Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa

Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / CentrumInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Interiör bilder-1Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Interiör bilder-2Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Interiör bilder-3Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Interiör bilder-4Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Interiör bilder-5Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Interiör bilder-6Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Interiör bilder-7Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Byggbilder-1Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Byggbilder-2Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Byggbilder-3Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Byggbilder-4Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Byggbilder-5Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Byggbilder-6Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Byggbilder-7Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Byggbilder-8Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Byggbilder-9Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Byggbilder-10Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Planritningar-1Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Planritningar-2Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Planritningar-3Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa, Planritningar-4
Pris från 55.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • 6++
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Centrum
 • 135 m² - 298 m²
 • 3+1, 6+1
 • 3, 4
 • 2, 4
 • 06/2021
 • 4
 • Under konstruktion
 • 20 km
 • 35 km
 • 70 km
Objekt-ID BRS-054

Topp 3 skäl att köpa

• Investeringsmöjligheter i ett nyligen utvecklat område
• Prisvärd pris och avbetalningsalternativ
• Gröna områden och olika sociala bekvämligheter för familjevänligt liv

Helt nya lägenheter med balkonger i ett lugnt område i Bursa

Investeringslägenheter till salu ligger i Bursa, Kayapa. Kayapa är en nyligen utvecklad region som visar stor potential för investeringar tack vare sin närhet till vägen İstanbul-İzmir och dess stora grönområden som erbjuder lugnt liv i Bursa. Bursa är känt för sina vidsträckta gröna skogar, dess växande industriella tillväxt, stadens rika historiska platser från det ottomanska riket, stadens närhet till Istanbul och ett av de viktigaste skidcentren i Europa, Uludağ Ski Center.

Lägenheterna ligger bara några minuters bilresa från sociala och dagliga bekvämligheter som marknader, basarer, skolor, sjukhus och banker. Nya Bursa lägenheter 6 km till Hasanağa, 8 km till Görükle centrum, 18 km till Özdilek köpcentrum, 20 km till centrum, 25 km till Mudanya, 30 km till Ido färja, 70 km till Bursa Yenişehir flygplats och 74 km till Uludağ Ski Centrum.

Bostadsområdet är byggt på en yta på 5135 m2 bestående av 3 kvarter med 4 våningar. Komplexet erbjuder gemensamma funktioner som inomhus- och utomhusparkering, pool, välskött trädgård, lekplats, 7/24 säkerhet och säkerhetskamerasystem.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, 2 badrum, ett eget badrum och 2 balkonger.

Lägenheter med 6 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, 2 badrum, 2 badrum och 4 balkonger.

Lägenheterna till salu är tillverkade av högkvalitativa material. Lägenheterna har lyxiga funktioner som ståldörrar, laminatgolv, PVC-fönster och dörrar, köksutrustning, badrumsskåp, centralvärmesystem, telefon- och internetinfrastruktur.

Allmänna detaljer av Investeringslägenheter sammanflätade med naturen i Bursa

Lägenheter / Bursa / Centrum

HissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdDuschEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongSeparat kök
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

3+1 Lägenheter55.000 €6+1 Lägenheter93.400 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Investeringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa BursaInvesteringslägenheter med minimalistisk design i Kayapa Bursa54.000 €3+1, 5+1Centrum / BursaNyckelfärdiga lägenheter vid centrala läget i Nilüfer BursaNyckelfärdiga lägenheter vid centrala läget i Nilüfer Bursa48.700 €2+1Nilufer / BursaModerna lägenheter till salu i ett säkert komplex i BursaModerna lägenheter till salu i ett säkert komplex i Bursa56.600 €2+1Nilufer / BursaRullstolsvänligt centralt beläget fastighet i BursaRullstolsvänligt centralt beläget fastighet i Bursa57.000 €3+1, 3+1 dpCentrum / Bursa