Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Köpa Hus i Istanbul | Villa i Istanbul till Salu | Villor i Istanbul

Hus till salu i Istanbul

Även om namnet Istanbul frammanar bilder av mystiska och antikhistoria, är denna stad en stor europeisk metropol samt en asiatisk plats. Allt fler hus köpare, både i Turkiet och i Europa och Asien letar efter att köpa bostad i Istanbul. Dessa människor är yrkesverksamma liksom utländska investerare. En tredje grupp är intresserad av denna stad som plats för pension eller semesterboende.

Hus till salu i Istanbul

Inverkan av Asien och Sydeuropa återspeglas i bostadsstilarna liksom villa i Istanbul till salu. Med ett urval av olika områden i staden, kan köpare lätt hitta lämpliga villor i Istanbul, så länge det är i linje med den allmänna arkitekturen i regionen. Hus i Istanbul som drar nytta av klimatet och villornas koncept är i motsats till stilar från norra europeiska länder, typiska.

Klimatet i denna del av världen beskrivs bäst som Medelhavet, med varma somrar och milda vintrar. Detta gör hus till salu i Istanbul attraktivt för utländska bostads köpare som ryssar och nordeuropeiska länder. Ryska köpare är angelägna om lägenheter i Istanbul.
Ryska och europeiska köpare samt köpare från Mellanöstern, köper Istanbul villor som sin andra bostad i Turkiet. Fuktigheten kan vara den enda nackdelen med platsen. De flesta morgnar är dimmiga, särskilt i stadsdelar som ligger närmare vattnet eller kusten.

Utländska fastighetsägande har gjorts enklare under de senaste åren. Bolåneräntorna har sänkts för hus Istanbul. Spänningen i ekonomin är en fördel med att föra turismen till staden och landet, men det leder också till att bostadspriserna stiger. Utlänningar kan köpa och äga fastigheter i Turkiet och kan göra det i sina egna namn.

Att köpa villa i Istanbul främjas av det faktum att nå dit är en kort flygning från de flesta europeiska flygplatser. Detta gör ett besök till Istanbul villor i helgen eller en längre semester snabbt och enkelt. Man kommer inte att spendera hela semestern bara för att komma till sin favoritplats. Det finns en mängd av kollektivtrafik inom staden, liksom enkla anslutningsflyg till semesterorterna inom landet. Njut av marknader, museer, kulturella evenemang och historiska sevärdheter i den gamla staden. Villor till salu i Istanbul har vi i olika delar av Istanbul bl. a. Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sarıyer, Şile, Zekeriyaköy m. fl.

När du letar efter villa till salu i Istanbul finns det mycket att locka till staden som en flytt eller investerings plats. Ekonomin är stark och livlig. Infrastrukturen är tillfredsställande med plan för framtida tillväxt. Levnadskostnaderna för närvarande är liknande den i Spanien på 1980-talet.

Vi på Antalya Homes Fastighetsförmedling i Istanbul har kunniga fastighetsmäklare i Istanbul som gärna hjälper dig hitta Istanbul hus till salu. På vår uppdaterade hemsida hittar du information om priser på villor i Istanbul.

Tveka inte om att kontakta oss om ytterligare information om att köpa hus i Istanbul och hus priser i Istanbul.


Besök vårt kontor i Cevizlibağ, Istanbul (Europe)

Besök vårt kontor i Göztepe, Istanbul (Asia)

Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(3)12Månad(1)24Månad(2)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(13)Lägenheter(129)Villas(13)Land(1)Kommersiella Fastigheter(15)

SovrumAlla13Studio(0)1+1(0)2+1(1)3+1(3)4+1(5)5+(5)

PrisklassAlla(13)150.000-200.000 €(1)200.000-300.000 €(1)300.000-500.000 €(2)500.000-1.000.000 €(3)1.000.000 €(6)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA ISTANBUL(13)BEYKOZ(1)BEYLIKDUZU(3)BUYUKCEKMECE(3)CATALCA(1)SARIYER(3)USKUDAR(1)ZEKERIYAKOY(1)

GÅ TILL
TOPPEN
We keep working at home!