Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul

Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / KagithaneInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Istanbul / Kagithane - videoInvesteringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Interiör bilder-1Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Interiör bilder-2Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Interiör bilder-3Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Interiör bilder-4Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Interiör bilder-5Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Byggbilder-1Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Byggbilder-2Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Byggbilder-3Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Byggbilder-4Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Byggbilder-5Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Planritningar-1Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Planritningar-2Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Planritningar-3Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Planritningar-4Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Planritningar-5Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Planritningar-6Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Planritningar-7Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Planritningar-8Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul, Planritningar-9
Pris från 78.500 €Verifierat prisPrisuppdatering den 19.07.2021
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Istanbul / Kagithane
 • 52 m² - 92 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1
 • 1
 • 03/2022
 • 14
 • Under konstruktion
 • 2 km
 • 18 km
Objekt-ID IST-355

3 Bra anledningar att köpa

• Idealiskt läge
• Första klass och kvalitetsdesign
• Bekvämma sociala bekvämligheter

Kvalitet Modern Designade Lägenheter Nära till E-5 och Huvud motorvägen i Kağıthane

Idealiskt belägna lägenheter ligger i Kağıthane, Talatpaşa Neighborhood. Regionen vinns snabbt med sin rika infrastruktur, investeringsmöjligheter och transportmöjligheter. Det finns många affärscentra, skolor och köpcentra. Om du vill köpa en lägenhet i İstanbul, erbjuder Kağıthane många rika faciliteter för dig.

Lägenheter i Istanbul är 600 mt till kollektivtrafiken, 2 km till havet, 8 km till 15 Temmuz Şehitler Bridge, 12 km till Fatih Sultan Mehmet Bro, 1 km till E-5 Highway, 6 km till Tem Highway, 6 km till Karaköy Coastline, 9 km till Esenler Bus Terminal, 18 km till Atatürk Airport och 38 km till New Third İstanbul Airport.

Sjukhus: Memorial Hospital, Florens Nightingale Hospital, Private Kolan International Hospital, Avicenna Hospital, Private Apeks Medical Center, Acıbadem Fulya Hospital, Private Derindere Hospital, Privat Cevre Hospital och Istanbul Medical Center.

Skolor: Kağıthane Era College, FMV Işık Skolor Nişantaşı Campus, Doğa College, Saint Michel Fransk Högskola, Privat Sadabad High School, Nişantaşı University Sadabad Campus, Mimar Sinan University, Haliç University, İstanbul Technical University och Yıldız Teknik University.

Köpcentrum: Metro Shopping Mall, Axis Shopping Mall, Cevahir Shopping Mall, Zorlu Center, Fulya Real Shopping Mall, köpcentret Trump Towers, köpcentret Biz Cevahir Alibeyköy, Perpa Trade Center och Bauhaus.

Bostadsområdet har 3.104 m² tomt, 1.830 m² grönområde och 1.592 m² socialt område. Komplexet består av 3 kvarter med 14 våningar och totalt 335 lägenheter. Det har många privilegierade funktioner som barnens lekplats, inomhus och utomhus bil parkeringsplatser, vaktmästare, hiss, basket och volleyboll, vandringsleder, 24/7 säkerhet och säkerhet kamerasystem, gym, lunchrum, pensionat, inomhuspool, musikrum, biografsalong, festlokal, biljardsalong, bastu och mötesrum. Också om du vill kan du dra nytta av modulärt rum enligt ditt behov.

Bostadsområdet består av två typer av lägenheter med kök i öppen planlösning, badrum, franska balkonger eller balkong. Investeringslägenheter i Istanbul är utrustade med ett centralvärmesystem, värmekostnadsallokering, köksapparater och videointercom för din bekväma levnadsstandard.

Allmänna detaljer av Investeringslägenheter i det önskvärda läge i Istanbul

Lägenheter / Istanbul / Kagithane

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdDuschKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter78.500 €2+1 Lägenheter107.000 €*Prisuppdatering den 19.07.2021 12:54:29

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i IstanbulLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul78.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+2 dp, 5+2 dpAvcilar / IstanbulVäl belägna investeringslägenheter i Istanbul AlibeykoyVäl belägna investeringslägenheter i Istanbul Alibeykoy77.500 €2+1Eyup / IstanbulStadsutsikt lägenheter med investeringsmöjligheter i EyupStadsutsikt lägenheter med investeringsmöjligheter i Eyup78.500 €1+1, 2+1, 3+1Eyup / IstanbulModerna Lägenheter Mest Upptagen Gata i EsenyurtModerna Lägenheter Mest Upptagen Gata i Esenyurt79.000 €2+1Esenyurt / Istanbul