Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringsland med större bostadsprojekt i Bursa

Investeringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / OrhangaziInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Orhangazi - video
Pris 4.233.000 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Bursa / Orhangazi
  • 32000 m²
  • 2 km
  • 4.5 km
  • 46 km
Objekt-ID BRS-073

Topp 3 skäl att köpa

• Lämplig för lönsamma investeringsändamål
• Chansen att få det första stora projektet i utvecklingsregionen
• Byggandet av projektet kan börja så snart du köper det eftersom zon-, licens- och projektstegen är klara

Bostadsmark lämplig för lönsamma investeringsändamål i Orhangazi

Marken med zonindelning ligger i Orhangazi, Bursa. Orhangazi har enkel tillgång till andra delar av staden genom att vara belägen nära de viktigaste transportvägarna mellan Bursa och Yalova. Om du vill köpa mark i Turkiet Bursa som är lämplig för lönsamma investeringsändamål, kommer denna mark att vara ett perfekt val för dig.

Det viktigaste inslaget i landet är dess läge som bara ligger 25 km från TOGG-bilfabriken, som kommer att starta produktion om 1-2 år. Det betyder att människor kommer att behöva moderna fastigheter i regionen de närmaste 2-3 åren. Mer detaljerat är marken till salu 900 m till Toki Shopping Center, 2 km till centrum av Orhangazi, 4.5 km till stranden, 40 km till busstationen, 46 km till Bursa Yenişehir flygplats och 47 km till centrum av Bursa.

Tomtens storlek är 32.000 m². Marken är redo för byggandet av ett större bostadsprojekt i en utvecklingsregion i Orhangazi. I exempelprojektritningarna kan 275 lägenheter och 50 villor byggas på marken.

Projektet omfattar många sociala områden för invånarna. Dessa är byggnadsreningsverk, transformator, brandflykt, hissaxel, innergårdar och innergårdar, takfönster, pergola och bower, utomhuspooler, mark- och utomhusterrasser, trädgårdsvägg och stödmur, kontrollskåp, inomhus- och utomhusparkeringsplatser, skydd , installationsvolymer, vattentankar. Dessa områden ingår inte i beräkningen av den maximala konstruktionsarean. Med andra ord, utvecklingsplanen för denna tomt låter dig bygga% 30 mer, inklusive funktionerna som anges ovan. Så den totala byggnadsarean är cirka 41,404 m² tack vare projektet.

Köparen kommer också att få ytterligare 15.000 m2 (ungefär) konstruktionsyta i slutet av utgrävningen eftersom marken är lutande. Ytterligare område kommer att användas för områden som skydd, parkeringsplatser, sociala faciliteter och simbassänger.

Beräkning:

Tomtens storlek: 32.000 m²
Markens lagliga byggnadsarea: 41,404 m²
Den lagliga extra marken för obligatoriska funktioner: 15.000 m²
Den totala byggnadsarean: 56,404 m²

Du kan hitta renderade ritningar av projektet i fotograferingsavsnittet.

Allmänna detaljer av Investeringsland med större bostadsprojekt i Bursa

Lägenheter / Bursa / Orhangazi

Strand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 4.233.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Smart designade Deluxe-lägenheter i Nilufer BursaSmart designade Deluxe-lägenheter i Nilufer Bursa445.100 €6+1 dpNilufer / BursaCentral Modern Fastighet med Naturutsikt i BursaCentral Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa178.000 €4+1, 4+1dp., 6+1dpNilufer / Bursa