Ring oss +90 242 324 54 94

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Istanbul Dolmabahce Manor

Istanbul Dolmabahce Manor, Istanbul / KucukcekmeceIstanbul Dolmabahce Manor, Istanbul / Kucukcekmece - videoIstanbul Dolmabahce Manor, Istanbul / Kucukcekmece - videoIstanbul Dolmabahce Manor, Istanbul / Kucukcekmece - video
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 210 m²
 • 4+1
 • 4
 • 2
 • 2013
 • 3
 • Redo att flytta in
 • 1 km
 • 4 km
 • 20 km
Objekt-ID IST-027

Underbara Istanbul Fastigheter Till Salu

Det finns olika typer av särskilda villor och lägenheter till salu från projekt av Istanbul Palats. Dessa underbara fastigheter är till salu i närheten av andra gulfen, Kucukcekmece sjön och internationella Amusement Park.

Kucukcekmece är ett populärt område om sociala och Culturel livet. Dessa mest lyxiga palats har ett perfekt läge i ny utveckling förort till Istanbul. Atatürk flygplats ligger bara 10 minuter med bil. Kollektivtrafik (Metrobus) och färja (IDO) är på gångavstånd. Det finns en hel del på det här området som stora köpcentra, sjukhus, apotek, skolor, etc.

Det finns många typer av residental fastigheter i Istanbul Palats Project. Det finns en mycket stor konstgjord sjö som heter som 2.a Gulfen. Fastigheten ligger intill Kucukcekmece sjön också. Kuzguncuk atten sida Villas är en villa type fasigheter i stora bostadsområde som heter Istanbul Palats.

Istanbul Palats består Utsiktton, Barok Trädgård, Hasbahce och Mabeyn Garden. Det finns flera speciella parker i detta bostadsområde som är Rose Park, Cure Park och Poet Park. Detta projekt består många typer av residental och kommersiella fastigheter. Det finns shoping centra, marknader , restauranger, bastu och gym . Det finns säkerhetsgrindar vid ingången, vaktmästare och trädgårdsmästare . Det kommer att finnas ett café ser ut som Jungfrutornet i detta bostadsområde.

Dolmabahçe Manors är en av de särskilda villor i det här projektet. Alla villor har underbar 2. Gulf vy. Varje palats har en privat bassäng på terrasserna. Dessa bostadsområden är 210m2 och har 4 sovrum, 4 badrum och ett eget badrum, omklädningsrum, piga rum, 2 terrasser, arbetsrum, separat kök med köksmaskiner och jakuzi i master badrum.

Den här fastigheten är utsåld.

Kontrollera övriga fastigheter i Istanbul.

Allmänna detaljer av Istanbul Dolmabahce Manor

SwimmingpoolVaktmästareGymSäkerhet 24/7TennisbanaTurkisk badTrädgårdKlädkammareEn-suite-badrumKöksutrustningSeparat kökStrand (1-5 km)CentrumFlygplats (0-50 km.)
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Kostnadspriset är i Turkiska Lire. Priserna är början priser. Växlingskurs är uppdateras dagligen.

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lägenheter Omslutna med NaturenLägenheter Omslutna med Naturen196.000 €2+1, 3+1Zekeriyakoy / IstanbulLägenheter och Villor till Salu i Istanbul Lägenheter och Villor till Salu i Istanbul 222.500 €1+1, 2+1, 3+1Zekeriyakoy / IstanbulLyxiga Villor i IstanbulLyxiga Villor i Istanbul312.500 €4+1Sile / IstanbulRadhus med privat trädgårdRadhus med privat trädgård321.500 €3+1 tpBasaksehir / Istanbul
Vi anställer