Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa

Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Bursa / CentrumInvesteringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Interiör bilder-1Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Interiör bilder-2Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Interiör bilder-3Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Interiör bilder-4Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Interiör bilder-5Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Interiör bilder-6Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Interiör bilder-7Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Interiör bilder-8Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Interiör bilder-9Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Interiör bilder-10Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Byggbilder-1Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Byggbilder-2Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Byggbilder-3Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Byggbilder-4Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Byggbilder-5Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Byggbilder-6Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Planritningar-1Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Planritningar-2Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Planritningar-3Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa, Planritningar-4
Pris från 52.900 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Centrum
 • 113 m² - 217 m²
 • 3+1, 5+1
 • 2, 3
 • 1, 2
 • 12/2021
 • 4
 • Under konstruktion
 • 20 km
 • 35 km
 • 70 km
Objekt-ID BRS-053

Topp 3 skäl att köpa

• Investeringsmöjligheter i ett nyligen utvecklat område
• Prisvärda pris- och investeringsalternativ
• Erbjuder ett lugnt och fridfullt boende

Högkvalitativa minimalistiska lägenheter för investeringar i Kayapa, Bursa

Lägenheter till salu i Bursa ligger i Kayapa. Bursa är känt för sin industriella utveckling, stora grönområden och närheten till Istanbul. Staden har historiska monument från det ottomanska riket som moskéer och mausoleer. Tack vare sitt centrala läge har Bursa enkel tillgång till många närliggande Marmara-regionstäder som är viktiga industriområden som Istanbul, Kocaeli, Balıkesir och Bilecik.

Lägenheter till salu i Bursa, Kayapa ligger nära stadens centrum och stadens viktiga områden tack vare anslutningen till motorvägen Istanbul-Izmir. Sociala och dagliga bekvämligheter som marknader, skolor, sjukhus, banker ligger bara några minuters bilresa från lägenheterna. Lägenheter är 6 km till Hasanağa, 8 km till Görükle centrum, 18 km till Özdilek köpcentrum, 20 km till centrum, 25 km till Mudanya, 30 km till Ido färja, 70 km till Bursa Yenişehir flygplats och 74 km till Uludağ.

Byggt på 5000 m2 mark består lägenheter till salu i Bursa av 4 kvarter med 4 våningar och 40 fastigheter. Bostadsområdet har lyxiga faciliteter som en pool, en välskött trädgård, gångvägar, inomhus- och utomhusparkering och en lekplats.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum, ett omklädningsrum och en terrass.

Duplexlägenheter med 5 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, 2 badrum, ett omklädningsrum, en tvättstuga, en källare, 2 balkonger och en terrass.

Lägenheterna till salu är tillverkade av högkvalitativa material. Väggar och apparater väljs bland ljusa färger och appliceras med minimal komfortdesign. Lägenheterna har lyxiga funktioner som ståldörrar, laminatgolv, PVC-fönster och dörrar, köksutrustning, badrumsskåp, centralvärmesystem, telefon- och internetinfrastruktur

Allmänna detaljer av Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa

Lägenheter / Bursa / Centrum

HissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdKlädkammareDuschEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongSeparat kök
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

3+1 Lägenheter52.900 €5+1 Lägenheter91.400 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Helt nya Bursa-fastigheter i ett boutiquekomplex i NilüferHelt nya Bursa-fastigheter i ett boutiquekomplex i Nilüfer47.200 €2+1Nilufer / BursaBekväma Lägenheter på Vägarna i Bursa NiluferBekväma Lägenheter på Vägarna i Bursa Nilufer46.600 €1+1Nilufer / BursaInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i BursaInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa53.800 €3+1, 6+1Centrum / BursaLjudisolerade lägenheter med rymliga vardagsrum i BursaLjudisolerade lägenheter med rymliga vardagsrum i Bursa55.400 €1+1, 1+1 dpNilufer / Bursa