Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

We keep working at home!

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Hur gör golf Belek attraktiv?

5.11.2019

Hur gör golf Belek attraktiv?

Golf i Belek föredras av människor från hela världen. Dess naturliga skönheter, närheten till havet, andra funktioner gör Belek-folks attraktionspunkt. Belek ligger 30 km från den internationella Antalyas flygplats.

En kort historia av turism i Antalya, Belek

Belek har ofta bara känt en by fram till 1980- och 1990-talet. 1984 hade regeringen utfärdat ett dekret om att Belek är ett turistområde.

1996 började myndigheter och många turistföretag bygga hotell, stränder och golfbanor. Belek har en stigande stjärna i sig: Golfturism.

Golfturism i Belek

Den har undergenrer efter sina särdrag. Hälsoturism, vinterturism, troturism, etc. Varje genre kan ha ett turistområde. Således gör golf till en turismgenre.

Låt oss ta en titt på de funktioner som gör Belek fördelaktigt för golf:

- Unik naturlig och historisk struktur: Statliga myndigheter tillåter inte vertikal och förvrängd konstruktion att störa naturen i Belek. Människor kan besöka historiska platser, särskilt Aspendos Theatre och Perga Ancient City.

- Gynnsamma geografiska förhållanden: Närheten till huvudvägen och havet, platta och stora områden gör det attraktivt här.

- Investeringar för golfsport och turism: År 2018 har Belek 26 golfbanor i sina anläggningar. Det har varit värd för många golfturneringar sedan 2001, inklusive hem för världsmästerskapet 2012. Värd för kända golfspelare inklusive Tiger Woods. Detta har fått många inhemska och utländska turister att åka till Belek. Vissa av dem tar för en dagsutflykt, några av dem för att stanna på hotell, andra av dem för att bosätta sig.

Bosatte sig i Belek

Folk är mest föredragna Belek för sina golfbanor. Golfspelare, golflärare, hobbyister, organisationer osv. Det är möjligt att säga att det finns ganska stora gods i Belek på grund av uppmärksamheten på konstruktionerna. Naturliga skönheter tillåter människor att leva med golf i Belek. Människor kan göra andra aktiviteter när de tråkigt spela golf. Tja, vad människor kan göra i Belek av golf?

Boende i Belek

Hur gör golf Belek attraktiv?

- Hotell: Belek är känt för sina hotell. Det har många hotell i staden. Hotell används för turistaktiviteter, golfevenemang och möten. De har funktioner som frukost, middag, pool, olika aktiviteter.

- Campingområden: Campare föredrar Belek för camping. Belek har många och rymliga campingområden.

- Boenden och investeringar: Från villor till lägenheter. Det finns gods och investeringar för de människor som inte tycker om att campa eller bo på hotellet. Vissa av dem är till salu, andra är uthyrda.

Dagligt och socialt liv i Belek

- Stränder: På grund av dess stängning till havet har Belek vackra stränder. Hotell har stränder. Människor kan komma in på offentliga stränder om de inte går in på hotell eller inte vill.

- Transport och aktiva timmar: Livet i Belek kör mellan 06.00 och 22.00. Efter 22.00 finns det inget boende i dess gator. Transporten slutar 22.00. Det tillhandahålls av bussar. Taxi har 24-timmars service. Människor kan komma med buss och taxi från den internationella Antalya flygplatsen till Belek.

- Aktiviteter och evenemang: Utställningar, festivaler och shower besöks av inhemska och utländska turister. Exempel är International Jazz Festival, Opera and Ballet Festival, Comedy Club Festival, International Belek Salsa Festival, FootFest Tournament etc. Hotell har flera aktiviteter för sina besökare. G-20-toppmötet, som är intervjuer och studier som gjorts för att öka den internationella finansiella stabiliteten, värd av Belek 2015.

- Äta och dricka: För campare och lokalbefolkningen har Belek marknader och livsmedelsaffärer i centrum och runt det. Hotell erbjuder mat och mat för sina besökare.

Belek återupptar att vara ett fastighets- och attraktionscenter i många avseenden för utomstående och det kommer att fortsätta i framtiden. Kultur- och konstaktiviteter, sportevenemang, särskilt golf, många anläggningar matar Belek och denna idé. Om du vill se och köpa här kan du besöka vår fastighet i Belek-sidan på vår webbplats.

Mer information om Belek

- Semesteranläggningar i Antalya-regionen i Turkiet: Med stöd av Taurus-bergskedjan och främst av det turkosa havet Antalya har man fått ett rykte som landets näst populäraste semesterort.

Nyheter19.5.2020
Turkiet avslöjade COVID-19 normaliseringsplan
25.4.2020
Hur kämpar Turkiet mot COVID-19?
21.3.2020
Covid-19 och Dess Effekter på den Turkiska Fastighetsmarknaden
2.3.2020
En Veckas Vinter Semester i Antalya
3.2.2020
Turkiets hemförsäljningsrapport 2019
28.1.2020
GİGDER - Fastighetsföreningen för internationell marknadsföring etablerad
1.1.2020
En ny reglering: Krav på energiprestanda i Turkiet
14.12.2019
10 Skäl att Konsultera en Fastighetsmäklare
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN