Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringar i Antalya är Fortfarande Populär hos Utländska Köpare

17.09.2018

Fastighets Investeringar i Antalya är Fortfarande Populär hos Utländska KöpareOfficiell statistik som avslöjades i augusti 2018 av TURKSTAT (turkiska statistiska institutionen) visar att investeringsmarknaden för Antalya är fortfarande den näst mest populära destinationen för utländska köpare. Försäljningen till nationaliteter från utlandet ökade också en svindlande 65,5% i juli 2018, den ökade särskilt bland Mellanöstern-köpare.

Från januari till juli 2018 köpte utlänningar 11.944 hus i Turkiet. 33% av dessa var i Istanbul, den mest trafikerade aktiva sektorn av landets fastighetsmarknad. Antalya kom på andra plats, med rekord 2.883 fastigheter köpte av utlänningar, följt av Bursa, Yalova och Sakarya. Dom största nationaliteterna var från Irak, Iran, Saudiarabien, Ryssland och Kuwait.

Det här är skarpa skillnader mellan uppgifterna om hemmamarknadsförsäljningen, som ser Istanbul, Ankara och Izmir som de bästa platserna. Detta är emellertid inte en överraskning, eftersom miljoner människor från hela världen älskar Antalya.

Varför Antalyas Fastighets Utvecklings Tendenserna Fortsätter att Växa

Från och med september 2018 hade regionen, som omfattar stadens centrum och mindre kustorter, brutit alla långtids rekord för att vara värd för 9,6 miljoner turister, en ökning med 29% Y.O.Y. Många kom via flygplatserna Antalya och Gazipasa, men också via vägar och havet tack vare den prestigefyllda statusen på den Turkiska rivieran.

Antalyas smeknamn är turismens huvudstad,som i Turkiet framhäver sin första plats som strand älskarnas destination, men den har en annan krona också som favorit för dom som vill bo här.

Många semesterfirare som attraheras av billiga priser på fastigheter, låg levnadskostnad och avslappnad livsstil återvänder för att köpa bostäder, antingen för hela året, som en hyres inkomstkälla eller för diversifiering och långsiktig kapitaltillskott på deras investeringsportfölj.

Köpare Gillar Antalyas Vision för Framtiden

Köpare Gillar Antalyas Vision för Framtiden

En del av lockelsen kan vara Antalyas ansträngningar att driva fram som en avgörande marknad för Turkiet, inte bara inom fastigheter och turism utan även näringsliv, konst, shopping och nattliv. Detta ger masspotential för framtiden.

Flygplatsens modernisering och prestanda har ökat den till den tredje mest använda i landet, eftersom dom som flyger d utnyttjar den frekventa året runt, billiga flyg till många inhemska och internationella destinationer.

Lokala kommuner har också genomfört olika projekt, som renovering av Konyaalti stranddistrikt, öppningen av Tunektepe linbanan och Bogacay-marina projektet.

Regionrådets kontor vill öppna en ny kryssningsfartyg som ökar turismen på vintern och cementerar sitt rykte som toppkvarteret i Turkiet för konst och film. De vill bygga en studio för att matcha Universal Studios i USA. Förutom att inkludera uppsättningar kommer den att hålla en skola för skådespelare, regissörer, bildkonst och musik, vilket hjälper nästa generations turkar att dominera världens biografskärmar.

Turkiet har också lagt fram ett bud för att vara värd för 2024 Euro fotbollsmästerskapen, och om det lyckades kommer den nya arenan som öppnades 2015 att vara värd värd. Höghastighetstågsnätverk kommer att ansluta det med andra fotbollsarenor runt om i landet. Det här är bara några exempel på hur Antalya ser fram emot framtiden.

Vidare läsning

För mer information om turkiska fastigheter, kontakta vårt säljteam via e-post, telefon eller genom att gå till ett lokalt kontor. Vi skickar dig en portfölj av bostäder till salu och svara på frågor du kan ha. Vår investeringsportfölj i Antalya listar också många lägenheter och villor till salu med 0% kredit- och långfristiga finansiella planer.

Nyheter8.07.2021
Hur köper jag ett hus i Turkiet?
26.06.2021
Fakta som du bör känna till om du vill investera eller bo i Turkiet
18.06.2021
Fastighetsinvesteringar i Turkiet i tre huvudstadier
11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN