Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce

Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / CentrumHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Duzce / Centrum - videoHyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Interiör bilder-1Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Interiör bilder-2Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Interiör bilder-3Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Interiör bilder-4Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Interiör bilder-5Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Interiör bilder-6Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Interiör bilder-7Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Interiör bilder-8Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce, Interiör bilder-9
35.100 € % 20
Pris 28.100 €
 • Allmänna detaljer
 • Studio
 • COURTAGEFRITT
 • Duzce / Centrum
 • 60 m²
 • 1+0
 • 1
 • 09/2023
 • Under konstruktion
 • 11 km
 • 32 km
 • 195 km
Objekt-ID DZC-0001

KAMPANJE DETALJER

Investeringsprojektet erbjuder att köpa studentbostäder till ett reducerat pris för Antalya Homes kunder! Detaljen med reducerat pris är som följer:

• Försäljningspriset för en bostadsenhet sjönk från 350.000 TL till 280.000 TL.

Obs! Kampanjen är giltig för utvalda enheter och endast tillgänglig för kontant betalning.

Skynda dig för att dra nytta av rabatterade priser. Kontakta oss för mer information!

Giltig till 30.04.2021 09:00:00visa alla kampanjer >>>

Topp 3 skäl att köpa

• Hyresintäktsgaranti
• Bredvid universitetet
• Avkastning på investering från 8 år

Investeringsstudentbostäder bredvid universitetet i Düzce Tillhandahålls av UNIVA

Studentbostäder till salu ligger bredvid universitetet i Düzce. Det är ett studentbostadsprojekt som ligger inom gångavstånd till Düzce University, vars studentpopulation är 58.000. Düzce har ett logiproblem för studenter i staden och täcker inte den ökade efterfrågan från studenterna. UNIVA Studenthus erbjuder ett alternativ för både studenter och investerare och lovar en hög avkastning på investeringen tack vare efterfrågan. Studentbostäder till salu i Düzce är 400 meter till Düzce universitet, 8 km från busstationen, 11 km från stadens centrum och 195 km från Sabiha Gökçen flygplats.

UNIVA fokuserar på de städer som har ett otillräckligt antal sovsalar, sociala aktiviteter, hemliga och fysiska förhållanden. På detta sätt garanterar de investeraren en dynamisk investeringsmodell som ger stora avkastningar med små besparingar. Projektet är en sovsal och har en ledning som gör hela verksamheten, såsom underhåll och reparation, hitta hyresgäster och avgifter. De största fördelarna med denna nya investeringsmodell kan begränsas till;

Minst 8% (upp till 12%) hyresintäktsgaranti i 5 år,
• Avkastning på investering på åtta år (i traditionella investeringsmöjligheter kan detta ta 16-25 år),
• Lämplig för att få turkiskt medborgarskap.

Student sovsalen består av 567 lägenheter med en kapacitet på 1,701 bäddar på en mark på 34,711 m². Projektet består av ett bibliotek, wifi, lagringsenheter, studierum, fotokopior, städtjänster, tvättstuga, hälsovård, reception, bio, hobbyrum, TV- och spelrum, musik- och konstrum, inomhuspool, gym, sportområden, matsal, café, marknad, shoppingområden, frisör och masjid. Sovsalen erbjuder också vardagsrum för familjer till studenter på korta besök också.

Studiorna har ett sovrum och ett badrum. Kök och vardagsrum är gemensamma utrymmen för var och en av de två studiorna, planerade för 3 studenter att bo bekvämt. Studiorna är fullt möblerade med högkvalitativa material.

Obs! Studentboende är endast lämpligt för investeringsändamål. Ägaren har titeln, men ingen rätt att flytta in i sovsalarna. UNIVA Student House tar hand om allt underhåll, reparation, anläggningshantering, avgifter och hyresgäste.

Allmänna detaljer av Hyresintäktsgaranterade studentbostäder till salu i Düzce

Kommersiella Fastigheter / Duzce / Centrum

HissSwimmingpoolI ett komplexGymParkeringSäkerhetskameraTrädgårdCentral parabolantennÖppenplanlösning KökCentrum
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

35.100 €% 20  Pris 28.100 €*Prisuppdatering den 15.04.2021 11:30:43

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties