Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

We keep working at home!

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringsmöjlighet i Turkiet Antalya

Investeringsmöjlighet i Turkiet Antalya, Antalya / CentrumInvesteringsmöjlighet i Turkiet Antalya, Antalya / Centrum - video
Pris 231.200 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Antalya / Centrum
  • 230 m²
  • 2016
  • 1 km
  • 3 km
  • 15 km
Objekt-ID TIC-061

Turkiet fastighet med stormarknad hyresgäst erbjuder hög investeringsmöjlighet

Fastigheter som erbjuder investeringsmöjligheter i Turkiet ligger i centrum av Antalya. Antalya, som är en av de största turistmålen i världen, är Turkiets snabbast växande provins och den största staden vid Turkiets Medelhavskust. Staden lockar i genomsnitt över 12 miljoner besökare årligen, både turkiska och utländska. Staden erbjuder också stora investeringsmöjligheter och är idealisk för året runt bo.

Butiken på 230 m² ligger i en hyreshus. Det tjänar till lägenheter i samma byggnad och de omgivande lägenheterna. Hyresgästen är en stormarknadskedja i Turkiet. Det finns ett hyresavtal på 10 år mellan fastighetsägaren och stormarknaden. Butiken har en månatlig hyresintäkt på 5.200 TL. Kundpotential och vinstmarginal är mycket hög. Anseelig hyresgäst gör detta till en mycket säker investering.

Fastigheter med höga hyresintäkter är en investeringsmöjlighet att inte missa. Denna butik är en bra idé när det gäller fastighetsinvesteringar i Turkiet.

Allmänna detaljer av Investeringsmöjlighet i Turkiet Antalya

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Centrum

Strand (1-5 km)CentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 231.200 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Väg-Främre Kommersiell Butik i Kepez AntalyaVäg-Främre Kommersiell Butik i Kepez Antalya222.900 €Kepez / AntalyaKommersiella affärer till salu i Antalya KepezKommersiella affärer till salu i Antalya Kepez135.100 €Kepez / AntalyaKommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti AntalyaKommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti Antalya439.100 €Konyaalti / AntalyaKommersiell fastighet på den centrala platsen i AntalyaKommersiell fastighet på den centrala platsen i Antalya460.200 €2+1Kaleici / Antalya