Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringsbutiker med avbetalningsplan i Avcılar Istanbul

Investeringsbutiker med avbetalningsplan i Avcılar Istanbul, Istanbul / AvcilarInvesteringsbutiker med avbetalningsplan i Avcılar Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoInvesteringsbutiker med avbetalningsplan i Avcılar Istanbul, Planritningar-1Investeringsbutiker med avbetalningsplan i Avcılar Istanbul, Planritningar-2Investeringsbutiker med avbetalningsplan i Avcılar Istanbul, Planritningar-3
Pris från 143.600 €Verifierat pris
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Istanbul / Avcilar
  • 87 m² - 852 m²
  • 1.7 km
  • 8 km
Objekt-ID IST-481

3 Bra anledningar att köpa

• Investeringsmöjlighet
• Nära universitetet
• Butiker ligger på huvudgatan i Avcilar

Avcılar Butiker erbjuder enkel betalningsplan och stor investeringsmöjlighet i Istanbul

Kommersiella butiker har ett utmärkt läge i Avcılar nära universitetet. Avcılar ger enkel åtkomst till hela regionen i Istanbul. Således är denna region mest föredragen av många investerare och köpare. Om du vill investera i Istanbul, är denna region ett perfekt val för dig.

Investeringsbutiker i Avcılar Istanbul är 12 km till Ataköy, 20 km till İstoç Trade Center, 800 mt till E-5 Highway, 900 mt till Istanbul University Avcılar Campus, 1,7 km till Küçükçekmece Lake.

Det finns 3 butiker tillgängliga här. Affärsmöjligheter kvadratmeter är skillnaden från 139 till 239. Investeringsaffärer består av källarvåningen, bottenvåningen och prästgården eller marken och prästgården eller bara bottenvåningen. Om du vill investera i Istanbul är dessa butiker ett idealiskt val för dig.

Allmänna detaljer av Investeringsbutiker med avbetalningsplan i Avcılar Istanbul

Kommersiella Fastigheter / Istanbul / Avcilar

Strand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 143.600 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiella Fastigheter i Nya Centrumet av IstanbulKommersiella Fastigheter i Nya Centrumet av Istanbul143.400 €Basaksehir / IstanbulLönsamma affärslokaler till salu i Esenyurt IstanbulLönsamma affärslokaler till salu i Esenyurt Istanbul136.900 €Esenyurt / IstanbulUthyrda kommersiella fastigheter i Esenyurt IstanbulUthyrda kommersiella fastigheter i Esenyurt Istanbul148.400 €Esenyurt / IstanbulKommersiell butik till salu med hyresgästen i IstanbulKommersiell butik till salu med hyresgästen i Istanbul148.400 €Esenyurt / Istanbul