Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringsfastigheter i Konyaalti Antalya

Investeringsfastigheter i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti
Pris från 436.800 €
  • Allmänna detaljer
  • Antalya / Konyaalti
  • 420 m² till 550 m²
  • 11 km
  • 3 km
  • 27 km
Objekt-ID TIC-097

3 Bra anledningar att köpa

• Hög investering chans
• Nära till alla sociala bekvämligheter
• Ligger i den gynnsamma regionen

Kommersiella butiker erbjuder hög investeringsmöjlighet i Konyaaltı, Hurma

Kommersiella fastigheter ligger i Konyaaltı, Hurma område. Regionen är uppmärksam på sin investeringspotential, rik infrastruktur och enkel transport. Det finns många sociala och lokala bekvämligheter som du behöver. Om du vill köpa en kommersiell egendom för att investera i Antalya, är denna region ett otillgängligt val för dig.

Kommersiella fastigheter till salu i Antalya är 27 km till den internationella Antalya flygplatsen, 3 km till stranden, 11 km till stadens centrum. Fastigheter är omgivna av sociala faciliteter som marknad, restauranger, köpcentrum, skolor och banker. Boğaçay Project, Konyaaltı Coastal och Tünektepe Cable Car Project ligger ett kort avstånd till dessa kommersiella och ökar investeringstillfället.

Investeringsfastigheter ligger på bottenvåningen i byggnaden. Det finns 2 kommersiella fastigheter här. Den första har 550 m² och en annan har 420 m² med hjälp av området.

Allmänna detaljer av Investeringsfastigheter i Konyaalti Antalya

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Konyaalti

I ett komplexTrädgårdStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Säljare
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 436.800 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Investeringsmöjlighet i Turkiet AntalyaInvesteringsmöjlighet i Turkiet Antalya234.400 €Centrum / AntalyaInvestering Butiker och Kontor i Antalyas Kommersiella ZonInvestering Butiker och Kontor i Antalyas Kommersiella Zon231.000 €Altinova / AntalyaKommersiell villa till salu i AntalyaKommersiell villa till salu i Antalya667.000 €Lara / AntalyaHyresintäkter Garanterar Hel Byggnad i KonyaaltiHyresintäkter Garanterar Hel Byggnad i Konyaalti717.500 €Konyaalti / Antalya
Vi anställer