Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara

Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Antalya / LaraInvesteringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Antalya / Lara - videoInvesteringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Antalya / Lara - videoInvesteringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Antalya / Lara - videoInvesteringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Antalya / Lara - videoInvesteringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-1Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-2Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-3Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-4Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-5Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-6Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-7Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-8Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-9Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-10Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-11Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-12Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-13Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-14Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-15Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-16Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-17Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-18Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-19Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Interiör bilder-20Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Planritningar-1Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Planritningar-2Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Planritningar-3Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara, Planritningar-4
495.500 € % 7
Pris 460.300 €Verifierat prisPrisuppdatering den 21.04.2021
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Lara
 • 230 m²
 • 4+1 trp
 • 4
 • 3
 • 11/2021
 • 3
 • Under konstruktion
 • 21 km
 • 6.5 km
 • 7 km
Objekt-ID AYT-1029

Topp 3 skäl att köpa

• Investeringsmöjlighet
• Ingen motsvarighet i regionen på ett perfekt läge
• Ligger nära flygplatsen och stränderna

Spacious Semi-Detached Triplex Villas With Installment Options in Lara

Villorna ligger i ett perfekt läge nära både flygplatsen och Lara Beaches Murtapaşa, Antalya. Rymliga villor ligger nära dagliga bekvämligheter som marknader, offentlig basar, sjukhus, skolor och bankomater. Antalya villor till salu 6 km till Lara Strand, 6.5 km till Duden Vattenfall, 7 km till Antalyas internationella flygplats, 7.5 km till TerraCity Köpcentrum, 21 km till stadens centrum och 22.5 km till Kaleiçi (Gammal stad).

Bostadskomplexet har 14 villor och har högkvalitativa komplexa funktioner som en utomhusparkeringsplats, en välskött trädgård, generator, pool, 24/7 säkerhets- och säkerhetskamerasystem.

Typ av villor

Villor med 4 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 2 badrum, en toalett, ett eget badrum, ett omklädningsrum, en tvättstuga, en jacuzzi, 3 franska balkonger och en terrass.

Villorna har lyxiga funktioner som en ståldörr, köksutrustning, automatiska persienner, spotlight, naturgas, garderob, värme- och ljudinstallationer och luftkonditioneringsinfrastruktur.

Allmänna detaljer av Investeringsvillor nära flygplatsen och stränderna i Lara

Villas / Antalya / Lara

SwimmingpoolParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraKlädkammarePersiennerDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

495.500 €% 0  Pris 460.300 €*Prisuppdatering den 21.04.2021 11:20:41

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstilSpeciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil455.900 €5+1 dpDosemealti / AntalyaLyxiga villor med hiss i den nya trendregionen AntalyaLyxiga villor med hiss i den nya trendregionen Antalya440.000 €3+1, 4+1Konyaalti / AntalyaRymlig villa i Antalya med privat pool i DöşemaltıRymlig villa i Antalya med privat pool i Döşemaltı475.700 €9+1Dosemealti / AntalyaStone ManorStone Manor495.500 €5+2 trpDosemealti / Antalya