Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova

Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / CentrumHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Yalova / Centrum - videoHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-1Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-2Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-3Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-4Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-5Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-6Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-7Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-8Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-9Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-10Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-11Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-12Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-13Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-14Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-15Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-16Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-17Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-18Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-19Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-20Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova, Interiör bilder-21
Pris från 368.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Yalova / Centrum
 • 390 m² - 390 m²
 • 5+1 trplx
 • 2, 3
 • 3
 • 12/2019
 • 3
 • Redo att flytta
 • 2.5 km
 • 3 km
 • 40 km
Objekt-ID YLV-021

Topp 3 skäl att köpa

• Nära till stadens centrum
• Ligger i utvecklingsregionen
• Anpassningsbar inredning

Halvbostäder nära centrum i Yalova

Husen ligger i stadsdelen Baglarbası i centrum av Yalova. Yalova, som ligger mitt i de största städerna i Turkiet som Istanbul, Kocaeli och Bursa, att det snabbt växer och utvecklas dag för dag. Regionen är också ett viktigt turistmål där turismaktiviteter som termisk turism, kustturism, jaktturism och naturturism kan upplevas under alla säsonger.

Husen är gångavstånd till dagliga bekvämligheter som skola, apotek, marknad osv. Husen ligger 2,5 km till centrum av Yalova, 3 km till havet och färjepiren, 40 km till Sabiha Gokcen flygplats och 65 km till Bursa Yenisehir flygplats .

Bostadsanläggningen erbjuder funktioner som privat parkeringsplats för 2 bilar, gemensam pool, lekplats, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Typer av hus

Parhus med 5 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, 1-2 badrum med badrum, 1-2 toaletter, en rymlig terrass och 2 balkonger.

Alla Yalova-hus är utrustade med hiss, turkiskt bad och bastu, hobbyrum, omklädningsrum, idrottsrum, ståldörr, laminat och keramikgolv, spotlighting, duschkabin, köksapparater, ljud- och värmeisolering, centralsatellitsystem, intercomsystem , grill etc.

Husen tillhandahålls inte som färdiga. Kunden uppmanas att välja mellan två mönster (klassisk / modern) och inredning görs i enlighet därmed.

Allmänna detaljer av Hus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova

Villas / Yalova / Centrum

HissSwimmingpoolI ett komplexParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdKlädkammareCentral parabolantennDuschGrillplatsEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 368.000 €*Prisuppdatering den 31.05.2021 10:48:49

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lyxiga parhus nära havet i YalovaLyxiga parhus nära havet i Yalova268.700 €3+1 dp, 5+2 dp, 7+2 dpCinarcik / YalovaBekväma Yalova Hus i den naturliga LivsmiljöBekväma Yalova Hus i den naturliga Livsmiljö232.900 €5+1, 6+1Termal / Yalova