Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Köpa Hus i Kalkan | Villa i Kalkan till Salu | Villor i Kalkan

Nybyggda villor och hus till salu i Kalkan

Villor i Kalkan är byggda på slutningarna av berget för att undvika extrema sommarvärmen; med fantastisk havsutsikt.

Turkiet är ett land som lockar många fastighets investerare både från lokalbefolkningen och från Europa. Köpa bostäder liksom villor, lägenheter och hus är mycket attraktiva i Turkiet. Det finns olika anledningar till detta stora intresse för fastigheter i Turkiet. Den största anledningen är turism. Turkiet är ett av de bästa semesterländerna i världen och miljontals turister besöker Turkiet varje år bara för att besöka sevärdheterna och se rika turkiska kulturarven. Det finns några viktiga städer som lockar fler investerare än andra men alla väcker ett stort intresse inför investerare.

Villa i Kalkan till salu är särskilt populära bland investerarna på grund av havsutsikt och den vackra miljön i Kalkan. Dessa hus i Kalkan köps av både utländska köpare och lokalbefolkningen och används sedan till semesterboende, permanentboende eller uthyrning för turister. Detta är ett bra alternativ som man kan utnyttja och göra en investering eftersom när man gör en investering i det, då kan man få hyresintäkter och om när man säljer villan kommer man att få en vinst. Det finns ingen reavinstskatt i Turkiet om man har ägt fastigheten minst i 5 år och säljer den.

Nybyggda villor och hus till salu i Kalkan

Hus till salu i Kalkan håller en väldig högkvalitet och dessa nybyggda hus Kalkan byggs också enligt europeiska köparnas standard- och kvalitetskrav. Turkiet är på väg till EU-medlemskap, så när Turkiet blir en EU-medlem, kommer priserna på alla Kalkan villor att fördubblas. Eftersom dessa nybyggnadsprojekt är byggda av högsta standard, så att köparna inte behöver oroa sig för byggkvaliteten.

Om du inte ska göra en investering men du vill besöka Kalkan, bo i en trevlig villa i Kalkan, då måste man göra en bra sökning på nätet. Du kan hitta många Kalkan fastigheter att hyra. När du väl har bestämt dig för villan måste du berätta allt för ägaren eller uthyrningsföretaget eftersom det kan finnas vissa restriktioner, som vissa ägare tillåter inte hundar eller rökning i dessa villor, så du måste vara försiktig när du väljer villan.

Det finns några hemsidor där du inte bara kan se bilderna utan även videon av villor till salu i Kalkan. Så om du har hittat en sådan hemsida, använd sedan det korrekt, för det här sättet kan du se villorna nära. Tveka inte söka och du kommer enkelt att hitta en villa till salu i Kalkan som du vill ha.

Vi rekommenderar dig även att ta en titt på Antalya Homes lägenheter till salu i Kalkan. Vänligen kontakta oss för hus priser i Kalkan med mera.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(38)Lägenheter(2)Villas(38)Land(0)Kommersiella Fastigheter(0)

SovrumAlla38Studio(0)1+1(0)2+1(1)3+1(4)4+1(15)5+1(16)6+(4)

PrisklassAlla(38)200.000-300.000 €(2)300.000-500.000 €(8)500.000-1.000.000 €(18)1.000.000 €(10)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA KALKAN(38)CENTRUM(38)

GÅ TILL
TOPPEN