salu i detta bostadsområde

Tvillingsvillor med 3 sovrum är 162 m² med vardagsrum, öppet kök, 2 badrum, eget badrum och 2 terrasser.

Tvillingsvillor med 4 sovrum är 162 m² med vardagsrum, kök med öppen planlösning, 2 badrum, eget badrum och 2 terrasser.

3 sovrum privat villa är 270 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, 3 badrum, en toalett, 3 badrum med badrum och 2 terrasser.

4 sovrum privat villa är 240 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, 3 badrum, en toalett, 3 badrum med badrum och 2 terrasser.

Alanya villor är utrustade med privat pool och trädgård. Varje villa har inomhusparkeringsplats med en bil, motorcykel eller cykelkapacitet. Varje villa har enkel tillgång till terrasstransport med hiss.

Allmänna detaljer av Havsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård

Villas / Alanya / Konakli

HissSwimmingpoolI ett komplexParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTrädgårdGrillplatsEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)Havsutsikt
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

3+1 Villas362.900 €4+1 Villas384.200 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Villor med Havsutsikt 600 m till Stranden i Alanya KargicakVillor med Havsutsikt 600 m till Stranden i Alanya Kargicak350.000 €4+1 dp,4+1,10+1Kargicak / AlanyaKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i AlanyaKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya345.000 €2+1Bektas / AlanyaNya Villor till Salu i Kargicak, AlanyaNya Villor till Salu i Kargicak, Alanya402.000 €3+1Kargicak / AlanyaAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i AlanyaAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya419.000 €3+1 TriplexCentrum / Alanya