Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon

Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Trabzon / CaykaraHögkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Trabzon / Caykara - videoHögkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Trabzon / Caykara - videoHögkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Trabzon / Caykara - videoHögkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Trabzon / Caykara - videoHögkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Trabzon / Caykara - videoHögkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-1Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-2Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-3Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-4Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-5Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-6Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-7Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-8Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-9Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-10Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-11Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-12Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-13Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon, Interiör bilder-14
Pris 41.600 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Trabzon / Caykara
 • 210 m²
 • 3+1 dp
 • 2
 • 1
 • 5
 • Redo att flytta
 • 16 km
 • 75 km
Objekt-ID TRB-128

Topp 3 skäl att köpa

•Naturvy med ren luft
•I stadens centrum
•Kvalitetshantverk till ett överkomligt pris

Central duplex med kvalitetsarbeten och utsikt över naturen i Çaykara

Duplexlägenheten ligger i Çaykara, Trabzon, och ligger på en kulle med grönska. Caykara
erbjuder ett stort urval av naturområden och nationalparker för människor som njuter av dem, såsom Uzungol Lake, Sultan Murat och Multat Plateaus, Gornek Tabiat Park, och viktigast av allt Solakli Stream som ligger tvärs över vattnet.

Trabzon lägenhet till salu ligger nära sociala och lokala bekvämligheter som marknader, moskéer etc. Denna lägenhet ligger centralt och mittemot distriktsguvernörskapet, polisbyggnaden och sportarenan. Duplexlägenheten ligger 400 meter till Çaykara centrum, 10 km till Hapsiyas-bron, 18 km till sjön Uzungol, 38 km till Surmene Center, 71 km Trabzon International Airport, 72 km till Karadeniz Technical University och 73 km till Trabzon Shopping Mall.

Bostadsbyggnaden har ett centralvärmesystem (2 ton kol per år), ett videointercom-system, en hiss och öppna parkeringsplatser.

Typer av lägenheter

Lägenhet med 3 sovrum i 2 plan har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum, ett förråd och en terrass.

Lägenheten i duplex har en garderob, ett videointercom-system och laminatgolv och en tvättstuga. Den rymliga terrassen finns också från 3 rum.

Allmänna detaljer av Högkvalitativ lägenhet till ett överkomligt pris i Trabzon

Lägenheter / Trabzon / Caykara

HissParkeringDuschEn-suite-badrumBalkongSeparat kök
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 41.600 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Familjelägenheter i Trabzon Yalıncık nära alla bekvämligheterFamiljelägenheter i Trabzon Yalıncık nära alla bekvämligheter40.100 €3+1Centrum / TrabzonNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i TrabzonNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon39.100 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Ortahisar / TrabzonHelt nya Trabzon-lägenheter med utsikt över havet och stadenHelt nya Trabzon-lägenheter med utsikt över havet och staden42.100 €3+1Ortahisar / TrabzonModernt designade fastigheter med familjekoncept i TrabzonModernt designade fastigheter med familjekoncept i Trabzon42.100 €3+1Ortahisar / Trabzon