Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya

Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Antalya / KaleiciInvestering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvestering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvestering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvestering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvestering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvestering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvestering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvestering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-1Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-2Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-3Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-4Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-5Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-6Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-7Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-8Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-9Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-10Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-11Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya, Interiör bilder-12
Pris 864.600 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Antalya / Kaleici
  • 350 m²
  • 1970
  • 2
  • 500 mt
  • 16 km
Objekt-ID AYT-2071

Topp 3 skäl att köpa

• Investeringsmöjlighet
• Lämplig för alla typer av kommersiell verksamhet
• I hjärtat av staden

Central kommersiell fastighet 500 meter till havet i Kaleici Antalya

Den kommersiella fastigheten som erbjuder en lönsam investeringsmöjlighet ligger i Kaleici, det mest hyllade området i Antalya. Investeringspotentialen i centrala Kaleiçi är ganska hög för alla typer av kommersiell verksamhet, i nära dialog med stadens historiska arv. Detta område är också hem för berömda underhållning och naturliga platser inom gångavstånd från alla bekvämligheter. Kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya är 400 meter till Hadrianus slottport, 500 meter till havet och 16 km till Antalyas internationella flygplats.

Restaurangen på första våningen och de två butikerna på bottenvåningen säljs tillsammans.

Byggnadens markyta är 250 m² och användningsområdet för den är 350 m². Den kommersiella byggnaden med 2 våningar med en vinkällare användes tidigare som ett vinhus. 4-rumsbyggnaden kan valfritt ökas upp till 6 rum för att driva hotellverksamhet.

Den kommersiella fastigheten med en entresol består av 4 rum, en ingång och en trädgård. Eftersom äganderätten är kommersiellt kvalificerad kan en licens erhållas för alla typer av kommersiella företag som att bygga hotell, restaurang, café, vinhus etc.

Den kommersiella fastigheten som säljs i Antalya har tre separata titelrätter för butikerna på bottenvåningen och för restaurangen på första våningen. Om kommersiella fastigheter kombineras som en fastighet; det kan omvandlas till ett hotell bestående av 9 rum inklusive butiksområdet, med en gemensam trädgård på cirka 130 meter.

*Den årliga hyresintäkten för 2 butiker är cirka 15.000 €; för restaurangen är det 30.000 €.

Allmänna detaljer av Investering kommersiell fastighet till salu i Kaleici Antalya

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Kaleici

TrädgårdStrand (0-500 m)CentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 864.600 €*Prisuppdatering den 22.03.2021 13:54:05

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiell byggnad i industriområdet i Antalya KepezKommersiell byggnad i industriområdet i Antalya Kepez626.500 €Kepez / AntalyaVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici AntalyaVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya625.000 €Kaleici / AntalyaKommersiell fastighet i centrala AntalyaKommersiell fastighet i centrala Antalya887.200 €Centrum / AntalyaPrisvärd kommersiell fastighet i AntalyaPrisvärd kommersiell fastighet i Antalya996.600 €Aksu / Antalya