Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign

Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Antalya / KonyaaltiInvesteringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-1Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-2Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-3Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-4Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-5Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-6Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-7Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-8Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-9Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-10Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-11Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-12Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Interiör bilder-13Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Byggbilder-1Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Byggbilder-2Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Byggbilder-3Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Byggbilder-4Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Byggbilder-5Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Byggbilder-6Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Byggbilder-7Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Byggbilder-8Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Byggbilder-9Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Byggbilder-10Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Planritningar-1Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Planritningar-2Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign, Planritningar-3
Pris från 332.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 6++
 • Fastighetsbyråavgift 2%
 • Antalya / Konyaalti
 • 450 m²
 • 6+1
 • 2
 • 1
 • 01/2020
 • 3
 • Redo att flytta
 • 10 km
 • 5 km
 • 22 km
Objekt-ID AYT-920

Topp 3 skäl att köpa

• Hög investeringsmöjlighet
• Lugnt och lugnt område
• Nära Boğaçay-projektet och stadens centrum

Modernt designade 6+1 investeringsvillor i Konyaalti, Antalya

Lyxiga och moderna villor med det smarta hemssystemet som ligger i Konyaalti är i en mycket lugn region, men bra när det gäller tillgänglighet. Grannskapet ligger nära alla lokala och sociala bekvämligheter som marknader, kaféer och restauranger, parker, skolor och bankomater. Regionen är värd för stränder, nattklubbar, 5-stjärniga hotell, förstklassiga restauranger etc.

Antalya villor till salu ligger på gångavstånd till dagliga bekvämligheter, nära Kemer, Burdur, Denizli; 5 km till stranden, 5,5 km till närmaste köpcentrum, 10 km till centrum och 22 km till Antalyas internationella flygplats.

Villakomplexet består av 3 våningar med totalt 28 villor, 4 fristående och 12 parhus. Komplexet är välutformat med ett antal faciliteter som 2 gemensamma utomhuspooler, välutformad trädgård, lekplatser, tennisbanor, generator, 24-timmars säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Typer av villor

6 sovrum är 450 m² med vardagsrum, kök med öppen planlösning, 2 toaletter, 2 badrum, hobby / biograf, ett omklädningsrum, tvättstuga, butik och balkong.

Alla villor är designade med förstklassiga funktioner som köksapparater, möbler, privat inomhusparkeringsplats, hiss från parkeringsplats till alla våningar i villa, grill, jacuzzi, bastu, dusch, persienner, uteplats, smart hus-system, naturgasystem, centralt luftkonditioneringssystem, golvvärmesystem och trådlöst internet.

Obs: Under försäljningen debiteras köparen fastighetsprovision.

Allmänna detaljer av Investeringsvillor i Konyaalti Antalya med lyxdesign

Villas / Antalya / Konyaalti

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammarePersiennerDuschMöblerGrillplatsKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 332.000 €*Prisuppdatering den 14.04.2021 10:03:00

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Samtida Villor med Smart Hem System i KunduSamtida Villor med Smart Hem System i Kundu306.500 €3+1Kundu / AntalyaFullt möblerat privat hus i Döşemealtı, AntalyaFullt möblerat privat hus i Döşemealtı, Antalya300.000 €4+2Dosemealti / AntalyaSamtida villa sammanflätad med naturen i AntalyaSamtida villa sammanflätad med naturen i Antalya357.500 €5+1 dpDosemealti / AntalyaRymligt helt nytt duplexhus med privat pool i AntalyaRymligt helt nytt duplexhus med privat pool i Antalya362.600 €4+1 dpDosemealti / Antalya