Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi

Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Ankara / GolbasiInvesteringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Ankara / Golbasi - videoInvesteringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Ankara / Golbasi - videoInvesteringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Ankara / Golbasi - videoInvesteringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Ankara / Golbasi - videoInvesteringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Ankara / Golbasi - videoInvesteringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-1Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-2Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-3Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-4Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-5Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-6Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-7Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-8Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-9Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-10Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-11Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-12Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Interiör bilder-13Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Byggbilder-1Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Byggbilder-2Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Byggbilder-3Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Byggbilder-4Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Byggbilder-5Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi, Byggbilder-6
Pris från 36.400 €Verifierat prisPrisuppdatering den 24.06.2021
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • COURTAGEFRITT
 • Ankara / Golbasi
 • 53 m² - 57 m²
 • 1+1
 • 1
 • 1
 • 11/2021
 • 5
 • Under konstruktion
 • 57 km
Objekt-ID ESB-0022

Topp 3 skäl att köpa

• En av de mest eleganta horisontella designerna i staden
• Lyxig design
• En ny möjlighet till ett nytt liv bort från stadens trängsel och buller

Lyxiga designade lägenheter till salu i ett komplex i Ankara Golbasi

Lägenheter till salu ligger i Ankara Golbasi. Lägenheterna ligger i ett område bort från trängseln och bullret i stadslivet samtidigt som de ligger nära alla dagliga och sociala bekvämligheter och erbjuder bekväma bostadsutrymmen för investerare. Projektet består av totalt 5 våningar och är utformat som ett blandat projekt. Det finns kommersiella butiker i projektet som vetter mot huvudgatan för att tillgodose invånarnas alla behov. Lägenheterna i Ankara ligger 900 m till närmaste sjukhus, 3,5 km till universitetsregionen i distriktet, 6 km till Mogansjön, 17 km till Cankaya Atakule, 23 km till Kizilay och 57 km till Esenboga internationella flygplats.

Bostadskomplexet, som har utformats av ett av landets mest framgångsrika arkitektföretag, har bilparkeringar inomhus och utomhus, brandskyddsutrustning, reception, spelrum, gym, förrådsutrymmen för varje lägenhet, en gemensam anlagd trädgård och säkerhet.

Lägenheterna till salu består av ett sovrum, ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong. Lägenheterna i Ankara är utrustade med köksmaskiner av hög kvalitet, laminat och våtrumsgolv.

Allmänna detaljer av Investeringslägenheter med modern design i Ankara Golbasi

Lägenheter / Ankara / Golbasi

I ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdCentral parabolantennDuschKöksutrustningBalkongCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 36.400 €*Prisuppdatering den 24.06.2021 13:52:59

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Nya fastigheter i Ankara Kecioren nära bekvämligheterNya fastigheter i Ankara Kecioren nära bekvämligheter32.700 €3+1Kecioren / AnkaraCentralt belägna lyxiga lägenheter i Ankara TurkietCentralt belägna lyxiga lägenheter i Ankara Turkiet31.000 €2+1, 3+1, 4+1, 5+1Kecioren / AnkaraLyxiga lägenheter i ett centralt läge i Ankara TurkietLyxiga lägenheter i ett centralt läge i Ankara Turkiet41.900 €3+1Kecioren / AnkaraKvalitetslägenheter till salu i ett centralt läge i AnkaraKvalitetslägenheter till salu i ett centralt läge i Ankara43.700 €1+1, 2+1Yenimahalle / Ankara