Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara

Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / EtimesgutHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Ankara / Etimesgut - videoHögkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-1Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-2Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-3Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-4Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-5Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-6Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-7Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-8Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-9Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-10Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-11Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-12Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-13Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-14Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-15Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara, Interiör bilder-16
Pris 70.300 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Ankara / Etimesgut
 • 150 m²
 • 4+1
 • 2
 • 2
 • 01/2014
 • 11
 • Redo att flytta
 • 57 km
Objekt-ID ESB-0014

Topp 3 skäl att köpa

• Regionens största anlagda komplex
• Investeringsmöjlighet
• Hög fördelningsfördel

Investering 4 sovrum i ett unikt anlagd komplex i Ankara Etimesgut

Lägenheten till salu ligger i stadsdelen Ankara Etimesgut, Bağlıca. Lägenheten ligger i ett mycket efterfrågat område fyllt med dagliga och sociala bekvämligheter som marknader, banker, sjukhus, offentlig basar, sjukhus, köpcentra, vandringsleder och parker. Lägenheten till salu i Ankara Turkiet, 23 km till Ankaras tågstation, 25 km till Kızılay och Çankaya Atakule och 57 km till Esenboğa flygplats.

Den högkvalitativa lägenheten ligger i ett komplex med en yta på 17.000 m², består av 3 kvarter med 11 våningar. Komplexet uppmärksammar med väl anlagda rymliga grönområden, ett komplext växthus som förbereder växter och träd för plantering, basket- och fotbollsplaner, parkeringsplatser utomhus, sittplatser, prydnadsbassäng, gångvägar, lekplats och 24/7 säkerhet.

Lägenheten i komplexet har 4 sovrum, ett separat kök, badrum och toalett, ett eget badrum och en balkong. Lägenheten i Etimesgut har förstklassig köksutrustning, laminat- och keramikgolv, en duschkabin, PVC-fönster och en infälld balkong.

Allmänna detaljer av Högkvalitativ lägenhet i ett miljövänligt komplex i Ankara

Lägenheter / Ankara / Etimesgut

HissI ett komplexParkeringSäkerhet 24/7TrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 70.300 €*Prisuppdatering den 26.05.2021 11:23:50

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Naturvy fastigheter i Ankara Turkiet i ett lyxigt komplexNaturvy fastigheter i Ankara Turkiet i ett lyxigt komplex65.200 €1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1Cankaya / AnkaraAnkara lyxfastigheter med investeringsförsäkringAnkara lyxfastigheter med investeringsförsäkring65.000 €Altindag / AnkaraModerna lägenheter i ett lyxigt komplex i Ankara YenimahalleModerna lägenheter i ett lyxigt komplex i Ankara Yenimahalle70.800 €2+1, 3+1Yenimahalle / AnkaraBekväma fastigheter i ett lyxkomplex med basaren i AnkaraBekväma fastigheter i ett lyxkomplex med basaren i Ankara73.000 €1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 4,5+1Cankaya / Ankara