Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu

Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / CentrumKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Belek / Centrum - videoKlar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-1Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-2Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-3Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-4Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-5Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-6Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-7Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-8Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-9Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-10Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-11Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-12Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-13Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-14Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-15Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-16Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-17Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-18Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-19Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-20Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu, Interiör bilder-21
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • Belek / Centrum
 • 85 m² till 125 m²
 • 2+1, 3+1 dp
 • 2
 • 1, 3
 • 2016
 • 2
 • Klar att flytta
 • 500 mt
 • 1.5 km
 • 27 km
Objekt-ID BLK-064

3 Bra anledningar att köpa

• Bostadsområdet med stor pool
• Nya lägenheter med överkomliga priser
• Nära till lokala och sociala bekvämligheter

Pool och flodutsikt Belek Lägenheter i bostadsområdet

Lägenheterna ligger i ett underbart område Belek, nära floden Acısu. Belek är känt för sina golfanläggningar, fantastiska stränder och spa. Belek är en av de viktigaste semestermålen i världen med sin natur och klimat. Det finns många 5-stjärniga hotell, nöjesställen och historiska områden.

Belek lägenheter ligger 27 km till den internationella flygplatsen Antalya, 500 mt till stadens centrum, 1,5 km till den fantastiska stranden och Atatürk Park.

Bostadsområdet med 2 våningar består av 3 kvarter och totalt 18 lägenheter. Det finns utomhuspool, vaktmästare, säkerhetskamerasystem, parkeringsplats utomhus och väl utformad trädgård.

Det finns 2 typer av lediga lägenheter här

2 sovrum är 85 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett badrum och en balkong.

3 sovrum duplex lägenheter är 125 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, 2 badrum, en balkong och 2 terrasser.

Lägenheter i Belek till salu är utrustade med högkvalitativa material som keramik och laminatgolv, ståldörr, glasbalkar, kartong-pierre, duschkabin, värmeisolering och internet.

Dessa lägenheter är sålda.

Allmänna detaljer av Klar att Flytta Moderna Lägenheter i Belek till Salu

SwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkeringSäkerhetskameraTrädgårdDuschEn-suite-badrumInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)CentrumFlygplats (0-50 km.)
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Fullt möblerade billiga fastigheter i Belek, AntalyaFullt möblerade billiga fastigheter i Belek, Antalya39.500 €2+1Centrum / BelekRiver Golf ResortRiver Golf Resort45.000 €1+1Centrum / BelekVälbelägen Lägenheter med Boutique-koncept i BelekVälbelägen Lägenheter med Boutique-koncept i Belek46.000 €1+1, 3+1 dp, 4+1 dpCentrum / BelekNyckelfärdiga lägenheter nära golfbanorna i BelekNyckelfärdiga lägenheter nära golfbanorna i Belek69.000 €2+1, 4+1 dpCentrum / Belek
Vi anställer