Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringsfastigheter i Konyaalti Antalya

Investeringsfastigheter i Konyaalti Antalya, Antalya / KonyaaltiInvesteringsfastigheter i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsfastigheter i Konyaalti Antalya, Interiör bilder-1Investeringsfastigheter i Konyaalti Antalya, Interiör bilder-2Investeringsfastigheter i Konyaalti Antalya, Interiör bilder-3Investeringsfastigheter i Konyaalti Antalya, Interiör bilder-4Investeringsfastigheter i Konyaalti Antalya, Interiör bilder-5
Pris 548.900 €
  • Allmänna detaljer
  • Antalya / Konyaalti
  • 705 m²
  • 2
  • 11 km
  • 3 km
  • 27 km
Objekt-ID TIC-097

3 Bra anledningar att köpa

• Hög investering chans
• Nära till alla sociala bekvämligheter
• Ligger i den gynnsamma regionen

Kommersiella butiker erbjuder hög investeringsmöjlighet i Konyaaltı, Hurma

Kommersiella fastigheter ligger i Konyaaltı, Hurma område. Regionen är uppmärksam på sin investeringspotential, rik infrastruktur och enkel transport. Det finns många sociala och lokala bekvämligheter som du behöver. Om du vill köpa en kommersiell egendom för att investera i Antalya, är denna region ett otillgängligt val för dig.

Kommersiella fastigheter till salu i Antalya är 27 km till den internationella Antalya flygplatsen, 3 km till stranden, 11 km till stadens centrum. Fastigheter är omgivna av sociala faciliteter som marknad, restauranger, köpcentrum, skolor och banker. Boğaçay Project, Konyaaltı Coastal och Tünektepe Cable Car Project ligger ett kort avstånd till dessa kommersiella och ökar investeringstillfället.

Investeringsfastigheter ligger på bottenvåningen i byggnaden. Det finns 1 kommersiell fastighet här. Lokalwn ligger på bottenvåningen och har 550 m² area.

Allmänna detaljer av Investeringsfastigheter i Konyaalti Antalya

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Konyaalti

I ett komplexTrädgårdStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Säljare
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 548.900 €*Prisuppdatering den 5.12.2019 09:46:13

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti AntalyaKommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti Antalya495.600 €Konyaalti / AntalyaKommersiell fastighet på den centrala platsen i AntalyaKommersiell fastighet på den centrala platsen i Antalya460.200 €2+1Kaleici / AntalyaKommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti HurmaKommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti Hurma575.800 €Konyaalti / AntalyaVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici AntalyaVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya625.000 €Kaleici / Antalya