Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kärlekshistoria från Mexiko till Antalya

12.10.2019

Kärlekshistoria från Mexiko till Antalya

Fabian och Carolina träffades först i Mexiko på textilfabriken där Carolina arbetade. Fabian hade tidigare semestrat i Antalya för tio år sedan och bjöd in Carolina att gå med honom på semester. I februari anlände de till Antalya och Carolina upplevde på första hand varför Fabian lockades till området under sitt första besök för tio år sedan. Så imponerad av Antalya beslutade Fabian och Caroline att flytta från Mexiko för att starta ett nytt liv tillsammans. De började förbereda sig för sitt bröllop genom att köpa till ett hus i Antalya.

Och vilket bättre sätt att fira ett nytt liv tillsammans i ett nytt land genom att ta sina bröllopslövningar i en äktenskapsceremoni som hölls i Döşemealtı, Antalya den fjärde oktober, 2019. Och när det var dags för den nya bruden och brudgummen att hitta en nya hem, vände de sig till ingen annan än Antalyas mest kända fastighetsmatchare - Antalya Homes ®.

Antalya Homes - Antalyas mest kända fastighetsmäklare

De väljer Antalya Homes för att köpa ett hus

Ett nytt hem för att skapa nya minnen i ett nytt land. Mexikanska paret kontaktade expertteamet i Antalya Homes köpte ett hem beläget i Döşemealtı, Antalya. Paret började sitt nya liv i ett hus som de köpte från Antalya Homes.

"För tio år sedan kom jag först till Antalya för en semester och gillade den väldigt mycket. Denna gång tog jag med mig Carolina och vi kom till Antalya i februari. Så mycket hade förändrats sedan mitt senaste besök och vi blev båda överraskade - så förvånade - Vi beslutade att flytta från Mexiko till Antalya för att starta ett nytt liv tillsammans, säger Fabian.

Fabian tillade: "Jag gillade särskilt Döşemealtı i Antalya och är väldigt glad över att vara här. Jag är tacksam mot min familj och mina vänner och älskar folket och atmosfären i Antalya."

Fabians fru Carolina kommenterade: "Istanbul var väldigt kallt, men Antalya har ett mycket trevligt medelhavsklimat, så vi valde den här staden (Antalya) för att leva."

Antalya Medelhavetsresort och Portgång till Turkiets Turkostkust

Antalya är den medelhavsresort och semesterhotell för miljoner turister varje år. Känd som porten till Turkiets turkostkust med varma, kristallklara medelhavsvatten och fantastiska turkosa hav. Över 3200 timmar med årligt solsken för att njuta av gyllene sandstränder och stora blåskinn, gör Antalya till den främsta platsen för den fantastiska livsstilen utomhus.

Antalya Homes ® har matchat glada hem med nöjda kunder sedan 2004. Vi är stora på de små sakerna och ser till att varje liten detalj i din köpupplevelse är så enkel som möjligt. Vi är där från början av din resa och fram till slutet - levererar titelakt och dina nycklar i handen. Ring Antalya Homes idag och upplev professionalism och lätthet att köpa ett hem i Turkiet.

Nyheter8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
16.02.2021
Utländska Investerare Vill Ha Sina Fastigheter i Turkiet!
4.02.2021
Bitcoin toppad, vinst realiserad i fastigheter
28.12.2020
Guiden för fastighetsköp: Istanbul på 6 språk har lanserats.
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN