Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa

Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Bursa / OsmangaziHelt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Bursa / Osmangazi - videoHelt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Bursa / Osmangazi - videoHelt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-1Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-2Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-3Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-4Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-5Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-6Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-7Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-8Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-9Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-10Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-11Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-12Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-13Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-14Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Interiör bilder-15Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Byggbilder-1Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Byggbilder-2Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Byggbilder-3Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Planritningar-1Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Planritningar-2Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Planritningar-3Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Planritningar-4Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa, Planritningar-5
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Osmangazi
 • 94 m² - 124 m²
 • 2+1, 3+1
 • 2
 • 1, 2
 • 03/2020
 • 13
 • UTSÅLD
 • 7 km
 • 17 km
 • 60 km
Objekt-ID BRS-043

Topp 3 Skäl att Köpa

• Nära skolorna
• Prisvärd egendom på det centrala läget
• Enkel åtkomst till sociala faciliteter och transportmöjligheter

Väl Belägna Lägenheter i ett Modernt Komplex i Osmangazi Bursa

Prisvärda lägenheter ligger i stadsdelen Yunuseli, nära centrum av Osmangazi-distriktet, Bursa. Osmangazi är ett av de centrala distrikten i Bursa och har den fjärde största övergripande kommunen i Turkiet.
Det uppmärksammar med sin historiska infrastruktur, utvecklade befolkningen och grönska naturen. Dessutom fortsätter ny stadsutveckling och fastighetsprojekt att utveckla distriktet.

Lägenheterna i Bursa ligger på gångavstånd till restauranger, marknad, kaféer, sjukhus, köpcentra, offentliga basarer, busshållplatser, apotek, skolor etc. Lägenheterna ligger 5 km till Bursa Zoo, 3 km till Private Setbaşı Hospital, 7 km till centrum, 8 km till Atatürks urskog, 17 km till Güzelyalı-stranden, 30 km till Uludağ Ski Center, 20 km till Mudanya och Ferry Pier (IDO), 40 km till Ulubat sjön och 60 km till Bursa Yenişehir flygplats.

Det stora bostadskomplexet är byggt på 9.246.00 m² markområde och består av 2 kvarter med 13 våningar. Komplexet består av totalt 8 kommersiella butiker och speciella 132 lägenheter. Det moderna komplexet har många fantastiska funktioner som privata inomhus- och utomhusparkeringsplatser för varje lägenhet, lekplatser, hissar, intercomsystem, brandutrymme, välutformad trädgård, vandringsleder, sittplatser och säkerhetstjänster.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett eget badrum, ett badrum och en balkong.

Lägenheter med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett eget badrum, ett badrum och en balkong. (Vissa av 3 + 1 lägenheter har 2 balkonger.)

Lägenheter till salu i Bursa är utrustade med förstklassig kvalitetsutrustning som golvvärmesystem, ljud- och värmeisolering, kombipanna, lackerade dörrar, Hilton-badrum, bänkskivor, modulkök, garderob och laminatgolv.

UTSÅLD.

Allmänna detaljer av Helt Nya Lägenheter med Separat Kök i Bursa

HissI ett komplexParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdDuschEn-suite-badrumBalkongSeparat kökCentrum
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Möblerade fastigheter på ett utmärkt läge i Bursa NiluferMöblerade fastigheter på ett utmärkt läge i Bursa Nilufer30.800 €1+1, 2+1Nilufer / BursaFullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i BursaFullt möblerade lägenheter med investeringsmöjlighet i Bursa33.000 €2+1 Nilufer / BursaUtmärkt lägenheter med utsikt över bergen i Bursa OsmangaziUtmärkt lägenheter med utsikt över bergen i Bursa Osmangazi39.100 €1+1Osmangazi / BursaNya centrala lägenheter gångavstånd från bekvämligheter i BursaNya centrala lägenheter gångavstånd från bekvämligheter i Bursa47.900 €3+1Osmangazi / Bursa